Hát van ott mindenSrácok/lányok szerintem ideje kitárgyalni, hogy mit tud adni nekünk Törökország fegyverzet terén vagy nekünk mi lenne jó tőlük.
ARMA 6×6, 8×8, Cobra 2, T-129 heli stb stb
Hát van ott mindenSrácok/lányok szerintem ideje kitárgyalni, hogy mit tud adni nekünk Törökország fegyverzet terén vagy nekünk mi lenne jó tőlük.
Sajnos a V4 és az Izraeli összegzés mintájára kezdhetek törököt is írni. Hogy mi alapján fogom megállapítani egy cigány szartartályról, hogy az harceszköznek számít e Európában, azt nem tudom. Állítólag tudnak minőséget előállítani licenszben, de a saját fejlesztéseik egy nagy lutri!Egyetértek. Nincs egy kiforrott, sorozatban gyártott típusuk. Max a cobra de az meg nem egy extra valami.
Addig amíg licencbe nem "olcsósítanak" rajtaHát az altay bele az egy az egyben német meg koreai. Szóval olyan rossz nem lehet.

Akkor már értem hogy inkább a lengyel cucc ..........Az összes nagy harcértékűnek tekinthető technikájuk fejlesztés alatt álló prototípus vagy 0. széria.
Amiket írtam, azok igen. Fejlett iparuk van, csak hát a BaksisKiforrott és nagy sorozatban gyárott?

Ha az ott tényleg a front vastagsága és lehet még rápakolni +kiegészítő páncélt akkor szerintem ellenáll simán a modern 30mm-nek.A Tulpar ról van valamilyen info? Értem ez alatt beszerzési ár, milyen konstrukció stb????
Az Altay én is hanyagolnám. Kiforatlan tipussal kár lenne vesződni.
Az Otokar Cobra meg a HMMWV alapjaira épült, csak feljavították, hogy jól védett legyen, de azért a 12,7 hosszába átmegy rajta.Hát az altay bele az egy az egyben német meg koreai. Szóval olyan rossz nem lehet.
Ez egy Cobra 1, nézd meg a 2-tAz Otokar Cobra meg a HMMWV alapjaira épült, csak feljavították, hogy jól védett legyen, de azért a 12,7 hosszába átmegy rajta.
https://defence.pk/pdf/threads/should-pak-buy-the-turkish-otokar.27591/page-3#post-7522919
Az Otokar Cobra meg a HMMWV alapjaira épült, csak feljavították, hogy jól védett legyen, de azért a 12,7 hosszába átmegy rajta.
https://defence.pk/pdf/threads/should-pak-buy-the-turkish-otokar.27591/page-3#post-7522919
Az RTL Klub-on most volt, a katonai együttműködés bejelentése
Hát az altay bele az egy az egyben német meg koreai. Szóval olyan rossz nem lehet.
Biztos, hogy nem. Eddig csak a fejlesztés folyamatos megakadásáról hallunk.Biztos hogy első volnalbeli tank.
Hol is olvashatunk ilyet?Biztos, hogy nem. Eddig csak a fejlesztés folyamatos megakadásáról hallunk.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..