[Kantin] Magyarország

Status
Not open for further replies.
Ha jól tudom még mindig az a szokás Magyarországon ha nem jár a gyerek a szellemi fejlődését járó iskolába, akkor nincs családi pótlék.
Ennek a mondatnak mi az értelme?

Ha a magyarok nem kapnak demokráciát és egészséges független egyetemi oktatást, akkor az EU ne fizesse már a segélyt egy felelőtlen kormánynak.
Az EU nem fizet Magyarországnak segélyt.
Ami EU leosztásból pénz érkezik az nem a kormánynak érkezik, hanem a lakosságnak.
Magyarországon demokrácia van és "független egyetemi oktatás" még ha az utóbbinak annyi is az értelme, hogy független az ami "nekem" tetszik.

Nem intézkedtek, nem gátoltál személyi szabadságát senkinek. Hogyan is volt a népszavazási kérdés és kopaszok eseténél? Hm... Picit nagy a kontraszt...

Ha már párhuzamokat keresel, talán jobb párhuzam lenne Magomed esete a rasztás-narkós Komáromyval.
Ugye emlékszünk, micsoda liberális hisztéria lett egy kamera előtt történt számonkérésből...

Ez aggódás, nem utálat.
Ha egy szülő rosszul tartja a gyerekét, az egészséges testi és szellemi fejlődését teszi kockára önös érdekből vagy megrögzött torz ideológia miatt, akkor attól a szülőtől el kell venni a gyereket és felelős gondos emberek gondjaira kell bízni.

Ha jól tudom még mindig az a szokás Magyarországon ha nem jár a gyerek a szellemi fejlődését járó iskolába, akkor nincs családi pótlék.
Ha a magyarok nem kapnak demokráciát és egészséges független egyetemi oktatást, akkor az EU ne fizesse már a segélyt egy felelőtlen kormánynak.

A minap azt ìrtad, hogy jó lenne, a kirúgnàk Magyarorszàgot az Eu-ból.
Ezt nevezed te aggódàsnak? :eek:

• Tetszik
Reactions: fip7 and zeal
Így dolgozd fel a 4%-os gazdasági növekedést! - szellemi túlélőkészlet baloldali embertársainknak
http://spiler.blog.hu/2017/05/16/ig...llemi_tulelokeszlet_baloldali_embertarsainkna

Az EU már bevándorláspárti rajzfilmet finanszíroz

http://spiler.blog.hu/2017/05/17/dobbenet_az_eu_mar_bevandorlaspari_rajzfilmet_finansziroz

Simicska különös kapcsolata az RTL Klubbal

http://pestisracok.hu/simicska-kulonos-kapcsolata-az-rtl-klubbal/

Botka nagyívű beruházása a Nemzeti Nyomozó Irodánál landolt
https://888.hu/article-botka-nagyivu-beruhazasa-a-nemzeti-nyomozo-irodanal-landolt

"Mindent uraló orosz befolyásról, propagandaháborúról, moszkvai ihletésű álhírcunamiról zeng a magyarországi balliberális sajtó minden rendű-rangú orgánuma."
http://demokrata.hu/blog/2017-05-17/idegen-befolyas

A tegnapi Háttér-kép:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Luthero
Egy kérdés erejéig visszatérve a Momentumos esethez.

Nincs/nem maradt ebben az országban egy normális ember sem, aki - most még - egyszerűen a közjóért politizálna, és se nem Soros-bérenc, se nem Fidesz-nyalonc!?:eek:

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ez aggódás, nem utálat.
Ha egy szülő rosszul tartja a gyerekét, az egészséges testi és szellemi fejlődését teszi kockára önös érdekből vagy megrögzött torz ideológia miatt, akkor attól a szülőtől el kell venni a gyereket és felelős gondos emberek gondjaira kell bízni.

Én nem tudom Te melyik világba élsz , már remélem nincs harag,de EZ NEM SEGÉLY ! ! ÉRTED ? Kohézios politikáért jár a kohézios Unios támogatás.
Ez nem adomány azért kapja Magyarország és nem FIDESZ , mert felszámoltuk VÁM-ot , különböző Unios kvotákat alkamaztunk ( Cukor , stb...) Amik HÁTRÁNYOSAN érinteték a MAGYAR gazdaságot , ezért a KOHÉZIOS támogatás. Ismerve a fajtád Te mint FANATIST BALLIBERÁLIS sose akarod és fogod megérteni, még ha lerajzolnám akkor se, csak azért írtam le hogy kicsit helyre tegyük ezt a dolgot.Gondolom iszonyatos közgazdaság tudomány áll hozzászollásaid mögött vagy csak fotelszakértő ? Utóbbira tippelnek

Én nem tudom Te melyik világba élsz , már remélem nincs harag,de EZ NEM SEGÉLY ! ! ÉRTED ? Kohézios politikáért jár a kohézios Unios támogatás.
Ez nem adomány azért kapja Magyarország és nem FIDESZ , mert felszámoltuk VÁM-ot , különböző Unios kvotákat alkamaztunk ( Cukor , stb...) Amik HÁTRÁNYOSAN érinteték a MAGYAR gazdaságot , ezért a KOHÉZIOS támogatás. Ismerve a fajtád Te mint FANATIST BALLIBERÁLIS sose akarod és fogod megérteni, még ha lerajzolnám akkor se, csak azért írtam le hogy kicsit helyre tegyük ezt a dolgot.Gondolom iszonyatos közgazdaság tudomány áll hozzászollásaid mögött vagy csak fotelszakértő ? Utóbbira tippelnek

Mindig ugyanazt a panelt puffogtatják, néha megcserélve: EU segély, oroszok nem jók, Orbán cigó, Orbán veri a feleségét, Mészáros, Ráhel, minden szar jelenleg, lopnak, jobban lopnak, mint Feri alatt, stb.

