[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Török műszaki alakulatok az idlibi Bab al Hawa határátkelőnél.
DKPqJg7W4AEgSjb.jpg

DKPqKNiWAAAqz9h.jpg

Hasakaban az SAA visszafordított egy USA konvojt.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Gyűrűből kitört orosz katonák mesélik részleteket... sajnos csak oroszul...de a kocsikon látszik, hogy nem volt egyszerű. Lajtos kocsi szép találatot kapott. 2.40 tól..... 4.19 től egyik szerencsés orosz szpecnázos mutat sisakjában beakadt lővedéket.....

A lövedékmag tényleg heggyel kifelé áll? És csak 3 könnyebb sérült van? :D

Tulajdonosa elmondása szerint nagy mázlija volt, hogy a feje mellett ment át .... legalábbis ezt mondta a riporternek .
Értem, de akkor hol a bemeneti nyílás? Nehezen képzelhető el, hogy a homlokánál jön kifelé a lövedék, úgy, hogy a sisakperem alatt ment be és mindeközben nem érte a fejét... Persze ha éppen le volt dobva vhol a sisak nyílással felfelé, akkor simább az ügy. Sztem ez közelebb áll a valósághoz, de tényleg nem akarok rosszmájú lenni.

Értem, de akkor hol a bemeneti nyílás? Nehezen képzelhető el, hogy a homlokánál jön kifelé a lövedék, úgy, hogy a sisakperem alatt ment be és mindeközben nem érte a fejét... Persze ha éppen le volt dobva vhol a sisak nyílással felfelé, akkor simább az ügy. Sztem ez közelebb áll a valósághoz, de tényleg nem akarok rosszmájú lenni.
Nem tom....sajnos a sisak túloldalát nem mutatták meg... :)

• Tetszik
Reactions: grigorij3

Egymás közelébe értek az orosz speciális erők vezetésével harcoló szír kormányerők és az amerikai irányítású SDF kurd-arab szövetség erői, kettévágva az Iszlám Állam gyorsan fogyatkozó területét. Ezt azonban nem egyeztették kellőképpen, viták támadta, és most Oroszország jelezte, hogy visszalőnek, ha inzultus éri őket az SDF részéről.
http://privatbankar.hu/reszveny/ves...-kozott-sziriaban-lovesek-is-dordultek-312226