Kínai szárazföldi erők fegyverzete, felszerelése és szervezeti felépítése

1:37-től van az igazán érdekes rész. Mintha levegőben robbanó programozható gránátok lennének.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Mack! Nincs véletlenül egy-két QLZ-04 videód, ahol sorozatot lőnek a gránátvetővel?
Egyetlen egy videóban láttam csak egy hosszabb másodperc erejéig felvillanni.
0:50 másodpercnél

• Tetszik
Reactions: laiki
Najó sikerül összekeverjem a QLZ-87-tel. A videón az szerepel, gondolom mivel ugyanazt a gránátot használják nem tér el jelentősen a visszarúgás.

• Tetszik
Reactions: laiki
Najó sikerül összekeverjem a QLZ-87-tel. A videón az szerepel, gondolom mivel ugyanazt a gránátot használják nem tér el jelentősen a visszarúgás.

Elméletileg eltér. Pont ez az egyik különbség köztük. A QLZ-04 sorozatszórása kisebb. Köszi a próbálkozást és azt is, hogy kitaláltad miért élrdekel.

Nem tudom, hogy megrendezett-e, de a filmen a rendőrök lelőnek egy ambert aki nem engedelmeskedik nekik.
A videónál elválaszom egy szóközzel a youtube és a.com-ot. Ha látni akarjátok, másoljátok be és töröljétek ki a szóközt.
(+18)
https://www.youtube. com/watch?v=IPH2F6l2D_c

Nem tudom, hogy megrendezett-e, de a filmen a rendőrök lelőnek egy ambert aki nem engedelmeskedik nekik.
A videónál elválaszom egy szóközzel a youtube és a.com-ot. Ha látni akarjátok, másoljátok be és töröljétek ki a szóközt.
(+18)
https://www.youtube. com/watch?v=IPH2F6l2D_c
Elég finom kifejezés arra, hogy késsel akarta őket megtámadni. Megindul, akkor lőnek.

Ha nem így járnak el egy késessel szemben, könnyen megtörtént volna velük is ami ezen a videón:

Ezt még nem láttam

• Tetszik
Reactions: Roni

• Tetszik
Reactions: therob
DFLEt_Du_UQAI7c_Xp.jpg

Nemtudom milyen lehet, én csak felhasználò vagyok nem szakértő vagy mérnök:DHa jól működik jöhet. És ez tetszik azzal az optikával. Kipróbálnám

Nemtudom milyen lehet, én csak felhasználò vagyok nem szakértő vagy mérnök:DHa jól működik jöhet. És ez tetszik azzal az optikával. Kipróbálnám

A legtöbb gépkarabély gázelvételes, pl. AK, M16 stb. A géppisztolyok legnagyobb része meg valamilyen tömegzáras megoldás. Viszont a kínaiak valamiért a géppisztolyaik egy részébe gázelvételes rendszert használnak és gondolom ez is egy ilyen.

Az alapokkal azert tisztaban vagyok:D pl. a FAMAS is tömegzáras. Nemtudom vajon a kinai kézifegyverek minősége jónak mondható-e. Van olyan ország aki rendszeresített már modern kínai kézifegyvereket??

Az alapokkal azert tisztaban vagyok:D pl. a FAMAS is tömegzáras. Nemtudom vajon a kinai kézifegyverek minősége jónak mondható-e. Van olyan ország aki rendszeresített már modern kínai kézifegyvereket??

A kínai kézifegyverekben a legérdekesebb dolog nem is feltétlenül a működésük, hanem a felhasznált lőszer, amit rendszeresítettek hozzájuk. Lényegében kiiktatták a teljes értékű puskalőszert. Nem tudok még egy országról, amely ezt meglépte volna.
A standard karabélylőszert picit erősebbre csinálták (5,8X42 milliméteres) mint az amerikaiak és az oroszok és kész. Kivégezték a 7,62X54R lőszert.
Itt egy felvétel egy hadgyakorlatról. Mindennel lőnek csak puskalőszerrel nem.