[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Tartok tőle, hogy egy esetleges orosz reakciót nem hagynának szó nélkül a kiválasztott nép gyermekei.
Azok soha semmit nem hagynak válasz nélkül, de ha elég nagy vagy akkor a nyomásgyakorlás már az elején eléri a célját és nem kell durvább módszerekhez folyamodni.

Akkor most úgy néz ki Izrael,Usa azt csinál amit akar szabadon?
Akkor az oroszok legalább menjenek haza és foglalkozzanak az ukrajnàba lévő honfitársakkal,ott legalább hazai a pàlya.jobb ötletem nincs mert zsidókat nem lőhetnek le hiába a technika,mert őket nem szabad senkinek:)
Hàt az usa meg megint kérdőjeles velük meg nem bírnànak.
Úgyhogy irány ukrajna és tessék cselekedni Mr Putin:)
De ez csak természetesen csak az én véleményem:)

• Tetszik
Reactions: Roni
Úgy látom elakadt az SAA. Nem is csoda mondjuk, mert a németeknek nem volt ekkora frontvonal szinte :D

Azok soha semmit nem hagynak válasz nélkül, de ha elég nagy vagy akkor a nyomásgyakorlás már az elején eléri a célját és nem kell durvább módszerekhez folyamodni.

Az oroszok egyenlore el vannak igy, mindenki tisztaban van vele -a meteltek is-, hogy tized annyira sem tettek oda magukat, mint amennyire tehetnek. Sakkoznak, es mi ebbe egesz picit sem lathatunk bele csak kovetkezteteseket vonunk le, tippelunk...

• Tetszik
Reactions: jimkirk
Akkor most úgy néz ki Izrael,Usa azt csinál amit akar szabadon?
Akkor az oroszok legalább menjenek haza és foglalkozzanak az ukrajnàba lévő honfitársakkal,ott legalább hazai a pàlya.jobb ötletem nincs mert zsidókat nem lőhetnek le hiába a technika,mert őket nem szabad senkinek:)
Hàt az usa meg megint kérdőjeles velük meg nem bírnànak.
Úgyhogy irány ukrajna és tessék cselekedni Mr Putin:)
De ez csak természetesen csak az én véleményem:)
Az egy dolog,hogy neked ötleted sincs de nyugodj meg nekik van.Nem mennek sehova,Aszad pedig győztesen kerül ki ebből a konfliktusból.

• Tetszik
Reactions: fishbed and jimkirk
Kiszivárgott rendezési terv. Mindenki megkapja a maga befolyási övezetét, az ország egyben marad.
OrErswt.png
álmodik a nyomor...

valahogy van egy érzetem ha hamis zászlós gáz támadás lesz annak nagy hullámai lesznek.
sok-sok áldozattal.

us.dzsihadistákat dobnak át délről,szerintem elkezdték felszámolni szép csöndben a területet
DDf-23AXcAEoBuC.jpg

valahogy van egy érzetem ha hamis zászlós gáz támadás lesz annak nagy hullámai lesznek.
sok-sok áldozattal.
Az usa. már belátta a dél szíriai kudarcát a kurd területekre koncentrál.A lényeg,hogy most emelt fővel kell hagyni távozni onnan erre az oroszok figyelmeztették is a szíreket. Én bízok benne,hogy nem lesz semmi gáz :)

• Tetszik
Reactions: fishbed and zeal
us.dzsihadistákat dobnak át délről,szerintem elkezdték felszámolni szép csöndben a területet
DDf-23AXcAEoBuC.jpg
Inkább arról van szó, hogy megkezdik felszabadítani az Eufrátesztől keletre lévő ISIS területet. Aztán ha az megvan akkor valószínűleg Al-Tanf és Al-Bukamal között két irányból zárják a déli határt.

Inkább arról van szó, hogy megkezdik felszabadítani az Eufrátesztől keletre lévő ISIS területet. Aztán ha az megvan akkor valószínűleg Al-Tanf és Al-Bukamal között két irányból zárják a déli határt.

Ez már most se lenne lehetséges az SAA miatt ami nagyon jól látszik a térképen. Amire eljutnak Bukamalig(nem fognak mivel az olajmezőkért ölre mennek a szírek) addig majd nézegetnek a fejükből az oroszok/irániak/irakiak/szírek nem?

• Tetszik
Reactions: fishbed and gioo

Túlzott következtetés. Inkább helyi offenzív kapacitást gyöngítik, mert az adott helyen nincs jelentősége többé (az a terület a mérsékelt terroristák nélkül is védett az USA erői által), míg az SDF koalícióját meg kell erősíteni arab etnikumú erőkkel az eufráteszi versenyfutáshoz!