[Kantin] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 390
23 186
113
  • Tetszik
Reactions: closed society

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
Szerintem ne menjünk ennyire a részletekbe. Ez is egy szakma; ennyi. :)

Azért még mindig kevesebb élőerővel, kisebb stábbal és lehet, hogy olcsóbban* lefolytatható egy kampány ma, mint mondjuk 20 éve, és kb. erről volt szó.

*Jó, persze annál olcsóbban nem lehet, ha olcsón megvan a média jelenlét és a plakátfelület, mint azt feltételezik.
A pártos sajtó sima, régimódi hazugsága egy tisztes dolog a habonyi szennyhez képest. Egyszerűen undorral fordultam el ettől a mocsoktól amint teljes mélységében találkoztam vele. Nem tudom kik lehetnek a célcsoport, de még a cigányságon belül se látom azt a réteget, amelyik ilyen mélyen lenne! A fideszes belpoltika legnagyobb öngólja, hogy mikor megszerezték a sajtót, azt tönkre is tették. Mi értelme volt a fél éve még létező fideszes médiauralomnak, ha azt szétkúrták a mérhetetlenül alacsony színvonalú hazudozással? Milliárdokat költöttek arra, hogy végre ne balos médiauralom legyen, erre elérték azt, hogy már én is 444-et olvasok, amit fél évvel ezelőtt még igonorátam, mint a balos sajtó legalját, mert mégiscsak hiteles ahhoz képest, amit Habony produkál! Rohadt dühös vagyok a FIDESZ-re azért, mert megfosztották a jobboldalt a sajtótól mint olyantól. Csak baloldali sajtó maradt Magyarországon, aki nem akar, az is azt kénytelen olvasni, ha híreket akar hallani!

Soha ennyire domináns nem volt a balos sajtó nálunk, még a kilencvenes évek elejének legrosszabb éveiben sem!

Tizenéves korom óta Magyar Nemzetet olvasok, 3 hónapja nem bírtam tovább és abba hagytam, nem veszek többet. Tűnődtem mit vegyek, Szerettem volna diverzifikálni az információ forrásaimat, ne csak egyfajta legyen. Nálam a kuruc.info alap, főleg azért, meg teret adnak olyan újságíróknak, mint a Hering József, vagy a Lovas István. Hát vettem kétszer Magyar Időket. Soha többet nem veszek, olyan volt mint a (JÓ)Hír TV 2010 után a gecizős napig. Kolbászból a kerítés, minden rendben, mindenki rossz, csak mink tudjuk mi a jó. Azóta Széles Gábor Magyar Hírlapját veszem, de a belpolitikai rovatot átlapozom. :D:D Nem véletlenül hirdet benne a kormány, megdolgoznak minden egyes hirdetésért :D A többi része nem olyan szar, de a vélemény rovatban néha alacsony a kerítés :D:D De 444-re soha nem tudnék lesüllyedni, nincs akkora jéghegy a világon. Akkor inkább kiégetném a szemem, soha ne lássak többet betüt és mondatot.
 
  • Tetszik
Reactions: jimkirk

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 135
26 834
113
A kuruc nagyon nem foglalkozik napi ügyekkel és az is jobbára az indextől, vagy a 444-től átmásolt, általuk korrigált cikk, az index meg nem ír meg mindent, van amiről csak a 444-en olvashatsz. Ezzel nagyjából leírtam azt a három sajtóterméket, ahonnan a magyarországi napi eseményekről tájékozódom. A Kuruc úgy 5%-ot ad, az Index hozzávetőleg 85-öt, míg a 444 a maradék tíz. A nem napi szintű érdekességeknek a Mandíner eleste óta csak a Válasz és az Alfahír maradt a Kuruc mellett, és ilyen téren meg éppenhogy a Kuruc a vezető hírforrás.
 

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Médiaelszigeteltség, korlátozott erőforrások, állandó vegzatúra. Ők innen indultak, ezt érdemes mindenkinek észbe vésni, szerintem a lehetőségeikhez képest jól csinálták a dolgokat, a jelenlegi politikai garnitúra jobb és baloldalának, soha nem kellett ilyesmivel szembenézni.
Amikor Orbánék kezdték ott volt Gyuribácsi pénze, aki felépítette őket. Gondoljatok bele, milyen erőforrás különbségek lehetnek, ha a CÖF több pénzt kap egy évben mint a jobbik. Média megjelenésben micsoda aránytalanságok vannak? A jobbiknak volt egy barikádja, van egy alfahíre és termérdek megnyert sajtópere a "jobb és baloldali " média ellen. Ti hogy csináltátok volna? De gondoljatok csak a kurucinfora. A 0-ról kezdték, egy garázsból kábé, mennyi tartalom van, ami csak ott jelenhet meg. Szerintem a Gábor nem tévedhetetlen, hibázott is sokszor, de azt mondani, hogy nem csinált semmit, az valótlanság.
Ti hogy csináltátok volna? Ha sok jó ötletetek van, ami 0 pénzből megvalósítható, mondjátok el neki is szerintem égnek a vágytól, hogy jó ötleteket halljanak.

Fantasztikus, hogy valaki még mindig elhiszi a Jobbikról, mint a politika szegény, de tisztességes gyerekéről legyártott tündérmesét, hogy háttér nélkül, tenni vágyó gyerekek pártot alapítanak. :D Csak szólok, hogy hasonló történetből van évente 50, csak aztán azokból lesz valaki, akiket felkap a hatalom, és akik mögött már eleve van, vagy a megalakulás után hamar feltűnik a titkosszolgálati támogatás.

