Orosz hadiflotta

fizikus

New Member
2013. május 18.
19
3
3
Holt szezon van? lehet, hogy nincs jobb dolguk? Mindenesetre dícséretes kezdeményezés. http://atomenergiainfo.hu/orosz-atomenergetika/osszegyujtik-a-radioaktiv-navigacios-eszkozoket

Orosz hadiflotta hajói- 2018.01.01. (aktuális helyzet)
Bzh3S04cXnw.jpg

Szürke keretben lévő hajók tartalékban, sárga keretben lévők javításon-modernizáción. A többi hajó aktív szolgálatban.

Nem sok hajó marad ami a vadász tengeralatjárokat és a RR hordozókat illeti. Két flottára elosztva ÉF és CSOF.

• Tetszik
Reactions: fishbed and endre
Elég sok van egyszerre javításon, modernizáción. Ha visszatérnek aktív szolgálatba, mennyit terveznek még felújításra küldeni?

• Tetszik
Reactions: cinikus
Jurij Boriszov az ODK Szaturnban(Ribinszk) és a Vimpel-ben (Ribinszk). Készülnek az orosz fejlesztésü gázturbinák szériás gyártására.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Jurij Boriszov az ODK Szaturnban(Ribinszk) és a Vimpel-ben (Ribinszk). Készülnek az orosz fejlesztésü gázturbinák szériás gyártására.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egyébként mi a baj a Reduttal?

Egyébként mi a baj a Reduttal?

A 3 típusú rakéta közül csak az egyik a 9M100 (kis hatótáv)müködik. A közepes hatótávú(9M96) és nagy hatótávú(9M96D) nem müködnek és repülnek "rendesen".
2016-ban le kellett állítani a tesztelésüket mert a kilövés után 3 sec-al lezuhantak. Tervezési-konstrukciós hiba lehet mögötte(szerintem).

• Tetszik
Reactions: fishbed and endre
A 3 típusú rakéta közül csak az egyik a 9M100 (kis hatótáv)müködik. A közepes hatótávú(9M96) és nagy hatótávú(9M96D) nem müködnek és repülnek "rendesen".
2016-ban le kellett állítani a tesztelésüket mert a kilövés után 3 sec-al lezuhantak. Tervezési-konstrukciós hiba lehet mögötte(szerintem).

Köszi.

Ezt találtam a type 054A wikipédián.

In early 2015, it was reported that Russia might consider buying 054A for its navy :eek::eek:

És mi lett az oka hogy nem vettek?

Érdekes azért :)

Ezt találtam a type 054A wikipédián.

In early 2015, it was reported that Russia might consider buying 054A for its navy :eek::eek:

És mi lett az oka hogy nem vettek?

Érdekes azért :)

Amennyire követem az eseményeket, nem hivatalosan érdeklődött az orosz haditengerészet, hanem egy orosz katonai szakértő (politikus?) javasolta ezt a lehetőséget.

A hírt felkapta mindenki, de valódi bejelentés ilyen irányba nem történt.

Maga az ötlet amúgy logikus lenne, csak hát az orosz büszkeség szerintem nem viselné el a dolgot, hogy már a Kínai hajógyártásra kell(ene) támaszkodniuk...

• Tetszik
Reactions: fishbed and Roni