Nekem egy totalitárius katonai/rendőrállamnak tűnik innen messziről, annaj minden előnyével és hátrányával együtt. Ti Spárta vagytok, nem Athén...Most hatalmasat vetődtél.
Izrael működő demokrácia, minden előnyével és kevés hátrányával.
Nekem egy totalitárius katonai/rendőrállamnak tűnik innen messziről, annaj minden előnyével és hátrányával együtt. Ti Spárta vagytok, nem Athén...Most hatalmasat vetődtél.
Nekem egy totalitárius katonai/rendőrállamnak tűnik innen messziről, annaj minden előnyével és hátrányával együtt. Ti Spárta vagytok, nem Athén...
)Megmondom a frankót, én senkinek sem hiszek ezzel kapcsolatban, és bármit el tudok képzelni minden szereplőről.költői, és nyakatekert. olyan avantghard...
Hátulról mellbe.
Akkor mi a fxnak nem engedte oda a labort az orosz, hiszen micsoda égés lett volna...::::::??????
Azt se tudom mi a memri tv. A geopolitikát követem, s szerintem az átlag utca emberénél még jobban képben is vagyok.ja..... akkor ne csak a MEMRI TV-t nézd....)
és először nézz utána
-mi is az aa
1. totalitárius
2. rendőrálllam...
mert ez a szöveg jól mutat a széljobbos és szélbalos Izraellenes szövegekben, de hogy is mondjam...
van köze a valósághoz, mint a magyar NB1-nek LABDARÚGÁSHOZ.
Úgy látszik az irónia annyira finomra sikerült hogy nem találtad meg a sötétben.Most hatalmasat vetődtél.
Azt se tudom mi a memri tv.

Pedig ha tudnád, mit hagysz ki!
![]()
Ez valami Isis tv ?
Akkor nem vesztettem semmit ahogy nézem, köszönöm!A MEMRI(Middle East Media Research Institute) egy izraeli "NGO", amelynek a fő tevékenységi köre különféle arab/perzsa/török nyelvű média tartalmak angolra fordítása, és az interneten való terítése. Persze ezen kívül még írnak elemzéseket/jelentéseket is, de az átlagembert azok már maximum csak közvetve érik el(pl ha egy lusta kutató/újságíró felhasználja őket a munkájában). Az egésznek annyi célja van, hogy a közel-keleti országok """igazi""" arcának megmutatásán keresztül javítsák Izrael megítélését a nyugati közvélemény körében. Ebből már sejthető, hogy alaposan meg van válogatva az általuk kínált tartalom, de a bárdolatlan zsidózásnak, a hibbant hitszónokoknak és a kulturálatlan eszmecserének mindig akad hely. Szóval a MEMRI-t komoly forrásként csak erős fenntartásokkal érdemes használni, humorforrásként viszont egyedülálló.
Pl itt egy részlet az arab Al-Jazeera egyik népszerű beszélgetős műsorából, a téma Szaddám Huszein:
Pedig nekem a hírekből az jön le, hogy elkezdtek elpuhulni és bizonyos körök ott is tolják a kretént. Nem lesz ennek jó vége.Nekem egy totalitárius katonai/rendőrállamnak tűnik innen messziről, annaj minden előnyével és hátrányával együtt. Ti Spárta vagytok, nem Athén...
Akkor ha ez majd átfordul a kritikus ponton, el fognak tűnni. Az arabokkal ennyire körbevéve nem sokat lehet büntetlenül hibázni.Pedig nekem a hírekből az jön le, hogy elkezdtek elpuhulni és bizonyos körök ott is tolják a kretént. Nem lesz ennek jó vége.
Úgy látszik az irónia annyira finomra sikerült hogy nem találtad meg a sötétben.
Apropó, arról a bizonyos jól működő demokráciáról a palesztinok is tudnak? Vagy ők nem részei az izraeli "demokráciának"?

Akkor hadd pattogjon az a magas labda:MAGAS labda, lecsapom. hogy palesztin területen hogyan működik arról tudnának mesélni a választáson vesztes FATAH szervezet tagjai. Már aki túlélte, hogy a Hamasz nyert... bár most megint összeborultak.
Ami az izraeli arabokat illeti, választók és választhatók. Igaz volt olyan képviselőjük, akik miatt külön törvényt hoztak, bár ez a pingvinekre is vonatkozik: a képviselők háromnegyede igen szavazatával megszüntethető a mentelmi joga, vallási, faji uszítás, ill Izrael ellenségével együttműködés esetén...
Ez a törvény nemhivatalosan Hanan-act néven fut, Hanan Zoabi után, érdemes rákeresni a munkásságára
de itt egy ilyen sztori is mindennapos:
http://zsido.com/izrael-parti-arab-no-vitatkozott-az-izrael-ellenes-zsido-ferfival/
A Memri:
http://www.globoport.hu/47452/a-memri-fatvak-es-szelsoseges-predikatorok-gyujtohelye/
Akkor már a nyugati mintájú "demokratikus" államokról írsz, minden más változatlan."Ha a törzs egy tagja egy országban hatalomra jut, első dolga, hogy a kulcspozíciókba saját törzséből származó tagokat nevezzen ki, mert tudja, hogy csak bennük bízhat meg feltétel nélkül."
Mi van akkor, ha törzs helyére pártot írok?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..