[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Oroszok nem akarják, hogy a törökök tovább haladjanak Tal Rifat felé. Jelenleg tárgyalások folynak ez ügyben.

tXxdvar3u7Y.jpg

Akár meg volt szervezve,akár nem,csak örülni tudok,hogy még él az Assad srác,meg, hogy ott van ahelyén,ha a szakállasok lerakták volna Szíriát,nem ennyi lenne a migráns,és sokkal többen haltak volna meg, mint így.
Már előbb be kellett volna avatkozni az Oroszoknak.

Azèrt a rendörök lelkesen irànyitjàk a forgalmat amerre a fönök hajt. Jól meg van ez rendezve...:)

Én már belefutottam miniszterelnöki magyar forgalomba pár éve békés vidéken (M-8 főút, Ajka közelében). Mindenki le lett parancsolva az útról rendőrök által, mellékutakra.. Jöttek először az előfutó autók. majd a konvoj, valszeg az autök nagy részében TEK-esekkel. Aztán, amikor a "hátvéd" is elhaladt, akik leállítottak, azok vissza is engedtek az útra. Kb. 20 percet, max. fél órát vártunk... Valszeg nem a Viktorunk vezetett..Nem ennyire tökös...

Én már belefutottam miniszterelnöki magyar forgalomba pár éve békés vidéken (M-8 főút, Ajka közelében). Mindenki le lett parancsolva az útról rendőrök által, mellékutakra.. Jöttek először az előfutó autók. majd a konvoj, valszeg az autök nagy részében TEK-esekkel. Aztán, amikor a "hátvéd" is elhaladt, akik leállítottak, azok vissza is engedtek az útra. Kb. 20 percet, max. fél órát vártunk... Valszeg nem a Viktorunk vezetett..Nem ennyire tökös...

Persze van, aki azt is beszopja, amikor Viktorunk Mátyás király 2-ként tesz vidéklátogatást és spontán módon látogat el hol ide, hol oda...a vidéken. A másik jó szcenárió, amikor úgymond út közben székely autóstopposokat vesz fel MO-n és olyan jól elbeszélget velük... Nagyon megható és valószínű, igaz történetek... Talán inkább és mélyebben megrendezettek, mint amiről most az előbb beszéltünk...

• Tetszik
Reactions: jimkirk
Whataboutism....
Itt csak azt mertem megjegyezni, hogy ha alaposabban nézi az ember a videót, akkor nem olyan spontàn az egész, mint első pillantàsra tünik. Ami ellen nincs is kifogàsom, sőt. Jól van csinàlva, az üzenet biztos àtment a sajàt lakóssàgnak (1.célcsoport) mint a külföldnek. Jó baràtom 5 évet dolgozott Sziriàban, sok jót mesélt, különösen összehasonlitva mâs arab orszagokkal.
Hogy jön ide a belpol?

Whataboutism....
Itt csak azt mertem megjegyezni, hogy ha alaposabban nézi az ember a videót, akkor nem olyan spontàn az egész, mint első pillantàsra tünik. Ami ellen nincs is kifogàsom, sőt. Jól van csinàlva, az üzenet biztos àtment a sajàt lakóssàgnak (1.célcsoport) mint a külföldnek. Jó baràtom 5 évet dolgozott Sziriàban, sok jót mesélt, különösen összehasonlitva mâs arab orszagokkal.
Hogy jön ide a belpol?

Nem belpol volt, csak egy történet a fontos emberek szervezett látogatásával kapcsolatosan.

Orosz katonai rendészek K-Gútában
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Afrin

Deir-ez-Zor

Afrinban a légiók között egyre nő a feszültség, Az Ahrar Al-Sharqiyah letartóztatta az Al Hamza brigád tagjait.

Egy szír tv-s felszállt egy idlibi buszra és kérdezgette az ott levőket. Sok választ nem kapott. - angol felirattal
Spontánnak tűnik, nem megrendezettnek. Meg lehet nézni a kommenteket is.

Afrinban a légiók között egyre nő a feszültség, Az Ahrar Al-Sharqiyah letartóztatta az Al Hamza brigád tagjait.