"Médiaelszigeteltség" - majdnem. Minden volt a Jobbik körül, csak az nem. Végig a ballib média futtatta, és tette országszerte ismertté. Ha a ballib média leszarja 56 gárdista avatását, akkor a Jobbik 2010-ben az 5%-ot sem éri el. A legprofibb és leginkább összehangolt hazai médiagépezetről nem feltételezhető, hogy bármit is véletlenül tesz, nekik tervük volt a Jobbikkal, és ezért nem a jól megszokott elhallgatás taktikáját választották. Hogy mi volt ez a terv, azt csak találgatni lehet, de most nem ez a lényeg, hanem az alájuk dolgozás. Amely során a Gyurcsányékkal szembeni ellenállás vezetőiként mutatták fel őket a jobboldali (!) tömegeknek. Hogy a jobboldal ne Orbánhoz csatlakozzon, hanem minimum megoszoljon. (A terv az évek során ott szenvedett csorbát, hogy a párt egyre inkább balról, és nem jobbról vett át embereket.) Emlékszünk még arra, amikor egy előállításért Gabika leült a fűbe, igaz? 2016-ra világossá vált, hogy mennyire őszinte a ballibbel, baloldallal, liberálisokkal, Gyurcsányékkal szembeni ellenszenv abban a közegben. Maradjunk annyiban, hogy mérsékelten :) .

A kuruc.infót nem minősítem, mert nem ilyen szempontból érdekes most. A kuruc.info egész működése rendkívül zavaros, és akkor finoman fogalmaztam. Embereket évekre leültetnek (voltak zsidók elleni verbális inzultusok miatt komoly ítéletek pár éve!) annak a negyedéért, amit a kuruc.infón közöltek egy időben, meg amit most is közölnek. Mégis működhettek, működhetnek, mégsem fedte fel sem a 2010 előtti, sem a 2010 után hatalom, hogy kik csinálják. Amerikában sem kapcsolták le a szervert. A kuruc.info része volt a Jobbik felépítését célzó projektnek, és feladata volt a konkurencia irtása a radikális jobboldalnak tűnő oldalon: a MIÉP végleges kivégzése vagy éppen Tomcaték levadászása a 2009 márciusi ferencvárosi időközinél, amely során a Jobbik berobbant. Pontosabban "berobbantották". Fontos a dátum, ez 3 hónappal az EP választás előtt volt, el kellett hitetni, hogy van értelme rájuk szavazni.

A 0 pénzből egyébként nem tudom, hogyan lehet három lapot fenntartani, és országos hálózatot építeni, nagygyűléseket tartani, több milliós technikát bérelni, stb.. Szerintem sehogy.
Akkor szögezzük le: korábban is volt Barikád, Kárpátia, barikad.hu, meg egy rakás helyi lap.
Most van Alfahír, Kuruc.info, Zsúrpubi, N1TV, hónapokon át, 2500 plakáthelyen plakátkampány százmilliókért, Hazai Pálya kiadvány több millió példányban. És ezek azok, amelyek közvetlenül a Jobbikhoz kötődnek. És akkor ott van még a főnök médiabirodalma, közte a Hírtv, amelyben Kálmán Olgánál jóformán nincs este valamelyik jobbikos képviselő nélkül.
 
  • Tetszik
Reactions: Törölt tag 1711

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 135
26 834
113
Fantasztikus, hogy valaki még mindig elhiszi a Jobbikról...

Az a durva, hogy eltelt tizenöt év és a szemünk láttára lezajlott lassú építkezés, a kisebb-nagyobb pártokról leszakadó intézményi elemek és támogatói csoportok behúzása révén növekedő párt történetét valaki képes a saját teljes emlékezete negligálásával elemebeteg összeesküvéselméletbe vonni...
 

szuvorov

Well-Known Member
2014. május 16.
7 390
23 186
113
Jó 15 éve arról álmodoztunk a haverokkal, hogy milyen szép lenne egy olyan belpolitikai helyzet, hogy a Fidesz legnagyobb ellenfele a Jobbik lenne, a baloldal szétdarabolva vegetálna, a sajtó zömmel a jobboldal kezében volna, az index és az origo jobboldali lenne, a hír tv mint jobbos ellenzéki tévé a szintén jobboldali Fideszt kiritizálná.
Na, most valóra vált!
 

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Az a durva, hogy eltelt tizenöt év és a szemünk láttára lezajlott lassú építkezés, a kisebb-nagyobb pártokról leszakadó intézményi elemek és támogatói csoportok behúzása révén növekedő párt történetét valaki képes a saját teljes emlékezete negligálásával elemebeteg összeesküvéselméletbe vonni...

Összeesküvés-elmélet - épp azon tűnődöm, hogy kik szokták ezt írni, és milyen esetekben :)
Egyébként abban hiszel, amiben jónak látod, de azt azért engedd meg, hogy a jobbikos tündérmese gyenge pontjaira is rámutassak. Mert olyan átlátszó és hamis társulatot, mint ezek, nem produkált a magyar politikatörténet.

Minden egyes médium, szereplő hamis körülöttük.

