Magát a szállítmányt lőtték szét. Hogy hol az nem világos.Hát valamit pedig csak telibe vertek a reptéren....remélem nem egy Koreai gép volt(tudom tudom kicsit morbid volt)
Magát a szállítmányt lőtték szét. Hogy hol az nem világos.Hát valamit pedig csak telibe vertek a reptéren....remélem nem egy Koreai gép volt(tudom tudom kicsit morbid volt)
A kifutópályánHogy hol az nem világos.
Ezt a képet az IDF. hozta nyilvánosságra. Hogy mit azt sose tudjuk meg biztosan.Ezzel aztán most jól helyreteszik a hozzátartozók lelkét...nem mintha nem lett volna ott mivel lelőni eddig is egy pofátlan kis repülőt.Az orosz Marshal Ustinov rakétacirkáló Izrael felé tart. 64 db S-300F légelhárító rakétája van.
Szíriában börtönbe zárták a szír légvédelem 44. zászlóalj összes katonáját, akik felelősek az orosz gép lelövéséért.
Érthető, ezek már régóta fenték a fogukat egy orosz gépre csak eddig nem találtak ürügyet amivel igazolhatták volna bármelyiknek a lelövését.Szíriában börtönbe zárták a szír légvédelem 44. zászlóalj összes katonáját, akik felelősek az orosz gép lelövéséért.

Ezt már tegnap számos esetben cáfolták. Kamu voltát az is jelzi - a cáfolatok szerint - hogySzíriában börtönbe zárták a szír légvédelem 44. zászlóalj összes katonáját, akik felelősek az orosz gép lelövéséért.
Ja, biztos így lehetett. Magam elé képzelem az Il-20 pilótakabinját ahogy megszólal Iván Szemfüles elsőtiszt a jobb ülésben: "Főnök, ott jön egy rakéta a part felől, nem tudnánk úgy repülni hogy találkozzunk vele?" Mire a gépparancsnok Szergej Kamikázevics: "Igazad van fiam, megpróbáljuk, és ha sikerül eltrafálni azzal majd jól megkompromittáljuk az ellenséget!!"Azt sem tartom kizártnak hogy az oroszok direkt mentek be a szír rakéta útjába hogy ezzel kompromittálják az ellenségeiket.
Igy van tök kamu tele volt vele a net. Idlebböl kezték szivárogtazni a hülyeséget.Ezt már tegnap számos esetben cáfolták. Kamu voltát az is jelzi - a cáfolatok szerint - hogy
- nincs is 44. batallion,
- a légvédelmi egységek megnevezése nem batallion, hanem regiment.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..