A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Ha lenne eszük akkor valami IVECO LMW szerű dolgot hoznának össze ebből az egészből és hagynák az MRAP koncepciót a retekbe. Rajkocsi kéne, mert Merciből kevés van UAZ meg már nem igen van.
Én is ebben reménykedem. Talán a "legkisebb testvér) valami ilyesmi lesz.

És mindezt úgy hogy közben eu meg nato tagok :D
Valamit nagyon érthetnek.
Kriptoorosz allam, mindig is az volt. Ok ugyanugy a SZU ellen harcoltak, megsem kaptak buntit (nepirtas, teruletvesztes,...) a haboru utan, mert pravoszlavok. NATO-ba, EU-ba belepve is azok maradtak. Persze a nyugati "elit"-nek ez nem volt egyertelmu, ennyibol bevehettek volna Oroszot vagy akar Eszakkoreat is, azok sem kevesbe europaiak.

Ha lenne eszük akkor valami IVECO LMW szerű dolgot hoznának össze ebből az egészből és hagynák az MRAP koncepciót a retekbe. Rajkocsi kéne, mert Merciből kevés van UAZ meg már nem igen van.

Ne éljétek magatokat bele annyira, mert az egy 2015-ös komment, azóta már kijött a legkisebb 31-es. Persze azóta változhattak a dolgok. :) Érdekes, hogy anno a prospektusba a legkisebb neve 29-el kezdődött, de megnőtt picit. (29,31,32,39 a tengelytávokat jelöli)

"Testből 7 készül(t), 9 változatban." Ez viszont 3 hetes. Tehát készülnek még új protók, vagy ballisztikai és aknák elleni tesztekhez használnák fel a testeket?

Ne éljétek magatokat bele annyira, mert az egy 2015-ös komment, azóta már kijött a legkisebb 31-es. Persze azóta változhattak a dolgok. :) Érdekes, hogy anno a prospektusba a legkisebb neve 29-el kezdődött, de megnőtt picit. (29,31,32,39 a tengelytávokat jelöli)

"Testből 7 készül(t), 9 változatban." Ez viszont 3 hetes. Tehát készülnek még új protók, vagy ballisztikai és aknák elleni tesztekhez használnák fel a testeket?
A fenébe! Bocs Mindenki. Ezt benéztem, tényleg régebbi a komment. A remény hal meg utoljára:(

• Tetszik
Reactions: krisss
Most hallottam a tv híradóban, hogy közös hadosztályparancsnokságot állítunk fel, a Szlovénekkel, Szlovákokkal, meg még valakivel, de nem vettem ki tisztán. Mi lesz ez , tud vki bármit is ?

Na de jo hir. Ennek abszolut de orulok.
Egy teljesen kiszámíthatatlan, impotens "hatalom" bábáskodásával, aki készül összerúgni a port a két legizmosabb játékossal.
Mellesleg két hónapja még a főellenség voltak, három éve pedig a szögesdrótot is megvonták.
Ilyen gyorsan fordítottunk ezzel hátat az éppen beinduló V4-nek....

91000.jpg

Egy teljesen kiszámíthatatlan, impotens "hatalom" bábáskodásával, aki készül összerúgni a port a két legizmosabb játékossal.
Mellesleg két hónapja még a főellenség voltak, három éve pedig a szögesdrótot is megvonták.
Ilyen gyorsan fordítottunk ezzel hátat az éppen beinduló V4-nek....

91000.jpg
Hát ez a rugdosás a germánok részéről jelenleg elég problémás, tekintve hogy a másik 2-3 "nagyhoz" képest csak kezük van, lábuk nincs (vagy fordítva, de ettől kezdve mindegy). Szóval a lényeg, hogy MAGÁBAN Németország annyira nincs egy kategóriában a nagyfiúkkal hogy max valami haragszomrád játékról lehet szó, de rugdosásról szerintem semmiféleképpen.

A csehektol szereztunk gyodat akik a mar meglevo kinai kapcsolataikon keresztul. /gyodat csak kinaba gyartanak ami a nati drot elnevezest kicsit furava teszi plane hogy elso vh ba mar alkalmaztak elodjet mind antant mind kozponti olddalon./
Akkora keszletek amekkora nekunk kellett szerintem nem volt a nemeteknek se raktaron.../a cseheknek volt a legnagyobb keszletuk viszonteladokent./

Az hogy nemet segitseggel jon letre nem jelenti azt hogy nemetorszag elkotelezetjei lennenk... Ez joval inkabb a nemetek geztusa felenk mint a mi elkotelezodesunk nemetorszag fele./

Ez egy lepes a bekes egyesuleshez... /egy uljabb amirol mar beszeltem par honapja es amit szinten jo paran nem hittek el.../ahogy azt se hogy a hatar penzt kifizeti az eu./...

Ez semmibe nem tesz ellent a V4 nek /a v4 alapjai is az hogy kulso szovetseges csak ugy vonhato be hogy a v4 orszagok kapocskent szerepelnek./a v4 et nem bovitik de minden v4 es orszag talaljon szovetsegest akikkel epiti a kapcsolatat./

Ennek a nevezhetjuk akar korona toredeke szovetsegnek az erdekei nem ellenteteaekvagy utik a v4 et. Es nem hogy gyengiti vagy szetveri azt hanem inkabb erositi...

Es nem nem mi vagy a magyar politikai allaspont valtozott meg hanem a nemet /nagyon nem mindegy./

Mi nyertuk a migracios balheba../politikai szintren/ ennyi az egessz. /jonnek a jutalmak most az a feladat hogy minel hamarabb minel tobbett bekaszalni/

A deli hatarzarat egy honapig epitettem a gyodan latszott minden... /a kinai gyar alig birta a termelest./a csehek mar at se csomagoltak az utoso db kat csak matricat raktak rajuk./

Az elejen voltt a fekete folias cseh cimkes gyoda a folia alatt hofeher papir./
/ezek voltak a cseh raktari keszletek./felhalmozott/

Majd jott a meg mindig fekete folias de mar osszevissza kinai papirba csomabolt gyoda /itt mar csak a folia reteget cdereltek le./

Majd kifogyhattak a kinaiak a selejt papirbol es elkezdtek csomagolopapirba /mintasba es tapetaba csomagolni szinten mintas /volt minden fele dekortapetatol a sima fureszporosig a kockas csomagolopapirtol a hercegnos es rajzfilm figurasig./

Majd jott a szurkes zoldes folia echte kinai a kinai cimkere raragasztva a cseh cimke. A papir csomagolasa itt mar fax papirok szamlak irodai ivek voltak./siman lehetett volna ipari kemkedni meg egy hid tervrajzat is megtalaltuk kek papiron feher tussal rajzolva..../ kinai