Egyetlen egy videóban láttam csak egy hosszabb másodperc erejéig felvillanni.Mack! Nincs véletlenül egy-két QLZ-04 videód, ahol sorozatot lőnek a gránátvetővel?
Najó sikerül összekeverjem a QLZ-87-tel. A videón az szerepel, gondolom mivel ugyanazt a gránátot használják nem tér el jelentősen a visszarúgás.
Elég finom kifejezés arra, hogy késsel akarta őket megtámadni. Megindul, akkor lőnek.Nem tudom, hogy megrendezett-e, de a filmen a rendőrök lelőnek egy ambert aki nem engedelmeskedik nekik.
A videónál elválaszom egy szóközzel a youtube és a.com-ot. Ha látni akarjátok, másoljátok be és töröljétek ki a szóközt.
(+18)
https://www.youtube. com/watch?v=IPH2F6l2D_c
Van egy olyan érzésem, hogy gázelvételes.Tetszetős darab
Nemtudom milyen lehet, én csak felhasználò vagyok nem szakértő vagy mérnökHa jól működik jöhet. És ez tetszik azzal az optikával. Kipróbálnám
Az alapokkal azert tisztaban vagyokpl. a FAMAS is tömegzáras. Nemtudom vajon a kinai kézifegyverek minősége jónak mondható-e. Van olyan ország aki rendszeresített már modern kínai kézifegyvereket??
Az alapokkal azert tisztaban vagyokpl. a FAMAS is tömegzáras. Nemtudom vajon a kinai kézifegyverek minősége jónak mondható-e. Van olyan ország aki rendszeresített már modern kínai kézifegyvereket??
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..