BTR-60, -70, -80, -90, -94

3-tone-camo-7.jpg

1026910595.jpg

• Tetszik
Reactions: antigonosz

Jó ez a kép. Azt a tornyot kéne lecserélni valami olyan modulra (12,7-20mm + ATGM), amit a sofőr melletti emberke távirányíthat az anyósülésről, és akkor elvihetne 8-10 lövészt. IFV-nek úgyis vékony, de APC-nek még megtenné.

A gépek egy részére meg valami Mistral-os modult, és akkor lenen némi csapatlégvédelem szerűség.

tényleg, hány BTR-ünk van összesen?

Én azt nem értem hogy a hazai verzióból miért kellet a KPV-t kiszerelni, itt meg nem?

Ha jól olvasom elektronikai zavaró jármű. Szerintem IED ellen (meg ott rakétákat ír, de hát azt ki tudja)

Nm tudom miért nem ugrott be a BTR 80 modernizációja kapcsán, hogy a romulánok csináltak egy alaposan átépített járművet a BTR-60-asból SAUR néven. Ott a motor is előre került, a desszantajtó meg hátra.

Nm tudom miért nem ugrott be a BTR 80 modernizációja kapcsán, hogy a romulánok csináltak egy alaposan átépített járművet a BTR-60-asból SAUR néven. Ott a motor is előre került, a desszantajtó meg hátra.

Nem épp, azért az egy teljesen új jármű, viszont a SAUR-nak vannak előzményei is. Először is a románok nekiálltak egy 6X6 BTR szerű járműt fejleszteni. Aztán ezt a törökökkel együtt elkezték mégtovább fejleszteni. Aztán valamiért bukott a török kapcsolat és talána azt fejlesztették tovább és lett SAUR stb

Nem épp, azért az egy teljesen új jármű, viszont a SAUR-nak vannak előzményei is. Először is a románok nekiálltak egy 6X6 BTR szerű járműt fejleszteni. Aztán ezt a törökökkel együtt elkezték mégtovább fejleszteni. Aztán valamiért bukott a török kapcsolat és talána azt fejlesztették tovább és lett SAUR stb

Hmm. Én úgy tudtam, hogy az egy áttervezett TAB/BTR-70 (az előbb rosszul írtam a 60-ast). De akkor lehet, hogy új építésű. Viszont "széria" tudtommal csak a Saur-2-ből készült.

Mi van a BTR-ek tetején? Igazából szinte minden jármű kapott valami extrát, megszakérthetné valaki.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vitalij Kuzmin felvételei.