Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Két terrorista lett likvidálva.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Angol felirattal:
Rude Austrian Presstitute Keeps Interupting Putin - Watch Putin's Reaction
Russian President Vladimir Putin Gives Interview to Austrian ORF television channel. Ahead of his visit to Austria, the President of Russia answered questions from Austria’s ORF news presenter Armin Wolf.
Volt ott egy biologiai fegyverekkel foglalkozo bazis is. Aztan mikor a SZU szetesett otthagytak ahogy volt. A majmok meg szetszaladtak. Szerencsere semmi baj nem trtent de a helyiek igen bevoltak tojva a kovetkezo ket evben minden jarvany kezdeten.Abháziában, Gagra közelében találaható ez az elhagyatott szovjet, tengeralatti fegyverek fejlesztésére szakosodott laboratórium.
![]()
![]()
![]()
https://vmulder.livejournal.com/249788.html
Volt ott egy biologiai fegyverekkel foglalkozo bazis is. Aztan mikor a SZU szetesett otthagytak ahogy volt. A majmok meg szetszaladtak. Szerencsere semmi baj nem trtent de a helyiek igen bevoltak tojva a kovetkezo ket evben minden jarvany kezdeten.
Nem igazán tudom, hová is tegyem, talán ide illik.
Lauren Southern és Brittany Pettibone elmentek Oroszországba forgatni. (Itt megjegyezném, hogy Nagy- (demokratikus) Britanniából mindkét lány ki van tiltva, de az Orosz diktatúrában szabadon járkálhatnak és forgathatnak. khmmmm)
Nagy meglepetésre Duginnal csináltak interjút.
Angolul, Laureen csatornáján lehet nézegetni. Több részes.
https://www.youtube.com/channel/UCla6APLHX6W3FeNLc8PYuvg
(Én spec rosszul vagyok a fickótól, szal csak belenéztem, de érdekeseket mond.)
Ó, SURPRISE, SURPRISE!Dugin csajai
Nem csoda, hogy ki vannak tiltva "Nagy-(demokratikus) Britanniából"
![]()
Jó nagy rombolás lehetett. Érdekes hogy még halálukban is fogják a fegyvert,sőt még az ujj is a ravaszon. Gondolom a fotó miatt.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jó az a kanapé.Ajjjaj, lányok, végetek van. Bemerészkedtetek a medve barlangjába. Mire távoztok, már orosz ügynökök lesztek
Kb, minden olyan füves, piszkos csak a kala tiszta. Na meg az ujj a ravaszon...Oda tették a kezébe az AK-t ?
![]()
Itt a video semmi beállított a fazon lőni akart de nem jött be....Kb, minden olyan füves, piszkos csak a kala tiszta. Na meg az ujj a ravaszon...
Ez olyan lehet arrafelé mint itthon mikor a vaddisznó szájába tölgyfaágat raknak.
én örülnék ilyen adatoknak itthon...
![]()
Köszi! Pedig megesküdtem volna rá.Itt a video semmi beállított a fazon lőni akart de nem jött be....
Kb, minden olyan füves, piszkos csak a kala tiszta. Na meg az ujj a ravaszon...
Ez olyan lehet arrafelé mint itthon mikor a vaddisznó szájába tölgyfaágat raknak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..