A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

19665326_1926400310937257_7739532062420864947_n.jpg

• Tetszik
Reactions: krisss
Ez egy amcsi katona valamiért magyar tarkába öltöztetve mert az ott szerintem egy M249, meg a sisakja sem stimmel.

Ezt nem tudtam, ennyire nem követem az MSZP-szervezeteket. De ettől az MSZP-ről való véleményem nem változott, max a képviselő-asszonyról változhat a véleményem - majd idővel, ha kiderül milyen témákban mit akar képviselni.

A jelek szerint a DK-b tart.

No comment.

Nem lenne hülyeség szervezni egy bosnyák ezredet, ha már nincs meg a létszám, de ahhoz is rendes fizetés és felszerelés kellene. Szal először próbáljuk meg, hogy jó pénzért, egy modern haderőbe be tudjuk e csábítani a magyarokat!

• Tetszik
Reactions: endre
Azt tegyük rá, hogy az IMF kizárólag 2-3 éves lejárattal hitelez, kizárólag pénzügyi bajba jutott országoknak.
Kivéve akiknek nem :D Ukrajnának négy évet (bár a pénzügyi szakik már mondták, nem fogják tudni tartani), a görögöknek pedig lassan évtizedes távlatokat kell megszabni..

Nem lenne hülyeség szervezni egy bosnyák ezredet, ha már nincs meg a létszám, de ahhoz is rendes fizetés és felszerelés kellene. Szal először próbáljuk meg, hogy jó pénzért, egy modern haderőbe be tudjuk e csábítani a magyarokat!

Ehhez csak két dolog hiányzik a Honvédségnél: a jó pénz és a modern haderő. :(:mad: "Szal" először ezek létrehozását kellene megpróbálni, utána talán nem is kellene annyira csalogatni a jelentkezőket, mennének oda maguktól is....

Ma már többeket láttam teljes 2015M gyakorlóban, és nem csak KR-eseket. (mindegyiken AA-s állományjelző volt). Vannak már fent újabb képek valahol, vagy Krisss, honnan szedted azt amit ide tettél?