[BIZTPOL] Szíriai helyzet

A nemzetközileg is elismert szíriai ellenzék mely akkor az ország legnagyobb hányadát birtokolta, nem kért semmilyen beavatkozást orosz részről. Az akkor a demokratikus ellenzék által felszabadított területek most orosz katonai megszállás alatt vannak.
Ki volt a demokratikus ellenzék miniszterelnöke, kormányfője, oktatási minisztere pl? Melyik csoportból került ki az 56 említett közül ,vagy valamelyik nem említettből? :D

A daraa-i IÁ már nem zöldekkel határos.
DivUxpWWsAE-MZb.jpg:large

Ezt a "nemzetközileg elismert demokratikus ellenzék" dolgot én nem értem. Indultak a demokratikus választásokon majd az eredményüket nemzetközi megfigyelők hitelesítették? Csak így tudom értelmezni de kérlek segítsetek ha valahol félreértettem valamit.

Úgy érzem egyoldalúan közelíted meg a menekült helyzetet, elvégre a kegyetlen szíriai orosz beavatkozás váltotta ki a példátlan méretű menekülthullámot Európa irányába.
Izrael már csak tüzet oltani próbálkozik amit a hívatlan orosz megszállók okoztak.

Mert a kegyetlen oroszok fejeztek le emberek csak ugy buliból...meg gyujtottak fel foglyokat....meg izrael mint tűzoltó...facepalm...

Ki ez az elszabadult gőzmozdony? Agyhalál ez az ember, Uli reinkarnáció, vagy csak erősítés kellett mert egyedül már nem bírta? Először csak finomkodva hozzáugat, aztán kiesik a száján a zsigeri ruszofóbia. Vagy valamelyik végleg kivágott kullogott vissza újabb nick alatt? Hogyhogy eddig soha nem hallottunk róla?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: szegcsab

• Tetszik
Reactions: gioo
Az al-Mayadeen szerint Izrael nem 422 embert hozott ki a Golanon keresztül, hanem kb. 3 ezret. A 422 az legfeljebb a sisakosokkal valahogy kapcsolódó szám lehet.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gacsat
A golani IÁ zseb déli részén lévő Yarmouk medencében 2 Tocska indítása történt (feltehetően SAA), mire Izrael 2 elfogó rakétát indított a David Sling rendszerből, aminek ez első ismert éles bevetése.
A Tocskák szír területen estek le, de hogy maguktól vagy az izraeli közbelépés miatt, az nem tisztázott.

• Tetszik
Reactions: fishbed and gioo