[BIZTPOL] Szíriai helyzet

UOnnoD5EMaw.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Hazatértek a katonai rendőrök is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Tu-22M3 távolsági bombázók is elhagyják Mozdokot(Észak- Oszétia)

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22
Ez baromi gyorsan történt...
én letettem volna a nagyesküt, az A-50 pld ott repked még egy ideig... gyűjtve az adatot...
lehet oroszok tudják, hogy mikor indul a következő Izrael-Hezbollah háború?

De akkor már készülniük kellett erre egy idejük, ez nem úgy megy, hogy sziasztok, holnap indulás haza...

Ez baromi gyorsan történt...
én letettem volna a nagyesküt, az A-50 pld ott repked még egy ideig... gyűjtve az adatot...
lehet oroszok tudják, hogy mikor indul a következő Izrael-Hezbollah háború?

De akkor már készülniük kellett erre egy idejük, ez nem úgy megy, hogy sziasztok, holnap indulás haza...
Lehet, hogy ugy megy. Oroszoban nem kell kozbeszerzesi palyazatot kiirni, hogy ki szervezze meg a hazautat. Repulo van, szakember ott van helyben, uzemanyag van, akkor lehet indulni, oszt csokolom. Azt meg nyilvan pontosan elore tudtak, hogy meddig kellenek a bombazok, katonai rendeszek, stb-k.

• Tetszik
Reactions: bat77

Lehet, hogy ugy megy. Oroszoban nem kell kozbeszerzesi palyazatot kiirni, hogy ki szervezze meg a hazautat. Repulo van, szakember ott van helyben, uzemanyag van, akkor lehet indulni, oszt csokolom. Azt meg nyilvan pontosan elore tudtak, hogy meddig kellenek a bombazok, katonai rendeszek, stb-k.

Állításod első fele szöges elelntétben áll a másik felével, de mindegy..

na mindegy.
az orosz zsoldosokról:
https://www.timesofisrael.com/thousands-of-russian-private-contractors-fighting-in-syria/

A harcok áthelyeződnek É-Ny Szíriába egy köpésre Latakiától. Teljesen felesleges 40 gépet ott állomásoztatni.Azért volt szükség ennyi gépre ,hogy folyamatosan legyen elég gép a levegőbe és készenlétbe a földön.A közvetlen szárazföldi támogatáshoz az Eufrátesz mentén.
Arról nem is beszélve,hogy két nap alatt visszarepülnek ha kellenének.

• Tetszik
Reactions: fishbed and jani22
Atom arabok kezében? Merre fúj a szel?
Megpróbálják ismét, változott a világ.

Most tolják ki OO határa menti ütköző zónát (Uki és társai még 2 esélyes), de Egyiptom-ország egyetértésével, mert Ő több lábon akar maradni.

Én úgy tudom, hogy már beért a hadművelet. Szíriával volt folytatva az elkezdett, és mindjárt a célnál vannak. :eek::hadonaszos::):)

Lazán ez:

20171102a-titkos-kamra-a-piramison.jpg

HlhktkqTURBXy81ZWZlZTY3MDYzYjcwNTQ2MmJlNWFhMDkzN2JiMzQ2Yy5qcGVnkpUDAADNA8HNAhyTBc0DFM0BvA

:hadonaszos:
(Fikció :))

A Tigrisek zöme át lett csoportosítva és készen áll az Idlibi offenzívába való részvételre.

• Tetszik
ahogy az várható volt az IA. alvó sejtjei több Eufrátesz melletti városban is támadásokat (terrorcselekményeket) hajtottak végre.