[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Tessék papókám
anti-drone gun

moscow-region-russia-22nd-dec-2017-an-anti-drone-gun-on-display-at-KT8TEG.jpg
Ez mi:
"papókám" :Do_O:hadonaszos:

Nem gondoltam volna,hogy gránát is van a pilótáknál,egy pisztoly,meg valami jelzőrakétára tippeltem volna,vagy füstgránátra,hogy megtalálja a mentőcsapat.
Nem adta olcsón az életét,mintha még fedezéket is talált volna a kövek mögött,sanszosan onnan leszedett párat,meg a gránát.
Még 1 respect a részemről. ;)
Szolgálati közlemény,kérnénk egy szalutáló emojit.

Orosz Katonák jó rettegett hírét tovább öregbítette. Technika mellett az is számít, hogy azt használók milyen fából faragják. Ez esetben orosz technika orosz katonával párosítva félelmeset elegy.
Patkányoknak mert azok lelőtt ellenséges gép pilótáját meg se próbálták fogságba ejteni, hol testét meggyalázták! Patkány sorsra fognak jutni

Roman Filipov utolsó erejéből felrobbantja magát F1 gránáttal, hogy ne kerüljön a terroristák fogságába.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ps: nem hivatalos információk szerint a holttestét meggyalázták a terroristák(kivágták a szivét)
Ezt látva most nem lennék a ke...ok helyében elbaszták,hogy felvették.Az oroszok ezen fel fogják magukat húzni ,az ilyen hősi tetteknek náluk komoly mítosza van.Szerintem ezt nézve még Putyinon is végigfut valami ami döntéseket fog szülni.

Ezt látva most nem lennék a ke...ok helyében elbaszták,hogy felvették.Az oroszok ezen fel fogják magukat húzni ,az ilyen hősi tetteknek náluk komoly mítosza van.Szerintem ezt nézve még Putyinon is végigfut valami ami döntéseket fog szülni.

Putyinak választások előtt főleg!
Másik ez a videót a bajtársak is látták aki arra felé még bombáznak stb. Megint csúnya megtorlás lesz ott.

azt hittem írtam rá, kösz hogy szólsz.

ma már nem, mindjárt elrakom magam, keddig ha nme válaszolok, akkor szerda délután, este a Közel-Kelet topicban.

Az a baj, hogy ez így kb 1000 oldal lenen, de megpróbálom távirati stílusban.

Roman Filipov utolsó erejéből felrobbantja magát F1 gránáttal, hogy ne kerüljön a terroristák fogságába.

ps: nem hivatalos információk szerint a holttestét meggyalázták a terroristák(kivágták a szivét)

Ha jól láttam több söpredék gazember is az örök vadászmezőkre költözött. Ez nagyon kemény videó egyébként. Komoly lelkierő kell hogy valaki ezt meg tudja tenni önmagával. Vagy nem is tudom mi. Gondolom posztumusz ezért komoly kitüntetés fog kapni az orosz katona. Rászolgált.

Egy friss hír! Az oroszok elkezdték Idleb városának masszív bombázását. is.Egyébként ma egész nap komoly szír/orosz közös légi tevékenység zajlott.Orosz gépek több hullámban támadták az IA. zsákjának célpontjait.

Lehet.
A Sinai félszigeten ISIS az IAF az egyiptomi hatóságokkal együttműködve 2015-óta legalább 100 légicsapást hajtott végre az ottani ISIS ellen, még sincs tele a média szarrá bombázott egyiptomi falvakkal, civilekkel, nincs lelőtt gép.

Na ez a profizmus.
Biztos nem találtak el semmit.

Ez nem a Magyar Légierő.

Itt nem tízévente lő a kiválasztott ejtőernyőn függő inratöltetre....

És miután a kamerás odaszalad a robbanás után.
Félkegyelműek NE nézzék meg!
18+