A PL-12-ből melyik? Én azt sem tudtam, hogy ennyi változata van. Sok nagyobb közül melyik ARH és melyik SARH?PL-12 és PL-8 a domináns, rajtuk kívül még talán van még PL-9, PL-5E, ami jó kérdés a PL-10 és az új hsszú rakéta (talán PL-15) státusza? Hadgyakorlaton lévő gépeken már lehetett látni őket. Lehet mostanában kezdik rendszeresíteni őket.
A PL-12-ből melyik? Én azt sem tudtam, hogy ennyi változata van. Sok nagyobb közül melyik ARH és melyik SARH?
Mack
"- Dul pulse (nem tudom magyarul mi a megnevezése) motor 200 km hatótáv."
Kettős tolóerő karakterisztikájú hajtómű. És szerintem angolul , helyesen: Dual Impulse![]()
Annyira éppen nem találgatás. Elég reális alapja vannak.A PL 15 és XX vajon miért nem került integrálásra a J-10 A/B és J-11 B típusokhoz? Vagy csak találgatás a kép?
Ok, csak furcsálom, főleg a J-11B esetén.Annyira éppen nem találgatás. Elég reális alapja vannak.
Hát de ahhoz integrálták. Milyen képről beszélsz?Ok, csak furcsálom, főleg a J-11B esetén.
Hát de ahhoz integrálták. Milyen képről beszélsz?
A PL 15 és XX vajon miért nem került integrálásra a J-10 A/B és J-11 B típusokhoz? Vagy csak találgatás a kép?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..