J-10 Firebird / Vigorous Dragon (Csengdu, Kína)

25ft5hc.jpg

https://www.zona-militar.com/foros/threads/club-de-los-cazas-de-posguerra-sin-club.23086/page-110

• Tetszik
Reactions: fishbed and Python
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A SEAD képességre értettem hogy a szu-34 brutálisabb

Igen abba biztos vagyok mert 2x akkora a gep es detikalt csapasmero amugy nagy kedvencem a szu34 de egy j10 hez viszonyitani folosleges sead kepessegbe egyertelmu... de el kell ismerni hogy a fele akkora vadaszbombazo j10 e sem rossz menmyiseg.
Sot ahhoz kepest hogy elsosorban vadasz mint bombazo eleg jo.
A kinaiak le vannak sajnalva de akkor is a top 3 ba jatszanak hadtech teren mindenbe

A SEAD képességre értettem hogy a szu-34 brutálisabb

A SEAD képesség alapja első lépésben nem a rakéta, hanem a spéci EW cucc, ami lehetővé teszi a ponost iránymérést és megfelelő analízist. Az F-4G orrába nem véletlenül pakolták be azt, amit. Az F-16-ra esély sem volt integrálni, AN/ASQ-213 HTS pod formájában létezik a szükséges eszköz. Eután jön a rakéta.

Nagymagasságú indítás esetén a H-31 kinematikai hatótávolsága kicsit talán magasabb, mint az AGM-88-é, csak hát kétszer olyan nehéz, mint az AGM-88.Viszont annál lényegesen gyorsabb az utazó fázisban. A passzív szakaszon viszont jobban lassul, ez a ramjet hátránya.

• Tetszik
Reactions: Roni
Azért kicsit nézzétek meg, hogy mik vannak még függesztve a rakétákon kívül a szárnyakra.

• Tetszik
Reactions: Python
Egyik sem. A Kh-31 kínai változata.
Ne hülyíts Mack, te azt kérdezted, "mi van a szárnyakra függesztve a rakétákon kívül". A két Python-koppintás PL-? és a két Kh-31-koppintáson kívül (ezek a rakéták!) két bomba van, amik szerintem kazettás bombák. Bárhogy nézem, "a rakétákon kívül" más nincs a szárnyak alatt. Max a féktuskók a földön ... :D