[BIZTPOL] Kína

Ez nem hering, hanem hangyaparti. Én meg már kezdtem xarul érezni magam ma, mert rajtunk kívül a fertőrákosi strandon volt még vagy 50 ember.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Annyian vannak avízben,hogy nem is látni az elválasztó vonalat,a medence belepislantós,és nem belepislantós része között....
:rolleyes::D
Itt könnyű teherbe esni, meg teherbe ejteni. Csak vigyázni kell, ehogy áldozattá váljon az ember.
Hopsz, egy nagyobb hullám és megtörténik a baj.

Ma láttam valahol egy riportot egy kínai drón lehálózó fegyverről. Négy tubus egy pick-up-on, háló kilő 350m távolságra, 200m magasra max, talál, ejtőernyő nyílik, drón begyűjtve. Vajon kihoznak-e belőle egyszer potensebb verziót kb 500m magasságig? A nevét senki se kérdezze, mert nem tudom. :)

Meg gondolom az ejtőernyő kinyílik így is, úgy is, akár elkapja a drónt, akár nem. Tehát, lakott településen is, ha mellémegy, nagy kár nem keletkezik.

Kíváncsi vagyok, hogy ezek a növények, képesek kezdeni valamit a homokdűnékkel?

• Tetszik
Reactions: Szittya
https://www.vg.hu/velemeny/a-kozgazdaszok/kina-akkor-is-felemelkedik-2-1000270/

Ami szerintem érdekes .

Kína felemelkedése most már önfenntartó módon halad.

A hatalmas és egyre jómódúbb hazai piac az exportot kevésbé teszi fontossá a növekedés szempontjából. A gyorsan növekvő bérek erősen ösztönzik a robotika legjobb módszereinek alkalmazását. A kínai vállalatok vezető innovátorokká válnak a mesterséges intelligencia, az elektromos járművek és a megújuló energia terén. Hszi Csin-ping kínai államfő Made in China 2025 programja elősegíti az átállást a kínai kutatás-fejlesztés által támogatott, magas értékű feldolgozóiparra. Ha az USA most visszafogja is a külkereskedelmet és a beruházásokat, ennek alig lesz hatása Kína növekvő gazdasági és politikai hatalmára.

Amíg Trump vámokkal dobálózik az EU inkább fejlesztgeti a kereskedelmi kapcsolatait Kínával. Bár ez közel sincs a Japánnal kötött szabadkereskedelmi egyezséghez, de azért megegyeztek néhány dologban.

Amíg Trump vámokkal dobálózik az EU inkább fejlesztgeti a kereskedelmi kapcsolatait Kínával. Bár ez közel sincs a Japánnal kötött szabadkereskedelmi egyezséghez, de azért megegyeztek néhány dologban.

Pontosan Uli. És ezért lesz az, amit mondok, hogy az EU és Kína lesz az egyik oldalon, és a másik oldalon pedig az USA fog össze az oroszokkal az előbbiek ellen.