Amúgy tudnátok egy olyan térképet dobni hogy az orosz 2015 beavatkozás óta mennyit ment jutottak előre az SAA?
Már olyan hírek keringenek hogy az orosz légerő kevesebb géppel fog tevékenykedni mert már eléggé stabilizálódott az SAA poziciója
Két verzióról is írnak, de az ilyesmit nem a twitteren (vagy hasonló helyen) hirdetik meg, másrészt (szerintem) nem igen ésszerű. Vágy vezérelt gondolkodás.Nem tudom mi lesz belőle, de lehet fantáziálni.
Aleppo a jelentékeny előny.A kommentjeim között találhatsz egyet pár hónappal korábbról, de csalódást fog okozni, mert Aleppót leszámítva jelentéktelen kis nyereségekről és veszteségekről beszélhetünk csak. Az orosz beavatkozás megmentete az SAA-t, de jelentékeny előnyhöz nem juttatta.
Úgy tudom, 17 van nekik.Izraeli műholdkép: Latakia Air Base, 2017 Május 3.
![]()
A cikk: http://www.defensenews.com/articles/satellite-imagery-shows-russian-awacs-back-in-syria
Valószínű a múltkori Tomahawk támadás lehet az ok ami miatt az Orosz AWACS-ek visszatérnek Szíriába.
Szükség lehet a földi telepítésű radarok horizontja alatt érkező CM-ek korai észlelésére. Mindenesetre a Május 3.-ai műhold képen csak egy A-50-est láttak de ha tényleg folyamatosan akarnak őrjáratozni ahhoz még legalább 3-4 gép telepítésére lesz szükség.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..