Kínai szárazföldi erők

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
17 540
21 420
113
DizZm4NVMAAHX63.jpg:large

Felderítők, csak itt a sajtó kedvéért összeálltak egy csoportkére. Az árbóc vcégén van egy szenzorcsomag: mimmiléteres radar és éjjel-nappali kamerák. De még az is lehet, hogy van lézeres célmegjelölő.
Persze elbújnak velük valamilyen tereptárgy mögé és csak az árbócot nyújtják ki.

• Tetszik
Reactions: arbalest and Python
A legalsó képen gondol egy parancsnoki jármű van, de a többin egy felderítő. Van egy olyan érzésem, hogy a torony és az ágyú nem igazi, inkább csak álca. A szenzorokat ha teljesen behúzzák akkor olyan mint egy normál jármű.

Minden tüzér/harckocsizó álma. Az ágyúkat olajos rongyokkal állandóak ki kell tisztítani lövészet után. Hosszú és mocskos meló. Viszont egy ilyen kis kütyű, ha elvégzi helyetted a melót akkor egy csodálatos dolog :D
Cső tisztító robot.
Csőgörény. Nem értem a nagy ovációt, a távvezetékeknél ismert elég régóta. Csak ma már óccó is és itt nem a közeg hajtja előre.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Minden tüzér/harckocsizó álma. Az ágyúkat olajos rongyokkal állandóak ki kell tisztítani lövészet után. Hosszú és mocskos meló. Viszont egy ilyen kis kütyű, ha elvégzi helyetted a melót akkor egy csodálatos dolog :D

Nem olajos ronggyal...

Nem olajos ronggyal...
Tényleg nem
Csőgörény. Nem értem a nagy ovációt, a távvezetékeknél ismert elég régóta. Csak ma már óccó is és itt nem a közeg hajtja előre.
A VSZ tömeghadseregeiben nem tudok ilyesmiről. Ott az állomány csinálta
Itt az amerikai megfelelője
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tényleg nem

A VSZ tömeghadseregeiben nem tudok ilyesmiről. Ott az állomány csinálta
Itt az amerikai megfelelője
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Valamilyen lúgos kémhatású anyaggal kell fegyvert takarítani,olajozni már a megtisztított fegyvert kell.

Igen, viszont ha nincs olyan lötty, akkor gázolajjal szerencsétlenkedsz (én sose szagoltam olyan lét, nekünk gázolaj jutott).

A kényszermegoldások meg a hogy kell az nem ugyan az.Amúgy a mosóbenzin meg a gázolaj is marha jól tisztít csak nagyon alaposan kell utána olajozni nem csak felületesen mert kiszárítják a fegyvert.

Inkább egy továbbgondolt Terminátor. Elég sokrétű a fegyverzete.
Elsőre nekem is a Terminátor jutott az eszembe, de az inkább kimondottan a gyalogság ellen készült. A rakétákat csak azért pakolták rá, hogy meg tudja védeni magát harckocsikkal szemben is. Ez meg inkább egy tűztámogató ami egy lépcsővel hátrább helyezkedik el és tűztámogatást nyújt. A gépágyú/géppuska kombó meg inkább önvédelemre szolgál, pont úgy mint a Pereh.
Szerintem inkább egy kincepció az egész jármű, egy esetleges modernizációs csomagra, amit régi T-55-ösökre lehetne használni.