Itt fölényeskedsz, meg okoskodsz, csűröd és csavarod, hogy a médiában való futtatás, nem is ezt jelenti, hanem azt amit te elképzeltél, hozok neked egy tényadatot, hogy elgurult, te meg itt pökhendiskedsz, hogy ha lehoznak 10 cikket meg két elemzést a gárdafantomról, akkor az komolyabb futtatás, mintha hír, meg vélemény műsorokba beengednék őket és előadhatnák, hogy az aktuális politikai diskurzusban mit képviselnek. Csak gratulálni tudok a meglátásaidhoz. Akadémia nincs más szavam erre, akadémia és díszdoktor.
Hát előadhatott volna valami férfias és vezéres mutatványt 2006-ban
Tudod, Tisza István is felállt az asztalától és bevonult, pedig a seggébe se fájhatott volna az 1.világháború. Nálunk jobboldali proliknál, valami ilyesmit jelent vezérnek lenni, nem hazazúzni az Istenhegyi útra azt a hírtv-n (ami akkor még nagyon barát volt és simivel együtt építettük a jövőt) végignézem, hogyan vernek szét a droidok , ahogy említetted nőket, anyukákat. Igazi lovag és keresztény
Jajj és a titkosszolgálatos duma , na ez a kedvencem, titkos szolga vagyok, nagyon titkos, minden jobboldali rémálma
kivéve, persze az ilyeneket, akik mindenen átlátnak és foggal bogozzák a gordiuszi csomókat..egymás után.
A kurucnál, nem értem, mit költöttem. 2006-óta olvasom mindennap. Nagyon tisztelem a munkájukat, amíg te nem raksz le valami hasonlót, hanem itt játszod a fórumon a túlművelt NCIS nyomozót addig nem is értem mit pattogsz. Majd ha esetleg elkapják őket és kiderül, hogy kik voltak, akkor majd mondok egy ítéletet, de addig, mi értelme van nyomni a titkosszolgálatos dumát, amikor tizenévesek évekig csapolgatták az OTP-s számlákat és azt sem tudja megmondani senki, a mai napig, hogy hol a pénz és azt sem, hogy mennyi tűnt el. 6 évesek törik fel a NASA honlapját.. nekem nem tűnik olyan csillagháborús tervnek, nem lebukni a "magyar" "nemzetbiztonság" előtt, főleg, ha értesz ahhoz amit csinálsz. Pláne akik ugyan nem olyan bénák, de a Magyarszigeten elhagyja a jelvényét
Amúgy meg kérlek, pont a likud testvérpártja (fidesz), hozta meg a fajtik várva várt "gyűlölet bűncselekményt" szankcionáló törvényét.. ugye.. ezek után, "érvként" felhozni, hogy mindent inkognítóban csinálnak, hát, AKADÉMIA és DÍSZDOKTOR
Mellesleg nem ez lenne a nemzetbiztonság legrégebbi megoldatlan ügye, a maga 11 évével
Miért nem tettek semmit ellenük... amerikában.. mert az amcsi törvények szerint nem követtek el bűncselekményt..
És el kell ismerjem nagyon sejtelmesre sikeredett a vége
Az utolsó bekezdés előtt van egy kép ahol épp megint véletlenül ötletet loptok, azt meg megelőzi 10 sor ahol leírom, amit tudok a jobbik "médiájáról", de mivel nem vagyok bennfenntes nem tudom, hogy a Hazai Pálya, ami hozzám nem ér el miből jelenik meg. De amilyen vehemensen láttál bele 100 000 000 000 000-kat az előző tételekbe gondolom úgy lesz ez is valami piszlicsáré összeg. De ezzel csak tetézted a röhejességedet, mert így lettél csak igazi más szemében a szálkát a sajátodban a gerendát sem látod meg tavaris