Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szoval akkor, ha nem a hatart atlepve tamadnak, mint pl. az izraeli legiero teszi, akkor nem lonek a gepekre? A kurd celpontokat a Torok teruletrol is lohetik. Ez igy egy semmitmondo nyilatkozat, sot nekem ugy tunik ez inkabb egy batoritas a torokok fele, hogy lohetnek, ha nem repulnek be Sziria fole.https://www.rt.com/news/416278-syria-turkey-planes-threat/
Damaszkusz figyelmezteti Ankarát hogy (harci)repülőgépeit lelőheti a szír légvédelem, ha azok a határt átlépve támadnak célpontokat szír területen.
Pontosan.Szoval akkor, ha nem a hatart atlepve tamadnak, mint pl. az izraeli legiero teszi, akkor nem lonek a gepekre? A kurd celpontokat a Torok teruletrol is lohetik. Ez igy egy semmitmondo nyilatkozat, sot nekem ugy tunik ez inkabb egy batoritas a torokok fele, hogy lohetnek, ha nem repulnek be Sziria fole.
szerintem IA.Kinek az oldalán lődöz az úriember?
Ne tessék már viccelődni, abba a szörnyűségesen elnyomó, vérgőzös, antidemokratikus és minden rosszért kizárólagosan és egymaga bűnös Aszad hadserege által uralt városba??!! Vagy tévedne valaki valamiben?!Az ENSZ szerint 2017-ben 800 ezren tértek vissza Aleppoba.
Lehet, de az is hogy az RT fogalmazott pontatlanul...Szoval akkor, ha nem a hatart atlepve tamadnak, mint pl. az izraeli legiero teszi, akkor nem lonek a gepekre? A kurd celpontokat a Torok teruletrol is lohetik. Ez igy egy semmitmondo nyilatkozat, sot nekem ugy tunik ez inkabb egy batoritas a torokok fele, hogy lohetnek, ha nem repulnek be Sziria fole.
jelenleg nagyon rossz idő van, homokvihar.