Sz-300P / SA-10 Grumble, Sz-300V / SA-12 Gladiator / S-300 (Szovjetunió)

Az végképpen öntökön szúrás lenne, eddig mondjuk én csak Szu-57 pletykákat hallottam. A Szu-35 zéró előrelépés lenne a jelenlegi F-16 (Block 50+) gépekhez képest...

Mondjuk eleve az Sz-400E mellett dönteni mondjuk egy Patriot PAC3 MSE helyett is alapvetően politikai és nem katonai indokokkal lehet alátámasztani.
Lehet ha Szu35 helyett Szu-30MK volt a történetben, csak rosszul emlékeztem a számozásra, de most nem tudom visszakeresni, hogy biztosra menjek. Attól függetlenűl se a Szu-35 (ha kijönnek az új fegyverei) és főleg az S-400 nem lenne visszalépés.

Lehet ha Szu35 helyett Szu-30MK volt a történetben, csak rosszul emlékeztem a számozásra, de most nem tudom visszakeresni, hogy biztosra menjek. Attól függetlenűl se a Szu-35 (ha kijönnek az új fegyverei) és főleg az S-400 nem lenne visszalépés.

A mihez tartás végett ugye én azt írtam, hogy nem lenne előrelépés a Szu-35 a meglévő F-16 Block 50+ gépekhez képest.

Pláne, hogy ugye a kérdéskör arról szól, hogy az F-35 leszállítás megtörténik-e (közben ugye a hírek arról szólnak, hogy az első török F-35A júniusban megy Törökországba), ami ugye egyértelműen előrelépést jelent. A Szu-35 pedig aligha vitás, hogy nem az F-35A kategóriája...

Közben a szerbek is bejelentették igényüket(rendelésüket) az Sz-300PMU-2 "Favorit" légvédelmi rendszerre. A szükséges papírok ma érkeztek meg Moszkvába.

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
Könnyűszerrel elintézik ezeket is
A kub-m2 sem tudják lelőni a zsidó gépeket olyan zavarással vannak .
A ruski gépkekt meg halomra mészárolná egy régi patriot rendszer.

Könnyűszerrel elintézik ezeket is
A kub-m2 sem tudják lelőni a zsidó gépeket olyan zavarással vannak .
A ruski gépkekt meg halomra mészárolná egy régi patriot rendszer.
Ne essünk túlzásokba, de az Sz-300as szerintem se leküzdhetetlen akadály a zsiráfoknak. A 400as talán elgondolkodtatja őket. Ha meg az F-35ösöket akarják az oroszok látni, akkor muszáj lenne Nyebo radarokat is odavinni, amiből szerintem otthonra sincs elég.

Sőt még a kínai 50 éves cucc is!!! És meg a Zimbabwei csúzli rendszer is...és Dávid is a parittyával...
Ami egy évnél öregebb, az már a zsidók ellen nem jó. Elektronikában vagy húsz évvel vannak az oroszok előtt. Amit egyszer is harci módba kapcsoltak, annak a jeleit az USA már felporszívózta, és azonnal átadta Izráelnek. Ők meg nem tendereznek, nem totojáznak, hanem aznap nekiálnak a zavaró legyártásának.

Ami egy évnél öregebb, az már a zsidók ellen nem jó. Elektronikában vagy húsz évvel vannak az oroszok előtt. Amit egyszer is harci módba kapcsoltak, annak a jeleit az USA már felporszívózta, és azonnal átadta Izráelnek. Ők meg nem tendereznek, nem totojáznak, hanem aznap nekiálnak a zavaró legyártásának.

Én azt nem tudom, de nagyon nem mindegy melyik SZ-300 van ott ... én csak a napi Ronira reagáltam

Ez nevetséges költői túlzás.

Hát legalább most meglátjuk élesben is a játékot. F15/16 vagy F35 vs. Sz300... Kíváncsi leszek a továbbiakra. Az oroszok elektronikus zavarásban sem olyan rosszak, ha a Földközi-tenger felől blokkolják a bejövő folyosókat nem lesz könnyű dolga a nagyorrúaknak...
Minden eddigi összehasonlítás úgyis csak találgatásokon alapult, most kiderül mi a helyzet a gyakorlatban... Putyinéknak ez csak jó, úgy tesztelnek, hogy nem a saját hátországuk bánja...

• Tetszik
Reactions: gacsat
Roni

"Tán nem volt igazam?
Hány olyan esetet olvastam már sok éve ahol BUK-m2-el lőtték az f-15/16-okat eredménytelenül"

Nah, hányat olvastál? És miket írtak azokban?
Ezek azért az autós kártyázásnál összetettebb dolgok....