Gondolom kint volt a zászló, és mögötte jött több autónyi gorilla. De akkor is: ő vezet.Azèrt a rendörök lelkesen irànyitjàk a forgalmat amerre a fönök hajt. Jól meg van ez rendezve...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Gondolom kint volt a zászló, és mögötte jött több autónyi gorilla. De akkor is: ő vezet.Azèrt a rendörök lelkesen irànyitjàk a forgalmat amerre a fönök hajt. Jól meg van ez rendezve...
Azèrt a rendörök lelkesen irànyitjàk a forgalmat amerre a fönök hajt. Jól meg van ez rendezve...
Én már belefutottam miniszterelnöki magyar forgalomba pár éve békés vidéken (M-8 főút, Ajka közelében). Mindenki le lett parancsolva az útról rendőrök által, mellékutakra.. Jöttek először az előfutó autók. majd a konvoj, valszeg az autök nagy részében TEK-esekkel. Aztán, amikor a "hátvéd" is elhaladt, akik leállítottak, azok vissza is engedtek az útra. Kb. 20 percet, max. fél órát vártunk... Valszeg nem a Viktorunk vezetett..Nem ennyire tökös...
Whataboutism....
Itt csak azt mertem megjegyezni, hogy ha alaposabban nézi az ember a videót, akkor nem olyan spontàn az egész, mint első pillantàsra tünik. Ami ellen nincs is kifogàsom, sőt. Jól van csinàlva, az üzenet biztos àtment a sajàt lakóssàgnak (1.célcsoport) mint a külföldnek. Jó baràtom 5 évet dolgozott Sziriàban, sok jót mesélt, különösen összehasonlitva mâs arab orszagokkal.
Hogy jön ide a belpol?
Nekem eltérnek a tapasztalataim...de ez szíriai topic.Nem belpol volt, csak egy történet a fontos emberek szervezett látogatásával kapcsolatosan.
Afrinban a légiók között egyre nő a feszültség, Az Ahrar Al-Sharqiyah letartóztatta az Al Hamza brigád tagjait.