[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Ezen én is vigyorogtam egyet :) Mondjuk az érdekelne, hogy ezek az ISIS-esek mit gondolnak, milyen perspektíva van előttük? Végighajtják őket a nuszrán, aztán ha elfogyott az ellenség, akkor felaprítják őket is.
Beállnak a Nusztrába azt jóvan kb. ez a történet.

Ha igaz egyáltalán. Ha az, nem lennék usa mc vagy sof tag.
Ez annak a propagandának a része amit az oroszok faragtak maguknak a dologból.Szerintem nem igaz.
Ha mégis 100 orosz harapott fűbe hát meg is érdemelték ,hogy ekkora nullák.
Egyébként meg én simán küldtem volna 4-5 szivart az adott SDF. bázisra másnap este.De úgy tűnik még mindég jófiút akarnak játszani a veszett gyerekek homokozójában.

DVmwujPW4AAFeHf.jpg

Török konvoj érte el Tal-Sultant!! Az oroszok végig beengedik délre a törököket ,hogy ezzel gyakorlatilag elzárják az SAA. útját.
Nem tudom mit művelnek az oroszok a törökökkel a kisszobában.De nekem nagyon nem szimpatikus.

Egyre vadabb sztori kerekedik a neten. Már olvastam 130 elesett oroszról.Sőt egy kb. öt órás "hír" szerint az SDF. amerikai légi támogatással offenzívát indított Ez-Zour irányába az SAA. ellen.Még térképeket is csinálnak.
Egyébként a hatalmas küzdelemről és hullahegyekről pláné orosz hullákról,egy darab fotó vagy videó sincsen egy olyan háborúban ahol már egy kiadós fingást is felvesznek.

Újabb török konvoj Idlibben.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.