Nyilván más az én szerény véleményem és más a realitás. Szerintem Ukrajna felszámolása egy abszolút elfogadható dolog lenne a lengyelek és az oroszok között, lévén "Ukrajna", mint ország semmiféle előzménnyel nem rendelkezik, max. földrajzi fogalomnak jó. Részemről mehet a levesbe.Annak sajna nem igazán látom a végét... Ha be is mennek a szakik területére (akár békefenntartóként), attól még a vegyes lakosságú-hovatartozású térségek, Harkovtól Odesszáig problémája nem oldóik meg... Ha meg ezeket is elfoglalnák, vagy akár Kijevig (vagy Záhonyig) mennek, akkor nagyon elvágják a nemzetközi megítélésüket és emellett számolhatnak az azokon a területeken élő jelentős, nem Oroszországhoz tartozni akaró lakosság ellenállásával és ennek minden következményével...

Szerintem az ukránok olyanok, mint a Star Trek rajongók egy része: beöltöznek klingonnak, "klingonul" beszélnek, aztán hazamennek a rajongói klubból és élik a rendes életüket, és marhára nem beszélnek (nem is tudnak valójában) "klingonul", mert hogy ilyen nyelv valójában nincs is. De ez legyen Oroszország problémája, már csak azért is, mert "Ukrajna" ezzel szemmel láthatóan nem boldogul. 
https://www.reuters.com/article/us-...BN1F62GV?utm_source=Twitter&utm_medium=Social"Szíria azt állítja, hogy légiereje le fogja lőni minden olyan török harci repülőgépet, amely megtámadja az országot."
Lehet, hogy az oroszok, vagy irán titkosban küldtek cuccot? Vagy csak nyilatkozni kell? Izraelt is megfenyegették. Lassan cselekedniük is kell, mert így csak pusztába/sivatagba kiáltott szó.
A kurdok mellé álltak!

Más forrás még nem hozta, de ők azt írják, hogy a megbeszélés után néhány órával az orosz erőket kivonták Afrinból.már simítják az ügyet...ez megint csak egy játszma része nem lesz itt semmilyen török invázió szerintem.
Lehet,hogy tévedek.Én nagy baromnak gondolom a törököket ha ebbe belemásznak.Amerika megint lehetetlen helyzetbe hozza magát.Vagy tétlenül nézi ahogy a Kurdokat kardélre hányják és akkor totál lejáratja magát vagy elkezd proxizni a saját nato. szövetségesével.Más forrás még nem hozta, de ők azt írják, hogy a megbeszélés után néhány órával az orosz erőket kivonták Afrinból.
https://al-sura.com/russian-troops-...draw-hours-after-talks-with-turkish-military/
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..