Szoval akkor, ha nem a hatart atlepve tamadnak, mint pl. az izraeli legiero teszi, akkor nem lonek a gepekre? A kurd celpontokat a Torok teruletrol is lohetik. Ez igy egy semmitmondo nyilatkozat, sot nekem ugy tunik ez inkabb egy batoritas a torokok fele, hogy lohetnek, ha nem repulnek be Sziria fole.https://www.rt.com/news/416278-syria-turkey-planes-threat/
Damaszkusz figyelmezteti Ankarát hogy (harci)repülőgépeit lelőheti a szír légvédelem, ha azok a határt átlépve támadnak célpontokat szír területen.
Pontosan.Szoval akkor, ha nem a hatart atlepve tamadnak, mint pl. az izraeli legiero teszi, akkor nem lonek a gepekre? A kurd celpontokat a Torok teruletrol is lohetik. Ez igy egy semmitmondo nyilatkozat, sot nekem ugy tunik ez inkabb egy batoritas a torokok fele, hogy lohetnek, ha nem repulnek be Sziria fole.
szerintem IA.Kinek az oldalán lődöz az úriember?
Ne tessék már viccelődni, abba a szörnyűségesen elnyomó, vérgőzös, antidemokratikus és minden rosszért kizárólagosan és egymaga bűnös Aszad hadserege által uralt városba??!!Az ENSZ szerint 2017-ben 800 ezren tértek vissza Aleppoba.
Vagy tévedne valaki valamiben?!Lehet, de az is hogy az RT fogalmazott pontatlanul...Szoval akkor, ha nem a hatart atlepve tamadnak, mint pl. az izraeli legiero teszi, akkor nem lonek a gepekre? A kurd celpontokat a Torok teruletrol is lohetik. Ez igy egy semmitmondo nyilatkozat, sot nekem ugy tunik ez inkabb egy batoritas a torokok fele, hogy lohetnek, ha nem repulnek be Sziria fole.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..