A szír csapatok átengedték a kurd csapaterősítéseket Afrinba Aleppon keresztül.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hat csak osszejott nekikDehogynem. Egy 3 hónapos villámháborúban.
Na ez pont olyan lesz az SAA nak, mint a Torokoknek volt Al-BabKelet-Ghouta, Harasta.
A szír csapatok átengedték a kurd csapaterősítéseket Afrinba Aleppon keresztül.
Tegnap olvastam hogy kb. 100 orosz katonai rendész van ott, 3 városban.Afrin az orosz védnökség alatt áll. Vannak is ott orosz katonai rendészek vagy voltak ezt most nem tudom biztosan. Manbij pedig amerikai.
de a török páncélozott autókat valahogy illik megköszönniAkkor most kardigán allah akbarozik erősen.
ezt nézegesd kb. azonnal de max egy nap késéssel frissítik.Valaki rakjon mar be 1 teljes Szir terkepet. Aktualisat...
ja de mit...ezt nézegesd kb. azonnal de max egy nap késéssel frissítik.
hát igen ez kínos lehet ha Erdó egyszerre lép két nagyhatalmi tyúkszemre hamar összecsapnak a hullámok.Tegnap olvastam hogy kb. 100 orosz katonai rendész van ott, 3 városban.
Ez fizetos oldal
dehogy, a nagy fekete ami a térkép lesz alatt van egy reklám csík kat rá aztán vissza az oldalra és látod is a térképetEz fizetos oldal
most nem találtam teljes országot ábrázolostValaki rakjon mar be 1 teljes Szir terkepet. Aktualisat...
aki tudott és esze volt hozzá menekült kifelé. erről szolt az egész.egyre valószínűbb,hogy kamu volt az IA. nagy támadása,volt IA. támadás de nem járt tartós területszerzéssel gyors hit and run akció volt a szír vonalak mögött.