Számos jelzés van arra vonatkozóan, hogy az Afrinba érkezett milicisták (NDF) iráni hátterűek és Irán küldte oda őket nem Asszad.
Azért ez nekem komikus. Pukkantunk a kamera előtt 1-2 kg trotilt a mezőn. Azt mondjuk , támadták a törökök az SAA-t. Mindennel. Drónnal, tüzérséggel. Alapból küldünk vagy 30 (45?) géppuskás, gépágyús tgk.-t. Boldog, vidám arcú fiúcskákkal. Ami semmire se elég. Hagyjuk már. Az SAA nem harcolni ment oda, csak egy látványpékség volt. Kit akarnak átb.-ni nem tudom, de ugyanolyan gagyi, mint a fehér sisakosok produkciója.
Az IÁ az SAA ellen is frontot nyitott a Yarmouk tábor területén.
![]()
hamarosan kinyílik ám.Kezdetben nem is kéne több.Elég ha mint a törökök az Idlebi frontvonalon jelzés értékkel kitűzték a zászlóikat némi gyalogság kíséretében. Akkor ugyanis a törököknél a labda.Azért ez nekem komikus. Pukkantunk a kamera előtt 1-2 kg trotilt a mezőn. Azt mondjuk , támadták a törökök az SAA-t. Mindennel. Drónnal, tüzérséggel. Alapból küldünk vagy 30 (45?) géppuskás, gépágyús tgk.-t. Boldog, vidám arcú fiúcskákkal. Ami semmire se elég. Hagyjuk már. Az SAA nem harcolni ment oda, csak egy látványpékség volt. Kit akarnak átb.-ni nem tudom, de ugyanolyan gagyi, mint a fehér sisakosok produkciója.
"Egyertelmű, hogy az izlamista terrorista csoportoknak sokkal jobb a kapcsolata a nyugati mediàkhoz és nagyobb a lobbyereje is, mint a kurdoknak"
Irta egy kommentelő a Die Weltben. Mennyire igaza van.....
Meg mindig mennek a fake-képek a fehrsisakosokról.Modt Kelet-Gutából....![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..