Kezdve Nováktól Vonán át Toroczkaiig, aki mindig mindent megúszik (szemben Budaházyval, aki soha, semmit nem úszott meg), és mindig tudja hol kell feltűnni. Még a migránsválság előtt egy évvel feltűnik éppen Ásotthalmon, ahol hogy, hogy nem, a helyi DK is beáll mögé. :)
 
  • Tetszik
Reactions: zeal

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Jó 15 éve arról álmodoztunk a haverokkal, hogy milyen szép lenne egy olyan belpolitikai helyzet, hogy a Fidesz legnagyobb ellenfele a Jobbik lenne, a baloldal szétdarabolva vegetálna, a sajtó zömmel a jobboldal kezében volna, az index és az origo jobboldali lenne, a hír tv mint jobbos ellenzéki tévé a szintén jobboldali Fideszt kiritizálná.
Na, most valóra vált!

Index, mint jobboldali? Hírtv, mint jobboldali, amelynek emblematikus arcai Kálmán Olga, Csintalan Sanyi meg Puzsér?
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 013
83 111
113

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
Fantasztikus, hogy valaki még mindig elhiszi a Jobbikról, mint a politika szegény, de tisztességes gyerekéről legyártott tündérmesét, hogy háttér nélkül, tenni vágyó gyerekek pártot alapítanak. :D Csak szólok, hogy hasonló történetből van évente 50, csak aztán azokból lesz valaki, akiket felkap a hatalom, és akik mögött már eleve van, vagy a megalakulás után hamar feltűnik a titkosszolgálati támogatás.

Nincs ebben semmi fantasztikus, láttam, hogy kezdték, nekem nem a Magyar Időkben írtak róla. Rengeteg fórumra, megemlékezésre jártunk, amikre a fidesz soha nem vette a fáradtságot lévén "jobboldali" párt. (pl Trianon megemlékezések helyett mindig a holokausztra emlékeznek ezek a keresztény jobboldaliak)
Mivel gárdistaként rengeteg ilyen eseményen vettem részt, nyugodtan elmondhatom neked, hogy 0 pénzből, az emberek rakták össze sokszor, mindenki amit tudott. Ha mögöttük is lett volna egy Gyuri bácsi, már rég nem itt tartanának.

"Médiaelszigeteltség" - majdnem. Minden volt a Jobbik körül, csak az nem. Végig a ballib média futtatta, és tette országszerte ismertté. Ha a ballib média leszarja 56 gárdista avatását, akkor a Jobbik 2010-ben az 5%-ot sem éri el. A legprofibb és leginkább összehangolt hazai médiagépezetről nem feltételezhető, hogy bármit is véletlenül tesz, nekik tervük volt a Jobbikkal, és ezért nem a jól megszokott elhallgatás taktikáját választották. Hogy mi volt ez a terv, azt csak találgatni lehet, de most nem ez a lényeg, hanem az alájuk dolgozás. Amely során a Gyurcsányékkal szembeni ellenállás vezetőiként mutatták fel őket a jobboldali (!) tömegeknek. Hogy a jobboldal ne Orbánhoz csatlakozzon, hanem minimum megoszoljon. (A terv az évek során ott szenvedett csorbát, hogy a párt egyre inkább balról, és nem jobbról vett át embereket.) Emlékszünk még arra, amikor egy előállításért Gabika leült a fűbe, igaz? 2016-ra világossá vált, hogy mennyire őszinte a ballibbel, baloldallal, liberálisokkal, Gyurcsányékkal szembeni ellenszenv abban a közegben. Maradjunk annyiban, hogy mérsékelten :) .

Te miről beszélsz? Voltak olyan időszakok, amikor az LMP a DK komolyabb arányban jelent meg egyenként a médiában mint a jobbik a maga 17%-val (2010). Ez szerintem kimeríti a megszokott elhallgatás taktikáját, majd amikor néha néha behívták, a Bethlen Jánoshoz a pártkeltébe akkor meg ilyen piszlicsálé ügyekben kérdezgették őket. És tudod miért mutatták fel őket az ellenállás vezetőinek? Mert Orbán elfutott, beült az autójába és elment és az olyanokat mint te otthagyta mint a szart a gergényi droidok martalékául, és miután hős fideszesek kaptatok egy kis kardlapozást elkushadtatok és eltűntetek az utcáról, egy osszebaszott fejű révész máriusz amit fel tudtok mutatni ebből az időből, meg rengeteg napi szintű fogadkozást és zsolozsmázást, az elszámoltatásról, meg az eltávolítjuk a szabadságtérről a szörnyemlékművet, azt semmi nem lett belőle, lopás hazudozás, médiauralom lett belőle, meg kitermelődtél te.
mediamegjelenes_Jobbik.jpg

Itt a hazugságod, ez a diagram 2010-ben készült az ORTT(tudod, amibe a pártok a százalékuknak megfelelő arányban delegáltak tagokat és amiből lett a nmhh, ahova csak fideszeseket delegáltak tagokat:) ) számadatai alapján 2010-ben a jobbik 17%-ot ért el, csak épp a médiamegjelenésében nem látszott meg. puszillak a valóságból.

A kuruc.infót nem minősítem, mert nem ilyen szempontból érdekes most. A kuruc.info egész működése rendkívül zavaros, és akkor finoman fogalmaztam. Embereket évekre leültetnek (voltak zsidók elleni verbális inzultusok miatt komoly ítéletek pár éve!) annak a negyedéért, amit a kuruc.infón közöltek egy időben, meg amit most is közölnek. Mégis működhettek, működhetnek, mégsem fedte fel sem a 2010 előtti, sem a 2010 után hatalom, hogy kik csinálják. Amerikában sem kapcsolták le a szervert. A kuruc.info része volt a Jobbik felépítését célzó projektnek, és feladata volt a konkurencia irtása a radikális jobboldalnak tűnő oldalon: a MIÉP végleges kivégzése vagy éppen Tomcaték levadászása a 2009 márciusi ferencvárosi időközinél, amely során a Jobbik berobbant. Pontosabban "berobbantották". Fontos a dátum, ez 3 hónappal az EP választás előtt volt, el kellett hitetni, hogy van értelme rájuk szavazni.

A kurucinfot, ne is minősítsed, mert többet tettek a jobboldalért mint te, viktor és bármelyik ilyen narancsbugyis összesen. Nem véletlenül a legolvasottabb jobboldali hírportál állami hirdetések, meg soros pénzek nélkül is. A kuruc infon hirdetni is már NAV vizsgálatot von maga után, az, hogy lehoz a fidesz számára egy valag kellemetlen dolgot azt egy normális ember nem az ő számlájukra írná, hanem a fideszére, bár persze a vörösöknél meg a narancsosoknál ez úgy működik, hogy aki kevesebb szart hoz le a fajtámról az a baráti média, aki meg sokat az ellenség. 2D. Mellesleg a jobbikról is lehozott, volt vita is a kurucon az irányváltásról, tudod ez olyan szokatlan a "ti" baráti médiáitokban, de itt van kritika is. Embereket akkor ültetnek le évekre, ha tudják kik azok. a kuruc.inforol, ma sem tudjuk, hogy kik azok akik csinálják. És bocsásd meg amerikának, hogy egy a világpolitikában súlytalan országért nem fogják összetörni magukat, mert a kuruc az amerikai törvényeknek megfelelően működik. Persze ezzel is egy lapra kerültetek a ballib szocikkal, mert ugye mind a két térfél nagy buzgalmában, hogy urainak megfeleljen nekik mentek:D:D csak mindenki pofára esett:D És maradt ez amit mind a két térfél fúj...pont ugyan azt..

A 0 pénzből egyébként nem tudom, hogyan lehet három lapot fenntartani, és országos hálózatot építeni, nagygyűléseket tartani, több milliós technikát bérelni, stb.. Szerintem sehogy.
Akkor szögezzük le: korábban is volt Barikád, Kárpátia, barikad.hu, meg egy rakás helyi lap.
Most van Alfahír, Kuruc.info, Zsúrpubi, N1TV, hónapokon át, 2500 plakáthelyen plakátkampány százmilliókért, Hazai Pálya kiadvány több millió példányban. És ezek azok, amelyek közvetlenül a Jobbikhoz kötődnek. És akkor ott van még a főnök médiabirodalma, közte a Hírtv, amelyben Kálmán Olgánál jóformán nincs este valamelyik jobbikos képviselő nélkül.

Barikád, 2009 májusában indult el egy próbaszámmal. Nem értem legálisan nem indíthattak el esetleg hitelből egy újságot, amit később a parlamentbe jutásért járó állami támogatásból fizettek. a fenntartása kb 1 000 000 ft volt havonta. A Kárpátia nem jobbik lap, még fénymásolt valamiként kezdte, majd havilapként folytatta, de idén már csak kéthavonta jelenik meg, az a Z Kárpát Dániel saját projektje, kevés szó is van benne a jobbikról. Barikád.huból lett az alfahír, mivel a jobbik támogatói között felülreprezentáltak a fiatalok és ezen belül is az egyetemista fiatalok, miért ne tudták volna megoldani.. nektek meg a vörösöknek, kell megvenni 2000ér a roma fiatalokat, hogy legyen fiatal bázisotok :D:D
N1TV egyre röhejesebb vagy az a TV kb 2 kamera 2 mikrofon, némi benzinpénz és 2 laptop, ahol összevágják, majd felrakják youtubra :D:D Azért ne röhögtesd már ki magad :D:D
Hazai pálya több millió példány, meg az a töménytelen helyi lap :D:D
Mutatok neked egy helyi lapot, tetszeni fog:
olahlajos_fideszlap.jpg

Annyira szeretnek lopni a fideszesek, hogy még a Jobbik-plakátok ötletét is sikerült "magukévá tenniük"
Már biztos, hogy megkezdődött a 2018-as választási kampány, és nem csak ellenzéki oldalon. Az erzsébetvárosi postaládákba ugyanis már mindenhová bedobták a Körúti Korzó című kiadványt, amelynek címlapján Rónaszékiné Keresztes Mónika fideszes politikus mosolyog (ezenkívül még hat fotó van róla a 16 oldalas újságban).
Forrás: https://kuruc.info/r/2/172604/
 
  • Tetszik
Reactions: tarzaan and jimkirk

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Hát, ha a Simicska a tulaj, aki meg ugye összeállt a Jobbikkal, t. kép jobboldali.

Ez kiforgatott logika. Ha neked az jött le az Indexből, vagy a Hírtv műsoraiból, hogy jobboldali, akkor hagyjuk ezt a vitát, mert itt akkora a véleméynbeli szakadék kettőnk között, hogy itt nincs értelme vitának.
A Jobbik legfeljebb a nevében jobboldali, egyébként a legdestruktívabb civil szervezetek, oktatási intézmény mellett is nyíltan kiállt, az ország szuverenitásáért folytatott küzdelmet értelmetlen alakoskodásnak tartják, kiállnak a Népszabadság mellett, és gerinces módon ott tesznek keresztbe a kormánynak azokban a kérdésekben is, amelyek maximálisan nemzeti ügynek tekinthetők (pl. alkotmánymódosítás elkaszálása, kvótanépszavazás, CEU érdekében történt alkotmánybírósági beadvány támogatása), ahol csak tudnak.
 
  • Tetszik
Reactions: nekerdez

closed society

Well-Known Member
2016. szeptember 20.
710
1 314
93
Nincs ebben semmi fantasztikus, láttam, hogy kezdték, nekem nem a Magyar Időkben írtak róla. Rengeteg fórumra, megemlékezésre jártunk, amikre a fidesz soha nem vette a fáradtságot lévén "jobboldali" párt. (pl Trianon megemlékezések helyett mindig a holokausztra emlékeznek ezek a keresztény jobboldaliak)
Mivel gárdistaként rengeteg ilyen eseményen vettem részt, nyugodtan elmondhatom neked, hogy 0 pénzből, az emberek rakták össze sokszor, mindenki amit tudott. Ha mögöttük is lett volna egy Gyuri bácsi, már rég nem itt tartanának.



Te miről beszélsz? Voltak olyan időszakok, amikor az LMP a DK komolyabb arányban jelent meg egyenként a médiában mint a jobbik a maga 17%-val (2010). Ez szerintem kimeríti a megszokott elhallgatás taktikáját, majd amikor néha néha behívták, a Bethlen Jánoshoz a pártkeltébe akkor meg ilyen piszlicsálé ügyekben kérdezgették őket. És tudod miért mutatták fel őket az ellenállás vezetőinek? Mert Orbán elfutott, beült az autójába és elment és az olyanokat mint te otthagyta mint a szart a gergényi droidok martalékául, és miután hős fideszesek kaptatok egy kis kardlapozást elkushadtatok és eltűntetek az utcáról, egy osszebaszott fejű révész máriusz amit fel tudtok mutatni ebből az időből, meg rengeteg napi szintű fogadkozást és zsolozsmázást, az elszámoltatásról, meg az eltávolítjuk a szabadságtérről a szörnyemlékművet, azt semmi nem lett belőle, lopás hazudozás, médiauralom lett belőle, meg kitermelődtél te.
mediamegjelenes_Jobbik.jpg

Itt a hazugságod, ez a diagram 2010-ben készült az ORTT(tudod, amibe a pártok a százalékuknak megfelelő arányban delegáltak tagokat és amiből lett a nmhh, ahova csak fideszeseket delegáltak tagokat:) ) számadatai alapján 2010-ben a jobbik 17%-ot ért el, csak épp a médiamegjelenésében nem látszott meg. puszillak a valóságból.



A kurucinfot, ne is minősítsed, mert többet tettek a jobboldalért mint te, viktor és bármelyik ilyen narancsbugyis összesen. Nem véletlenül a legolvasottabb jobboldali hírportál állami hirdetések, meg soros pénzek nélkül is. A kuruc infon hirdetni is már NAV vizsgálatot von maga után, az, hogy lehoz a fidesz számára egy valag kellemetlen dolgot azt egy normális ember nem az ő számlájukra írná, hanem a fideszére, bár persze a vörösöknél meg a narancsosoknál ez úgy működik, hogy aki kevesebb szart hoz le a fajtámról az a baráti média, aki meg sokat az ellenség. 2D. Mellesleg a jobbikról is lehozott, volt vita is a kurucon az irányváltásról, tudod ez olyan szokatlan a "ti" baráti médiáitokban, de itt van kritika is. Embereket akkor ültetnek le évekre, ha tudják kik azok. a kuruc.inforol, ma sem tudjuk, hogy kik azok akik csinálják. És bocsásd meg amerikának, hogy egy a világpolitikában súlytalan országért nem fogják összetörni magukat, mert a kuruc az amerikai törvényeknek megfelelően működik. Persze ezzel is egy lapra kerültetek a ballib szocikkal, mert ugye mind a két térfél nagy buzgalmában, hogy urainak megfeleljen nekik mentek:D:D csak mindenki pofára esett:D És maradt ez amit mind a két térfél fúj...pont ugyan azt..



Barikád, 2009 májusában indult el egy próbaszámmal. Nem értem legálisan nem indíthattak el esetleg hitelből egy újságot, amit később a parlamentbe jutásért járó állami támogatásból fizettek. a fenntartása kb 1 000 000 ft volt havonta. A Kárpátia nem jobbik lap, még fénymásolt valamiként kezdte, majd havilapként folytatta, de idén már csak kéthavonta jelenik meg, az a Z Kárpát Dániel saját projektje, kevés szó is van benne a jobbikról. Barikád.huból lett az alfahír, mivel a jobbik támogatói között felülreprezentáltak a fiatalok és ezen belül is az egyetemista fiatalok, miért ne tudták volna megoldani.. nektek meg a vörösöknek, kell megvenni 2000ér a roma fiatalokat, hogy legyen fiatal bázisotok :D:D
N1TV egyre röhejesebb vagy az a TV kb 2 kamera 2 mikrofon, némi benzinpénz és 2 laptop, ahol összevágják, majd felrakják youtubra :D:D Azért ne röhögtesd már ki magad :D:D
Hazai pálya több millió példány, meg az a töménytelen helyi lap :D:D
Mutatok neked egy helyi lapot, tetszeni fog:
olahlajos_fideszlap.jpg

Annyira szeretnek lopni a fideszesek, hogy még a Jobbik-plakátok ötletét is sikerült "magukévá tenniük"
Már biztos, hogy megkezdődött a 2018-as választási kampány, és nem csak ellenzéki oldalon. Az erzsébetvárosi postaládákba ugyanis már mindenhová bedobták a Körúti Korzó című kiadványt, amelynek címlapján Rónaszékiné Keresztes Mónika fideszes politikus mosolyog (ezenkívül még hat fotó van róla a 16 oldalas újságban).
Forrás: https://kuruc.info/r/2/172604/


Engem nem zavar ez a stílus, amit alkalmazol, egyedül az zavar, hogy neked eltűrik, engem meg leugatnak, de ha itt így mérnek, akkor így mérnek.
Akkor kezdjük ott, hogy alapvető dolog, hogy ha írsz egy választ, akkor megpróbálod értelmezni azt, amit írtak neked. Ez az alap. Különben egy olyan lyukra futás lesz a vége, mint amit most csináltál. A médiaban futtatni azt jelenti, hogy marha sokat beszélnek, írnak róla, elemzik, komoly tényezőnek tüntetik fel. Te meg hozod itt a médiában való megszólalás meg interjú adatokat. Nem ideillik, mert nem erről volt szó. :D Hogy az analfabetizmusodat azzal fejeled meg, hogy fölényeskedve engem hazugozol le, az vicc. Rossz vicc és öngól is. Szóval, először, értelmezni, aztán, írni.

Amit Orbánról, 2006-ról írtál, az egy az egyben a kuruc.infós prolihergelő duma visszamondása. Nálad betalált, valószínűleg te voltál a célközönség, akinek szánták. De időzzünk itt egy kicsit! Mit is kellett volna tennie Orbánnak? Tényleg, mit? Az esernyőjével nekimennie a lovasrendőröknek? Hogy aztán megsérülve róla is azt írd, hogy "volt egy összebaszott fejű Orbánotok?" Esetleg a békés, keresztény emberekből, nem kis részben nőkből álló tömegét ellencsapásra kellett volna vezényelni? Ez lett volna a felelős magatartás egy akkori exminiszterelnöktől? Meséljél, már, hadd nevessünk egyet, mert a frázisok, amiket bemagoltál arról a titkosszolgálati oldalról, azok nagyon mennek, más már kevésbé.

A kuruc.infónál fogyott el végleg az amúgy sem bőséges szellemi muníciód. :D Össze-vissza vagdalkozol. Költesz, beleképzelsz az írásomba dolgokat, és közben kísérletet sem teszel arra, hogy elgondolkodjál azon, ami szemben áll azzal, amit a bezárt, jól felépített kuruc.infós álomvilágodban elhitettek veled. Hogy a nagyon jobbos gyerekek in cognitóban csinálják a nagyonőszinte oldalt, ami igazából lazán elhallgat bármilyen hírt, ha úgy tartja kedve. Egyébként azért nem minősítettem a kuruc.infót, mert 2006 óta olvasom, csak nem kritikátlanul kezelem veled ellentétben, aki pont olyan turbójobbikos és turbókurucinfós, mint amit számonkérsz másnál, pl. nálam elfogultságban, csak te annyira elvakult vagy, hogy ezt észre sem veszed. Jobban ismerem nálad azt az oldalt, még a 2006-os indulásukra is emlékszem, a kis helyeskék a Fidesz gyűlés után osztogatták az aztán azóta is gyalázott, a mocskolt fideszeseknek az anyagukat a választás előtti Kossuth téri fideszes nagygyűlés után a Szabadság téren. Ha megmondod, mi volt rajta, kapsz egy virtuális piros pontot. :D
No, de már nekem kínos az a naivitás, amit velük kapcsolatban táplálsz. Szóval, azt állítod, hogy vannak itt a nagyon jobbos, nagyon őszinte, bármiféle hátsószándék nélküli emberek ott annál az oldalnál. És elhiszed, hogy a magyar szervek nem tudják kinyomozni, hogy kik csinálják? :D Egy honlap szerkesztőit? 11 éve? Akik hídblokádot hirdettek a kormány ellen 2007-ben? Akik a bírók adatait nyilvánosságra hozták? Ennyire azért ne becsüld le a szerveket! Te tényleg bedőltél a jobbikos tündérmesének, és láthatóan annyira élvezed ezt az álomvilágot hogy nem is akarod elhagyni. :D Itt csak az a kérdés, hogy miért hallgatnak a magyar szervek, és miért nem tettek semmit Amerikában ellenük. Nem bonyolult a következtetés, hogy kiknek a képződménye az oldal. Semmi sem az, aminek látszik, de többet most erről egyelőre nem írok.

Az utolsó bekezdés egyrészt a nem reagálás, másrészt a bagatellizálás tipikus példája, értjük. A Hazai Pálya kapcsán megint durván mellélőttél. Már 2011-ben (!), pedig hol volt akkor még Simi bácsi, 2 millió példányban jelent meg: https://kuruc.info/r/6/88486/
Most pedig havonta jelenik meg több millió példányban. Az meg havi 3-3,5 millió példánnyal számolva 40 millió példány egy évben. Mennyibe kerül egy példány előállítása? 10 ft? 20 ft? Honnan van csak erre több száz millió? Miből van erre pénz? Miből van pénz több százmilliós plakátkampányra a szegénypártnak?

Gyere ki az álomvilágból, mert '18-ban már lehet, késő lesz!
 

Kukorica János

Well-Known Member
2016. szeptember 25.
576
686
93
Engem nem zavar ez a stílus, amit alkalmazol, egyedül az zavar, hogy neked eltűrik, engem meg leugatnak, de ha itt így mérnek, akkor így mérnek.
Akkor kezdjük ott, hogy alapvető dolog, hogy ha írsz egy választ, akkor megpróbálod értelmezni azt, amit írtak neked. Ez az alap. Különben egy olyan lyukra futás lesz a vége, mint amit most csináltál. A médiaban futtatni azt jelenti, hogy marha sokat beszélnek, írnak róla, elemzik, komoly tényezőnek tüntetik fel. Te meg hozod itt a médiában való megszólalás meg interjú adatokat. Nem ideillik, mert nem erről volt szó. :D Hogy az analfabetizmusodat azzal fejeled meg, hogy fölényeskedve engem hazugozol le, az vicc. Rossz vicc és öngól is. Szóval, először, értelmezni, aztán, írni.

Amit Orbánról, 2006-ról írtál, az egy az egyben a kuruc.infós prolihergelő duma visszamondása. Nálad betalált, valószínűleg te voltál a célközönség, akinek szánták. De időzzünk itt egy kicsit! Mit is kellett volna tennie Orbánnak? Tényleg, mit? Az esernyőjével nekimennie a lovasrendőröknek? Hogy aztán megsérülve róla is azt írd, hogy "volt egy összebaszott fejű Orbánotok?" Esetleg a békés, keresztény emberekből, nem kis részben nőkből álló tömegét ellencsapásra kellett volna vezényelni? Ez lett volna a felelős magatartás egy akkori exminiszterelnöktől? Meséljél, már, hadd nevessünk egyet, mert a frázisok, amiket bemagoltál arról a titkosszolgálati oldalról, azok nagyon mennek, más már kevésbé.

A kuruc.infónál fogyott el végleg az amúgy sem bőséges szellemi muníciód. :D Össze-vissza vagdalkozol. Költesz, beleképzelsz az írásomba dolgokat, és közben kísérletet sem teszel arra, hogy elgondolkodjál azon, ami szemben áll azzal, amit a bezárt, jól felépített kuruc.infós álomvilágodban elhitettek veled. Hogy a nagyon jobbos gyerekek in cognitóban csinálják a nagyonőszinte oldalt, ami igazából lazán elhallgat bármilyen hírt, ha úgy tartja kedve. Egyébként azért nem minősítettem a kuruc.infót, mert 2006 óta olvasom, csak nem kritikátlanul kezelem veled ellentétben, aki pont olyan turbójobbikos és turbókurucinfós, mint amit számonkérsz másnál, pl. nálam elfogultságban, csak te annyira elvakult vagy, hogy ezt észre sem veszed. Jobban ismerem nálad azt az oldalt, még a 2006-os indulásukra is emlékszem, a kis helyeskék a Fidesz gyűlés után osztogatták az aztán azóta is gyalázott, a mocskolt fideszeseknek az anyagukat a választás előtti Kossuth téri fideszes nagygyűlés után a Szabadság téren. Ha megmondod, mi volt rajta, kapsz egy virtuális piros pontot. :D
No, de már nekem kínos az a naivitás, amit velük kapcsolatban táplálsz. Szóval, azt állítod, hogy vannak itt a nagyon jobbos, nagyon őszinte, bármiféle hátsószándék nélküli emberek ott annál az oldalnál. És elhiszed, hogy a magyar szervek nem tudják kinyomozni, hogy kik csinálják? :D Egy honlap szerkesztőit? 11 éve? Akik hídblokádot hirdettek a kormány ellen 2007-ben? Akik a bírók adatait nyilvánosságra hozták? Ennyire azért ne becsüld le a szerveket! Te tényleg bedőltél a jobbikos tündérmesének, és láthatóan annyira élvezed ezt az álomvilágot hogy nem is akarod elhagyni. :D Itt csak az a kérdés, hogy miért hallgatnak a magyar szervek, és miért nem tettek semmit Amerikában ellenük. Nem bonyolult a következtetés, hogy kiknek a képződménye az oldal. Semmi sem az, aminek látszik, de többet most erről egyelőre nem írok.

Az utolsó bekezdés egyrészt a nem reagálás, másrészt a bagatellizálás tipikus példája, értjük. A Hazai Pálya kapcsán megint durván mellélőttél. Már 2011-ben (!), pedig hol volt akkor még Simi bácsi, 2 millió példányban jelent meg: https://kuruc.info/r/6/88486/
Most pedig havonta jelenik meg több millió példányban. Az meg havi 3-3,5 millió példánnyal számolva 40 millió példány egy évben. Mennyibe kerül egy példány előállítása? 10 ft? 20 ft? Honnan van csak erre több száz millió? Miből van erre pénz? Miből van pénz több százmilliós plakátkampányra a szegénypártnak?

Gyere ki az álomvilágból, mert '18-ban már lehet, késő lesz!

Itt fölényeskedsz, meg okoskodsz, csűröd és csavarod, hogy a médiában való futtatás, nem is ezt jelenti, hanem azt amit te elképzeltél, hozok neked egy tényadatot, hogy elgurult, te meg itt pökhendiskedsz, hogy ha lehoznak 10 cikket meg két elemzést a gárdafantomról, akkor az komolyabb futtatás, mintha hír, meg vélemény műsorokba beengednék őket és előadhatnák, hogy az aktuális politikai diskurzusban mit képviselnek. Csak gratulálni tudok a meglátásaidhoz. Akadémia nincs más szavam erre, akadémia és díszdoktor.

Hát előadhatott volna valami férfias és vezéres mutatványt 2006-ban :D Tudod, Tisza István is felállt az asztalától és bevonult, pedig a seggébe se fájhatott volna az 1.világháború. Nálunk jobboldali proliknál, valami ilyesmit jelent vezérnek lenni, nem hazazúzni az Istenhegyi útra azt a hírtv-n (ami akkor még nagyon barát volt és simivel együtt építettük a jövőt) végignézem, hogyan vernek szét a droidok , ahogy említetted nőket, anyukákat. Igazi lovag és keresztény :D Jajj és a titkosszolgálatos duma , na ez a kedvencem, titkos szolga vagyok, nagyon titkos, minden jobboldali rémálma :D:D kivéve, persze az ilyeneket, akik mindenen átlátnak és foggal bogozzák a gordiuszi csomókat..egymás után.

A kurucnál, nem értem, mit költöttem. 2006-óta olvasom mindennap. Nagyon tisztelem a munkájukat, amíg te nem raksz le valami hasonlót, hanem itt játszod a fórumon a túlművelt NCIS nyomozót addig nem is értem mit pattogsz. Majd ha esetleg elkapják őket és kiderül, hogy kik voltak, akkor majd mondok egy ítéletet, de addig, mi értelme van nyomni a titkosszolgálatos dumát, amikor tizenévesek évekig csapolgatták az OTP-s számlákat és azt sem tudja megmondani senki, a mai napig, hogy hol a pénz és azt sem, hogy mennyi tűnt el. 6 évesek törik fel a NASA honlapját.. nekem nem tűnik olyan csillagháborús tervnek, nem lebukni a "magyar" "nemzetbiztonság" előtt, főleg, ha értesz ahhoz amit csinálsz. Pláne akik ugyan nem olyan bénák, de a Magyarszigeten elhagyja a jelvényét :D:D:D
Amúgy meg kérlek, pont a likud testvérpártja (fidesz), hozta meg a fajtik várva várt "gyűlölet bűncselekményt" szankcionáló törvényét.. ugye.. ezek után, "érvként" felhozni, hogy mindent inkognítóban csinálnak, hát, AKADÉMIA és DÍSZDOKTOR :D:D Mellesleg nem ez lenne a nemzetbiztonság legrégebbi megoldatlan ügye, a maga 11 évével :p Miért nem tettek semmit ellenük... amerikában.. mert az amcsi törvények szerint nem követtek el bűncselekményt..
És el kell ismerjem nagyon sejtelmesre sikeredett a vége :D:D

Az utolsó bekezdés előtt van egy kép ahol épp megint véletlenül ötletet loptok, azt meg megelőzi 10 sor ahol leírom, amit tudok a jobbik "médiájáról", de mivel nem vagyok bennfenntes nem tudom, hogy a Hazai Pálya, ami hozzám nem ér el miből jelenik meg. De amilyen vehemensen láttál bele 100 000 000 000 000-kat az előző tételekbe gondolom úgy lesz ez is valami piszlicsáré összeg. De ezzel csak tetézted a röhejességedet, mert így lettél csak igazi más szemében a szálkát a sajátodban a gerendát sem látod meg tavaris :D
 
  • Tetszik
Reactions: jimkirk
T

Törölt tag 1711

Guest
A facebook csak egy, sőt, már fiatalabb korosztályokban nem is a legfontosabb. Van számtalan felület. Aki akarja, aki tudja nagyon jól ki tudja használni. És még mindig ott van az utca, mint jól bevált alap. Már nem az van, hogy aki nem jut be a NAP TV-be, vagy a Kékfénybe, az már nem is számít.

Facebook-ot ma már nagyon durván cenzúrázzák... akarom mondani egy AI szűri a hamis tartalmakat.
Mivel az egyik legfőbb bevételi forrása a kormányoktól kapott pénz, amiért cserébe a bűnüldöző szervek részére adatokat adnak át a felhasználókról (természetesen csak megalapozott gyanú esetén...), ezért egyértelmű, hogy ki szolgáltatja az adatokat az AI számára.

Vagy 3 éve kibuggyant, hogy kísérleteztek néhány amerikai felhasználóval miként befolyásolja az életüket az amit facebook-on látnak (néhányuk csak pozítiv feed-et kapott, néhány csak negatívot), ki tudja miket művelnek még a háttérben. Nálam is feltűnően felülprezentáltak az "EU párti" tartalmak hiába teszi ki a feliratkozásaim mindössze ~20%-át...
 
Status
Not open for further replies.