Engem nem zavar ez a stílus, amit alkalmazol, egyedül az zavar, hogy neked eltűrik, engem meg leugatnak, de ha itt így mérnek, akkor így mérnek.
Akkor kezdjük ott, hogy alapvető dolog, hogy ha írsz egy választ, akkor megpróbálod értelmezni azt, amit írtak neked. Ez az alap. Különben egy olyan lyukra futás lesz a vége, mint amit most csináltál. A médiaban futtatni azt jelenti, hogy marha sokat beszélnek, írnak róla, elemzik, komoly tényezőnek tüntetik fel. Te meg hozod itt a médiában való megszólalás meg interjú adatokat. Nem ideillik, mert nem erről volt szó.
Hogy az analfabetizmusodat azzal fejeled meg, hogy fölényeskedve engem hazugozol le, az vicc. Rossz vicc és öngól is. Szóval, először, értelmezni, aztán, írni.
Amit Orbánról, 2006-ról írtál, az egy az egyben a kuruc.infós prolihergelő duma visszamondása. Nálad betalált, valószínűleg te voltál a célközönség, akinek szánták. De időzzünk itt egy kicsit! Mit is kellett volna tennie Orbánnak? Tényleg, mit? Az esernyőjével nekimennie a lovasrendőröknek? Hogy aztán megsérülve róla is azt írd, hogy "volt egy összebaszott fejű Orbánotok?" Esetleg a békés, keresztény emberekből, nem kis részben nőkből álló tömegét ellencsapásra kellett volna vezényelni? Ez lett volna a felelős magatartás egy akkori exminiszterelnöktől? Meséljél, már, hadd nevessünk egyet, mert a frázisok, amiket bemagoltál arról a titkosszolgálati oldalról, azok nagyon mennek, más már kevésbé.
A kuruc.infónál fogyott el végleg az amúgy sem bőséges szellemi muníciód.
Össze-vissza vagdalkozol. Költesz, beleképzelsz az írásomba dolgokat, és közben kísérletet sem teszel arra, hogy elgondolkodjál azon, ami szemben áll azzal, amit a bezárt, jól felépített kuruc.infós álomvilágodban elhitettek veled. Hogy a nagyon jobbos gyerekek in cognitóban csinálják a nagyonőszinte oldalt, ami igazából lazán elhallgat bármilyen hírt, ha úgy tartja kedve. Egyébként azért nem minősítettem a kuruc.infót, mert 2006 óta olvasom, csak nem kritikátlanul kezelem veled ellentétben, aki pont olyan turbójobbikos és turbókurucinfós, mint amit számonkérsz másnál, pl. nálam elfogultságban, csak te annyira elvakult vagy, hogy ezt észre sem veszed. Jobban ismerem nálad azt az oldalt, még a 2006-os indulásukra is emlékszem, a kis helyeskék a Fidesz gyűlés után osztogatták az aztán azóta is gyalázott, a mocskolt fideszeseknek az anyagukat a választás előtti Kossuth téri fideszes nagygyűlés után a Szabadság téren. Ha megmondod, mi volt rajta, kapsz egy virtuális piros pontot.
No, de már nekem kínos az a naivitás, amit velük kapcsolatban táplálsz. Szóval, azt állítod, hogy vannak itt a nagyon jobbos, nagyon őszinte, bármiféle hátsószándék nélküli emberek ott annál az oldalnál. És elhiszed, hogy a magyar szervek nem tudják kinyomozni, hogy kik csinálják?
Egy honlap szerkesztőit? 11 éve? Akik hídblokádot hirdettek a kormány ellen 2007-ben? Akik a bírók adatait nyilvánosságra hozták? Ennyire azért ne becsüld le a szerveket! Te tényleg bedőltél a jobbikos tündérmesének, és láthatóan annyira élvezed ezt az álomvilágot hogy nem is akarod elhagyni.
Itt csak az a kérdés, hogy miért hallgatnak a magyar szervek, és miért nem tettek semmit Amerikában ellenük. Nem bonyolult a következtetés, hogy kiknek a képződménye az oldal. Semmi sem az, aminek látszik, de többet most erről egyelőre nem írok.
Az utolsó bekezdés egyrészt a nem reagálás, másrészt a bagatellizálás tipikus példája, értjük. A Hazai Pálya kapcsán megint durván mellélőttél. Már 2011-ben (!), pedig hol volt akkor még Simi bácsi, 2 millió példányban jelent meg:
https://kuruc.info/r/6/88486/
Most pedig havonta jelenik meg több millió példányban. Az meg havi 3-3,5 millió példánnyal számolva 40 millió példány egy évben. Mennyibe kerül egy példány előállítása? 10 ft? 20 ft? Honnan van csak erre több száz millió? Miből van erre pénz? Miből van pénz több százmilliós plakátkampányra a szegénypártnak?
Gyere ki az álomvilágból, mert '18-ban már lehet, késő lesz!