dés aktuális-e még, 2003-ban modernizálták őket.Maga a jármű részhez elég lehet a Currus, a belső rendszerekhez meg az Arzenál vagy xy Hm cég például. Legutóbb a lengyelekkel csináltuk, az nem jelenti azt, hogy pl most is velük kell, csak meg kell szerezni az ő részük dokumentációit.
Ha valami különlegesebb lenne, arról már lenne kép,infó valahol, vasútvonalon elkapva, a vasút is olyan, mint a repülés, rengeteg vasútbarát spotter van.
Erdekes a technika szerintem meglepo lessz itt sokaknak
Pár jómunkás a nyóckerből és gyorsan megvan.![]()
Nagy munka lehetett ezt mind szétvágni...

Molni te mire tippelsz,mit heftelnek a Currusnál?Pár jómunkás a nyóckerből és gyorsan megvan.![]()
?Molni te mire tippelsz,mit heftelnek a Currusnál?
Szittya írta,hogy a Currus nagy erőkkel dolgozik valamin ami meg fog lepni minket. Sőt Krisss is nyomja,hogy meg fogunk lepődni beszerzéseken. Ezért a tipp-tsunami...?
Nem nagyon olvasom a topikot mostanában a sok tippelgetés és politika miatt, ezért a kérdést sem értem.

Ja, hogy csak ez. Láttam a tippmix topikot meg itt is, hogy megy a nagy izgulás. Lehet, hogy én öreg vagyok ehhez. Majd meglátom, oszt ennyi.Szittya írta,hogy a Currus nagy erőkkel dolgozik valamin ami meg fog lepni minket. Sőt Krisss is nyomja,hogy meg fogunk lepődni beszerzéseken. Ezért a tipp-tsunami...
Politika itt mindenhol megy 2 mondatból el lehet jutni egy bergen hátizsáktól a vörös terrorig.![]()
Inkább BM-21 GradCsak nem előkotortak egy adag önjáró löveget?![]()
Nem volna rossz. Még bőven lehet fejleszteni, modern tűzvezető eszközökkel felszerelni . Valamint újra hozzászoktatni a tüzéreinket az önjárókkal való harcászathoz.Csak nem előkotortak egy adag önjáró löveget?![]()
Ez az apróság valahogy elkerülte a figyelmemLáncos technikarol volt szó.

Nem volna rossz. Még bőven lehet fejleszteni, modern tűzvezető eszközökkel felszerelni . Valamint újra hozzászoktatni a tüzéreinket az önjárókkal való harcászathoz.

Ugy hallottam currusnal megy a melo 1000 el. Lancos teren!
TOS-1 home made HU?Ez az apróság valahogy elkerülte a figyelmem![]()

Persze, adok! Mennyi kell??Oszt malac van-é hozzá?![]()
Nem mentek azok is az ötvenöcsikkel a bontóba?BLG-60-as hídvető? Vagy valami földmunkagép...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..