A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Lehet abbahagyni a hiperventilàlàst :))
Ket balaton 25-röl van szó ( 5 azaz öt lóerős külső motorral) db kb8 -10 mio. Egy kb 40-èves tipus.
Ez minden, csak nem luxus, még a Balatonon sem.
Persze azon lehet vitatkozni, hogy egyàltalàn kell-e, de szerintem balatoni üdülő sem kell, pedig amit ismerek az csak egy csóró baraktàbor Badacsony mellett.
Szó sincs a képen lévő hajótipusról.
Ààhhh... Most inkàbb nem ìrom le ide, hogy milyen szavakkal illetnèm a szaktàrca vezetőit.:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos:

• Tetszik
Reactions: marton
Lehet abbahagyni a hiperventilàlàst :))
Ket balaton 25-röl van szó ( 5 azaz öt lóerős külső motorral) db kb8 -10 mio. Egy kb 40-èves tipus.
Ez minden, csak nem luxus, még a Balatonon sem.
Persze azon lehet vitatkozni, hogy egyàltalàn kell-e, de szerintem balatoni üdülő sem kell, pedig amit ismerek az csak egy csóró baraktàbor Badacsony mellett.
Szó sincs a képen lévő hajótipusról.

Amíg olyan alapvető dolgok hiányoznak mint az éjjellátó, addig ez igenis luxus.

balaton 25

http://porthole.hu/cikk/6562-hajoteszt-balaton-25-penny

balaton_25_vitorlas_hajo.jpg

b25-2.jpg

b251.jpg

balaton_25_vitorlas_hajo_03.jpg

pluss_mahagoni2.jpg

• Tetszik
Reactions: Luthero
A románoknak Patriot nekünk meg vitorlás hajó..... Ez szerintem mindent elárul arról, hogy az adott döntéshozók, hogyan képzelik el a jövőt! :(

Ha gebasz lesz, remélhetőleg Lengyelország hamar beszáll Magyarország oldalán a háborúba, mert mástól segítségre nem lehet majd számítani.

• Tetszik
Reactions: fip7 and marton
Ha már így mi is ráléptünk a komoly haderőfejlesztés rögös útjára ezzel a balatoni flottillával, összeszedtem ki mit akar fejleszteni a környéken.

A románok után szabadon, a szerbek meg S-300-at szeretnének.
http://www.janes.com/article/69723/serbian-president-lobbies-russia-belarus-for-supply-of-s-300s

Csehek 33 Danát újítanak fel.
http://www.armyrecognition.com/apri...pelled_howitzers_for_czech_army_12004171.html

Szlovákok meg úgy néz ki közel 500 új páncélozott kerekes járműre pályáznak. 81 8x8-as 417 millió euróért és 404 4x4-es 783 millióért. Kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
http://www.armyrecognition.com/apri...d_500_wheeled_armoured_vehicles_12304172.html

• Tetszik
Reactions: fip7
Vitorlázóként megjegyzem, hogy a B 25 a legsztenderdebb vitorlás, amit ilyen cég, üdülő vehet. kategóriájában olcsó, nem számít luxusnak. Üdülőkbe azért is ez a típus megfelelő, mert egy normál család kényelmesen használhatja.... igen, ezt kéne írnom (ami igaz is) de sajna őszintén nem teljesen ez jön ki belőlem. Ha megelőzte volna a vásárlást 4 C-27J, 150 Rosomak bejelentése, én is és itt még sokan mások is b@sznék a B 25-ökre. Megfordult a fejembe, hogy miért is ne vitorlázhasson az aki nyári szabadságát tölti az üdülőben,, csak hát ennek vezetéséhez nekem hosszadalmas és drága tanfolyamon kellett akkoriban részt vennem. Dudi vagy krisss, van belvízi jogsitok erre a kategóriára? Félek a választól,,, tehát ezt megint néhány olyan tehetségtelen sokcsillagos semmirevaló parazita fogja használni, ami miatt dudinak és krisssnek (akiknek előre kell menni, ha valami gebasz van) nincs rendes cucca, lassan már egyik szomszéddal szemben sem. Nem a románok ledarálásáról beszélek, csak olyan "egyszerű" kis dologról, mint egyéni fegyverzet, ruha, ami miatt hazánk katonája élete úgy néz ki nem ér annyit mint, a szlováké, szlovéné....
Szégyelje magát ez a sok parkettás mihaszna semmirekellő ott a HM-ben,,,, nem hűtlen kezelés ez már, hanem hazaárulás.

Ezt csak ugy:
1:44:50-tol 1:46.00-ig
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:)

Vitorlázóként megjegyzem, hogy a B 25 a legsztenderdebb vitorlás, amit ilyen cég, üdülő vehet. kategóriájában olcsó, nem számít luxusnak. Üdülőkbe azért is ez a típus megfelelő, mert egy normál család kényelmesen használhatja.... igen, ezt kéne írnom (ami igaz is) de sajna őszintén nem teljesen ez jön ki belőlem. Ha megelőzte volna a vásárlást 4 C-27J, 150 Rosomak bejelentése, én is és itt még sokan mások is b@sznék a B 25-ökre. Megfordult a fejembe, hogy miért is ne vitorlázhasson az aki nyári szabadságát tölti az üdülőben,, csak hát ennek vezetéséhez nekem hosszadalmas és drága tanfolyamon kellett akkoriban részt vennem. Dudi vagy krisss, van belvízi jogsitok erre a kategóriára? Félek a választól,,, tehát ezt megint néhány olyan tehetségtelen sokcsillagos semmirevaló parazita fogja használni, ami miatt dudinak és krisssnek (akiknek előre kell menni, ha valami gebasz van) nincs rendes cucca, lassan már egyik szomszéddal szemben sem. Nem a románok ledarálásáról beszélek, csak olyan "egyszerű" kis dologról, mint egyéni fegyverzet, ruha, ami miatt hazánk katonája élete úgy néz ki nem ér annyit mint, a szlováké, szlovéné....
Szégyelje magát ez a sok parkettás mihaszna semmirekellő ott a HM-ben,,,, nem hűtlen kezelés ez már, hanem hazaárulás.
Zodiacot már kormányoztam ha az beszámít.
:hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos::hadonaszos: