[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Nekem mindig ez jut eszembe róla:

Annak meg kifejezetten örülök, hogy a nemzet vízszerelője már az 5. leggazdagabb magyar, egy igazi nagyformátumú zseni ez az ember. Bill Gates lófütyi hozzá képest.

Roni, az ilyen kommentek előtt miért nem számolsz el húszig? Az én történelem tanárom szerint egy 18 éves fiataltól ciki egy ilyen ostoba kommant. Attól, hogy valakiről közlöm, hogy ostoba az nem jelenti azt, hogy egy másik nem ostoba. Mindkettőt szívlapáttal csapnám agyon és teljesen nyugodtan aludnék utána.

Azért vigyázz, hogy meddig mész el egy volt és egy hivatalban lévő miniszterelnökkel szembeni élet ellenes fenyegetésben! Az ilyen hozzászólások előtt is érdemes elszámolni húszig.

Azért vigyázz, hogy meddig mész el egy volt és egy hivatalban lévő miniszterelnökkel szembeni élet ellenes fenyegetésben! Az ilyen hozzászólások előtt is érdemes elszámolni húszig.

Azert nem kell ebbol dramat csinalni, helyesebben akkor, ha ennyi miatt kene (ertelemszeruen velemenyt irt, nem valodi fenyegetest), akkor jogossa valna az eddig megfogalmazott osszes ellenzeki kritika a "diktaturarol".

Azert nem kell ebbol dramat csinalni, helyesebben akkor, ha ennyi miatt kene (ertelemszeruen velemenyt irt, nem valodi fenyegetest), akkor jogossa valna az eddig megfogalmazott osszes ellenzeki kritika a "diktaturarol".

Madonna konkrétan úgy visszavett Trump győzelme után, pedig előtte járt a lepcses szája, mint egy agyatlannak, hogy miként kellene eltörölni Trumpot, hogy öröm volt nézni.

"A 444 a magyar újságírás ebolája"

00960e2157aef246d33d645285f0c8c0.jpg

moderált komment

Irigyelek @molinbage neked ezek komoly problémák :D :D Jó életed lehet( vagy mégse )
Ez tipikus liberális hülye gyerek aki mindenért csinál egy videot és vesz egy sipot, ha neked ezek problémák Szavazz rá ne 1% legyen, nekem jó hogy egy BUSZ sávval kevesebb, mert az autosok tudnak közlekedni. Aztán ha Te BKV , az a Te dolgod.

Last edited by a moderator:
Irigyelek @molinbage neked ezek komoly problémák :D :D Jó életed lehet( vagy mégse )
Ez tipikus liberális hülye gyerek aki mindenért csinál egy videot és vesz egy sipot, ha neked ezek problémák Szavazz rá ne 1% legyen, nekem jó hogy egy BUSZ sávval kevesebb, mert az autosok tudnak közlekedni. Aztán ha Te BKV , az a Te dolgod.
  1. Közlekedéstechnikailag szemponból marhaság amit írsz. A híd áteresztőképessége ettől nem nő...
  2. A továbbmenő sávok dél felé sem bővülnek...
  3. Tehát az eredmény annyi lesz, hogy bentebb áll a dugó kicsivel, de szélesebben több sávon...
  4. Csak cserébe a busz is bent áll, mert nincs neki meg a sávja...
Ki mondata, hogy rájuk szavazok vagy maguk az emberek úgy általában szimpatikusan. Amire rámutattak az egy komoly probléma?
Nekem meg személyeskedésre futja, de semmi többre úgy, hogy érveid azok nincsenek...

Én birngával járok mindenhova, és amúgy az jelenleg bringasáv is...

Fideszes aggyal minden liberális ami egy kicsit is élhetőbbé teszi a fővárost. Szívgyógyszert készítsd ha Hegyeshalomtól nyugatabbra mész ott olyanokat fogsz látni hogy használnod kell.

• Tetszik
Reactions: molnibalage
Status
Not open for further replies.