[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Nem vagy egyedül. Én viszont egy M-60 tornyát látom egyértelműen ...

M60, amit látunk, az a torony - a hülye parancsnoki kupolával együtt - szemből kicsit balról. Viszont lehet, hogy átütés nem volt (ERA megfogta?) mert csak a szerteszét repülő mindenféle ég a torony tetején... szóval passz.
De M60, az bizonyos.

Szerk: Megnéztem még párszor. M60, régivágású darab, szóval ERA szerintem nincs ott egy darab sem. Ha megnézed a lövegcsövet (az viszonylag széepn elválik a háttértől) az végződik a szép nagy lövegpajzsban (jelelgzetes) mögötte meg az UFO-ra hajazó parancsnoki kupola. És kb pont a kupolánál találták el, szóval ha parancsnok ott volt, akkor nem volt jó napja, viszont a HK legalábbis javítható.
Legalábbis annak tűnik.

Last edited:
  • Tetszik
Reactions: szegcsab
Egy bubble gum o_O
A Szu-25 lelövéséhez visszatérve, egyes Orosz fórumozók az Igla verziót kérdőjelesnek tartják. Összehasonlítva, meghallgatva nekem is beletette a bogarat a fülembe. + probléma még a gép leszakadt farokrésze, ami nagyobb robbanóerőt, súlyosabb sérülést feltételez...
A rakéta -start hangja alapján még Stinger is lehet, ha nagyobb detonációt feltételezünk , akkor meg Strela-10 (persze azért az kissé feltűnő jelenség).
Remélem megtudjuk,meg azt is, hogy került oda.:cool:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Olyan Stingeres, talán a töröktől...

• Tetszik
Reactions: rappali_
Nem vagy egyedül. Én viszont egy M-60 tornyát látom egyértelműen ...

fdae787b6c328bcc324c495ac07d5070b131d015591c5a12a81444cd7894559a.jpg

5631ed963a04ac9bd6c9b6600881da00d1189f88ee22db70d0e8e5355645b34f.jpg

Ha M60 -as, ha ACV-15, nagyon úgy néz ki, hogy a YPG/YPJ az évekkel ezelőtti FSA taktikát követi, és ATGM háborúval válaszol a török benyomulásra. A kérdéses csak az, hogy mekkora készletekkel rendelkeznek?!

A tank mögötte van, szerintem. Kérdés melyiket találta el, bár szerintem mindkettő kuka lett.
Függőleges vonal videón/képen. Antenna. Kb helyreteszi a méreteket a nagyítás ellenére. Ráadásul még a törököktől is durba lenne, ha egy hegyoldalba beállítanánk oldalazva akár egy kispolákot is.

Ha M60 -as, ha ACV-15, nagyon úgy néz ki, hogy a YPG/YPJ az évekkel ezelőtti FSA taktikát követi, és ATGM háborúval válaszol a török benyomulásra. A kérdéses csak az, hogy mekkora készletekkel rendelkeznek?!

Gyanítom, hogy elég naggyal, mert használják orrba-szájba.. És eddig csak szovjet/orosz eredetűt használtak. Érdekes lehet a forrás.

Ilyenkor jönne jól a kínaiak ch-4 drónja 50 kg precíz bombákkal csak hát ugye az oroszok beképzeltebbek annál hogy ők kínait vegyenek.