• Tetszik
Reactions: closed society
Ez nem adomány azért kapja Magyarország és nem FIDESZ...

Mért nem a Fidesz kapja? Jó igen papíron MO... valójában meg ha nem vagy fideszes vagy nem tejelsz fideszesnek akkor esélytelen vagy.

Nem mellesleg ha nem ezen a területen dolgozol, EUs támogatások... akkor te is fotelszakértő vagy. Ha meg igen akkor tökéletesen tisztában vagy a helyzettel, hogy hogy is megy ez.

• Tetszik
Reactions: tacticool
valójában meg ha nem vagy fideszes vagy nem tejelsz fideszesnek akkor esélytelen vagy.

Ez a "fejlett" nyugaton lobbinak nevezik.
Egyébként soha és sehol nem volt máshogy. Ez se nem Fidesz sajátosság, se nem magyar sajátosság.

Mért nem a Fidesz kapja?
Nem. Ha jövőre Gipsz Jakab fogja a választásokat megnyerni, akkor a Gipsz Jakab (és pártja) fogja az adott korlátok között, az adott feltételek mellett (a csatlakozáskor és azóta eltelt időben lefolyt tárgyalások tükrében) a pénzt szétosztani. Nem pedig ha a Fidesz nincs, akkor pénz sincs. Mint ahogy akkor is volt, mikor nem a jelenlegi kormány irányította az országot. Olyat meg még nem látott a történelem, hogy a másik szekerét tolja valaki, mikor tolhatná a magáét is; illetve gyanítom, hogy akik most részesülnek a forrásokból, azok akkor is részesülnének, ha teljesen más lenne kormányon, hisz a pénz beszél a kutya ugat.

Itt jelezném, hogy én is nyertem EU-s pályázaton, én magam írtam és adtam be, igaz sokat kellet a nyakukra járnom (próbáltak nem kifizetni), de megnyertem. Hozzá tenném se kapcsolati se anyagi korrupció nem kellet a győzelemhez.
Ettől persze ez még nem reprezentatív, de hülyeség azt állítani, hogy EU-s pénzt nem lehet tisztességesen nyerni.

Ez a "fejlett" nyugaton lobbinak nevezik.
Egyébként soha és sehol nem volt máshogy. Ez se nem Fidesz sajátosság, se nem magyar sajátosság.

Nem. Ha jövőre Gipsz Jakab fogja a választásokat megnyerni, akkor a Gipsz Jakab (és pártja) fogja az adott korlátok között, az adott feltételek mellett (a csatlakozáskor és azóta eltelt időben lefolyt tárgyalások tükrében) a pénzt szétosztani. Nem pedig ha a Fidesz nincs, akkor pénz sincs. Mint ahogy akkor is volt, mikor nem a jelenlegi kormány irányította az országot. Olyat meg még nem látott a történelem, hogy a másik szekerét tolja valaki, mikor tolhatná a magáét is; illetve gyanítom, hogy akik most részesülnek a forrásokból, azok akkor is részesülnének, ha teljesen más lenne kormányon, hisz a pénz beszél a kutya ugat.

Oké, csak akkor ne sajátítsák már ki a nemzeti szót, meg a Magyarország fogalmat: Ne viselkedjenek úgy, mintha erkölcsi fensőbbség lennének.
Morálisan semmivel nem különbek az előző kurzustól.
Ja: Pont.

• Tetszik
Reactions: fishbed and panoz
Oké, csak akkor ne sajátítsák már ki a nemzeti szót, meg a Magyarország fogalmat: Ne viselkedjenek úgy, mintha erkölcsi fensőbbség lennének.
Morálisan semmivel nem különbek az előző kurzustól.
Ja: Pont.

Dehogynem.

Egy komment a mandiról:

"Meg ezen kívül van maastrichti kritériuma, gazdasági növekedése, +14 500 milliárd forinttal több megtakarítása a lakosságnak, mint 2010-ben volt, meg van még brutál külkereskedelmi többlete, alacsony inflációja, itt-ott újra van állami vagyon, jóval alacsonyabb külföldi kitettsége az államháztartás finanszírozásának terén, nincs viszont IMF felügyelete meg államcsődje.

Nos, ha a Fidesz lop és mégis ezt produkálja, akkor ti vagy sokkal többet loptatok vagy intellektuálisan alkalmatlanok vagytok az ország vezetésére. Ennyike."

Tudom, látom; idézőjelbe tetted, de mivel ezzel válaszoltál, ezért értelemszerűen azonosulsz vele.

Már megint ez a Fidesz vagy Gyúúrcsányék.
Ez a tipikus kétbitesre leprogramozás.
Akkor Antal, meg Boross (Tudod, akik forradalmi múlt ellenére vezetői pozícióba kerültek...) is a Soros kottájából játszó sokat lopó intellektuálisan alkalmatlanok voltak?
Vagy hogy?
Aztán amikor egyszer O. V. meghal - mert szerencsére még Rockefellert se bírták halhatatlanra gyógyítani - akkor mi lesz?
Jön a nemzethalál?
Vagy a vazallusok egymás torkának esnek a koncért?

Status
Not open for further replies.