T
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
DNR. én se tudok többet csak érdekesség kép raktam be az afro. miattjo, de kik vannak a kepen?
A Magyar Televízió műsorára tűzi Csarnai Attila Meghalni Ukrajnáért című dokumentumfilmjét. Az ukrán-orosz konfliktust és annak kárpátaljai vetületét középpontba állító filmet szombaton, június 17-én 22.15-kor mutatja be az M5 csatorna. A film néhány magyar származású család tragédiáját mutatja be, akiknek szeretteik nem tértek vissza a harcmezőről, ahol Ukrajnát védték az orosz agressziótól. Ezen kívül a film bemutat olyan az ukrán állampolgárokat, akik nemzetiségüktől függetlenül elmentek, hogy fegyverrel a kezükben védjék a szabadságot, országuk területi egységét és az európai jövőjét, visszatértek abból a pokolból, amelyet Oroszország agressziója okozott Ukrajna földjén.
![]()
Te szemet allat. Igy propagalni, hogy magyarokat hasznaltok golyofogonak??? Az orosz kisebbseg uldozeset az ukran nacik kezdtek, ezt kovetoen avatkozott be Ororszo. De persze nem a gyava patkanyok hallnak meg ezert akik civileket olnek, hanem artatlan magyarok. Ezzel betelt a pohar, reportolom ezt es ha nem lesz a postja torolve, akkor en befejeztem a htka olvasasat, es erre kerek masokat is.A Magyar Televízió műsorára tűzi Csarnai Attila Meghalni Ukrajnáért című dokumentumfilmjét. Az ukrán-orosz konfliktust és annak kárpátaljai vetületét középpontba állító filmet szombaton, június 17-én 22.15-kor mutatja be az M5 csatorna. A film néhány magyar származású család tragédiáját mutatja be, akiknek szeretteik nem tértek vissza a harcmezőről, ahol Ukrajnát védték az orosz agressziótól. Ezen kívül a film bemutat olyan az ukrán állampolgárokat, akik nemzetiségüktől függetlenül elmentek, hogy fegyverrel a kezükben védjék a szabadságot, országuk területi egységét és az európai jövőjét, visszatértek abból a pokolból, amelyet Oroszország agressziója okozott Ukrajna földjén.
![]()
Ez egy minden bizonyíték nélküli folyamatos hazugság a részedről! Ukrán zsebnáci összeesküvésgyártó oldalak bizonyítgatásán kívül semmit nem tudtál itt felmutatni ennek a folyamatos hazugságnak az alátámasztására.összetalálkozhatnának Oroszország katonáival.
Senki se fog semmit csinálni. Ő meg örül,hogy eggyel kevesebb. A fajtája nyúzott magyar parasztot 18-ban. Neki a magyar szó semmit sem jelent.Te szemet allat. Igy propagalni, hogy magyarokat hasznaltok golyofogonak??? Az orosz kisebbseg uldozeset az ukran nacik kezdtek, ezt kovetoen avatkozott be Ororszo. De persze nem a gyava patkanyok hallnak meg ezert akik civileket olnek, hanem artatlan magyarok. Ezzel betelt a pohar, reportolom ezt es ha nem lesz a postja torolve, akkor en befejeztem a htka olvasasat, es erre kerek masokat is.
Milyen Magyar külügy!? Neked már az ukrán nagykövetség honlapja magyar külügynek számít! Pofád az van.Hazug disznó vagy.Akinek nem tetszik a film ismertetője az ne engem szidjon, ez így hangzott el a film budapesti bemutatóján és így szerepel a magyar külügy honlapján is.
http://hungary.mfa.gov.ua/hu/press-center/news/56753-ambassadors-speech-during-the-film-premier
Megtudom érteni.Az orosz nagykövetség embere már a film premierjén is botrányt rendezett, úgyhogy meg sem lepődöm, hogy itt is hisztériáznak miatta.
http://index.hu/belfold/2017/04/28/botrany_a_meghalni_ukrajnaert_bemutatojan/
Igen?! Te épp az imént a magyar külügy minisztérium szájába akartál hazudni olyan mondatokat ami sose hangzott el.Igen, az mfa.gov.hu a magyar külügy honlapja, a .ua aloldal az ukrán nagykövetség aloldala, a .by aloldal a belarusz nagykövetség aloldala és így tovább.

Ez a link az ukrán nagykövetség oldala. MAGYAR nyelven. Tehát a mondat vége helyesen így hangzana: "...és így szerepel az ukrán külügy magyar nyelvű honlapján is."Akinek nem tetszik a film ismertetője az ne engem szidjon, ez így hangzott el a film budapesti bemutatóján és így szerepel a magyar külügy honlapján is.
http://hungary.mfa.gov.ua/hu/press-center/news/56753-ambassadors-speech-during-the-film-premier
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..