Azért az még odébb van. Ezt a robotot orvos (orvosok) felügyeli miközben operál. Teljesen önállóan azért ez még nem képes műteni.Lassan egy csomó sebész kezdhet aggódni az állásáért
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azért az még odébb van. Ezt a robotot orvos (orvosok) felügyeli miközben operál. Teljesen önállóan azért ez még nem képes műteni.Lassan egy csomó sebész kezdhet aggódni az állásáért
Igen, igen. Összekevertem az önműködő fogorvosautómatával, vagy mi is az.Azért az még odébb van. Ezt a robotot orvos (orvosok) felügyeli miközben operál. Teljesen önállóan azért ez még nem képes műteni.
Kínai tengerpart
Kínai tengerpart
Ez lesz asszem a döntő "ütközet" Amerika és Kína közt. Mi európaiak már csak a pálya széléről figyeljük az eseményeket.Kína és a mesterséges intelligencia.
https://index.hu/tech/2018/07/06/ki...a_vilag_mi-nagyhatalma_es_ez_eleg_felelmetes/
Oszt mé nem mennek be a vízbe? Konkrétan 0 db ember van bent.Kínai tengerpart
Nem baj, a pálya szélén lévőket ritkán rúgják pofán. Játszák csak le egymás között.Ez lesz asszem a döntő "ütközet" Amerika és Kína közt. Mi európaiak már csak a pálya széléről figyeljük az eseményeket.
Kína és a mesterséges intelligencia.
https://index.hu/tech/2018/07/06/ki...a_vilag_mi-nagyhatalma_es_ez_eleg_felelmetes/
Volt róla hír, hogy egy körözött személyt valamilyen koncerten szúrt ki ahol több tízezren voltak. Elég jól működik.Arcfelismerő szoftver a kínaiaknak....
Ez lesz asszem a döntő "ütközet" Amerika és Kína közt. Mi európaiak már csak a pálya széléről figyeljük az eseményeket.
Nem baj, a pálya szélén lévőket ritkán rúgják pofán. Játszák csak le egymás között.
Arcfelismerő szoftver a kínaiaknak....
Jaja, mikor először láttam koreai videoklipet csak lestem, hogy WTF 9-es ikrek?Csak nekünk tűnnek egyformának. Ők simán meg tudják egymást különböztetni arc alapján. Megszokás kérdése.
Kínai ismerősöm 15 éve itt él .Azt mondja minden magyar k . egyforma.Igen, erősen úgy tűnik. És a "nemzetközi helyzet fokozódik":
https://www.hwsw.hu/hirek/58947/top500-szuperszamitogep-summit-ibm-nvidia.html
De azért még Európa sem adta fel teljesen...
https://prohardver.hu/hir/europa_sajat_labra_allna_epi_szuperszamitogep.html
Ennek globális hatása lesz. Nagyobb, mint eddig bárminek. Mint korábban említettem, szerintem az emberiség az elkövetkezendő kb. 35 éven belül (de legalábbis ebben az évszázadban) nagyobb változáson fog átmenni, mint korábban bármikor azóta, hogy elődeink lejöttek a fákról.
Csak nekünk tűnnek egyformának. Ők simán meg tudják egymást különböztetni arc alapján. Megszokás kérdése.
Japántól hallottam hasonlót, nehezen tudnak megkülönböztetni minket egymástól.Kínai ismerősöm 15 éve itt él .Azt mondja minden magyar k . egyforma.
Ez nem hering, hanem hangyaparti. Én meg már kezdtem xarul érezni magam ma, mert rajtunk kívül a fertőrákosi strandon volt még vagy 50 ember.Kínai tengerpart
Na pont akkoriban lyukadt ki egy régi, a garázs mélyén elfelejtett Lehel/Privileg mélyhűtőszekrény hűtőradiátora hátul, a fene se nézegette. Még ugye freonos volt. Azóta elvittem egy nyugdíjas szakihoz aki fillérekért rendbe szedte meg feltöltötte, és még hosszú éveket jósol neki, mert most már beüzemelem. Szóval bocsi föld, de ez én is voltam. :/