J-20 (Chengdu, Kína)

Da10ocwV4AEherq.jpg

Szedd a gyógyszert, ez már szövődmény.

Micsoda?

Hogy ide belinkeltem és elmondtam a véleményem?

Am zsolti vagy valaki írta poénból hogy megsajnálták az oroszokat és azért vettek tőlük szu-35-öst :)

Ja és mégsem csinálnak belőle hír szenzációt ;) csak én :D

A felsorolásos rész tényleg kicsit nagyzoló, de Kína bizony elég sok helyen már a Medve előtt jár... Nem csak mennyiség terén...

Csak minden kínai sisak fotónál leírni, nem kicsit sok, szerintem tudja mindenki itt a fórumon hol jár kína. Pláne hogy az oroszok előtt vannak, de ezt kb le lehetne írni az USA-n kívül minden országra. Az olló pedig egyre jobban fog nyílni.

• Tetszik
Reactions: endre
A felsorolásos rész tényleg kicsit nagyzoló

A hajtómű és annyi mást nem látok.

Az orosz hajókon még mindig az sz-300F 150 km hatótávú légvédelmi rakéta van.
Míg a kínai hajók több lépcsősek.

Hq-9b 250 km hq-16 70km HQ-10 12km

Légi hadviselés terén meg már! olyan cuccok vannak Kínának amiket orosz oldalon még makettbe sem láttam pl K-77M K-74m2

A hajtómű és annyi mást nem látok.

Az orosz hajókon még mindig az sz-300F 150 km hatótávú légvédelmi rakéta van.
Míg a kínai hajók több lépcsősek.

Hq-9b 250 km hq-16 70km HQ-10 12km

Légi hadviselés terén meg már! olyan cuccok vannak Kínának amiket orosz oldalon még makettbe sem láttam pl K-77M K-74m2
A kínai ladikokat nem ismerem, nem tudom, hogy mi van rajtuk.
Az Sz-300-ból nem minden orosz hajó kapta meg a PMU-1-nek megfelelő szintent, kb. az egyik Kirvon-on van és a két Sz-300-ból csak az egyik. Minden más Sz-300 tudtommal PSz szinten van 75 km-es HMZ-vel.

A felújított Kirovon már ennél durvább lesz az Admiral Gorskov fregatton már Redut van. Az Sz-300 nagy baja, hogy nem körkörös a HMZ, a 105/90 fokos tűzív. A Redutnál már nincs ilyen korlát tudtommal.

• Tetszik
Reactions: endre and fishbed
Twitteres változat
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem akarok itt offolni, de a kínai ladikok tegnap készültek el, az ekézett orosz vasak meg 30-40 éve.
Időben egy Slava-hoz majdnem közelebb van a Bismarck , mint a Type-55 (vagy mi a neve annak a kínai ladiknak)

• Tetszik
Reactions: nyugger and zsolti
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.