Csak hát orosz tüzérség van kint Szíriában.Krasnopolhoz nem kellenek oroszok az az Irániaknak is van évek óta.
Csak hát orosz tüzérség van kint Szíriában.Krasnopolhoz nem kellenek oroszok az az Irániaknak is van évek óta.
Vegyes a tippem nekem is. Viszont nagyon kíváncsi vagyok, hogy van e ettől költséghatékonyabb precíziós fegyver, mint az ilyen "pontatlan" tüzérségi gránátok, lézeres korrekcióval? Mert azt ugye tudtuk eddig, hogy a lézer bomba olcsóbb mint az irányított rakéta, és azért szereti az USA nagy tömegben használni, viszont ezek a tüzérségi gránátok szerintem még ettől is költséghatékonyabbak lehetnek. Van valakinek infója arról, hogy árban mit kóstál egy ilyen malac?Maradjunk a vegyesnél, de minél többször nézi meg az ember annál többet talál![]()
Nem mindent kell ide posztolni!Az egyik török légió - Sultan Murad Turkmen brigade - éppen kínoz valakit Jarablusban. 1:43-nál török azonosító.
![]()
Kép a videóból.

Mocsok randaTöbb mint valószínü azúj oroszdrónt használták a célok megvilágítására.
ORION
![]()
.De nem is szépségversenyen indították, inkább a hatékonyságot tolták vele!!Mocsok randa.

Nyilván, de nekem ez is fontosDe nem is szépségversenyen indították, inkább a hatékonyságot tolták vele!!![]()
!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..