Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A háttérben nekem egy extra van: H-6-ból a szárny alatti függesztmények pozíciójából következtetve valószínűleg tankert csináltak, ami nem a klasszikus szovjet szárnyvég-szárnyvég módszerrel hanem kiereszthető kosaras tömlővel tölti a gépeket.Figyeld a hátteret:
Azt nem tudom, de azon kívül furcsát ezen a képen nem látok én sem, hogy a szuhoj klón szárnya alatt valami nagyon hosszú, és vékony, hengeres test van...Telón szemcsés a kép, látok még egy integető bácsit. A J-11 szárnya alatt nem az új superkiller rakéta van?
A kép igazi ?De, de, az új nagy hatótávolságú rakéta van a gép szárnya alatt.
Az eredeti másolatának a klónja, 3D nyomtatvaA kép igazi ?
Távoli a kép, nem lehet látni egyértelműen semmit, csak következtetni, de póttartálynak szerintem kevés a keresztmetszete.A H-6-oson nem újdonság az utántöltő pod. típusjele Xian HY-6DU. Még a wikin is olvasható volt már. A J-10-eken szerintem PL-12 rakéta van, ezeket már láttam régebben is pld Farnobourh-ban.
Nem igazán kivehető, hogy milyen rakéta van a Szu-27 klónon.. Lehet akár póttartály is szerintem..
Nem igazán kivehető, hogy milyen rakéta van a Szu-27 klónon.. Lehet akár póttartály is szerintem..
Ebből a képből én arra következtetek, hogy elfogyott a sötétszürke festék a beömlő oldalsó részén a csájnízoknál, és valami világosabb verzióval pótolták azon a részen, csak azért, hogy ne maradjon pőrén a lemezelés .
Szerintem a Vympel K-100 volt az alapja