[HUN] Dassault Falcon 7X

Csomag lett a vége masnival?

MED_0015359442.png

Kíváncsi vagyok, mást is fognak-e rajzolni? :D (mint az amerikai Hornet pilóták)
Szerintem nem, inkább örülnek hogy ennyit repülhetnek.

Járt a Mikulás :D
Szerintem elég aktiv az élet Kecskeméten az utóbbi időben,...intenziven megy a betanulás.

Sokat repul a Falcon, alig van ures nap.

Úgy jó, ha van élet a bázison.
Más: FR24-en mikor kerülnek már fel normális - valós - képek ezekről a szállitókról ? ,...tele van a net már szebbnél szebb képekkel a magyar Airbusokról is és a Falcon-ról is.

Más: FR24-en mikor kerülnek már fel normális - valós - képek ezekről a szállitókról ? ,...tele van a net már szebbnél szebb képekkel a magyar Airbusokról is és a Falcon-ról is.

A rejtett gépekről nem mutat képet az FR24, de ha megnézed valamelyik adatbázisban (anet v jp), ugyanott vagy.

A Huaf604, 605,606 hívójelet is törölték (töröltették) az Fr24-ről, így pl már értesítés se jön, ha repül valamelyik. Valószínűleg nem tetszett egyeseknek, hogy ennyire nyomon követjük, listázzuk itt őket...

A Huaf604, 605,606 hívójelet is törölték (töröltették) az Fr24-ről, így pl már értesítés se jön, ha repül valamelyik. Valószínűleg nem tetszett egyeseknek, hogy ennyire nyomon követjük, listázzuk itt őket...

Vagy a keddi ajándékcsomag rajzolásnak lett ez az eredménye? Nem szeretnék a vezetők hogy ajándék is legyen a csomagban mint ahogy az A400M pilóták csinálták....
(Mert a pilóták tudják, hogy nem lehet őket eltiltani a repüléstől, mert kell a kiképzett pilóta.)

Az elejétől kezdve ebből is kettővel számoltunk, csak sokan - legalább is jómagam - abban bíztunk, ezt a második példányt valami tényleges elektronikai felderitő, netán légtérellenőrző vagy más szerepkörben láthatjuk majd. Ez egyrészt most nekem is csalódás, de másrészt egy izlésesen nemzetire kidekorált gépnek örulnék.
Mit értesz "nemzetire kidekorált"-on? Szerintem rendben van a 606-os is.

Mit értesz "nemzetire kidekorált"-on? Szerintem rendben van a 606-os is.

Ha már ez esetleg ténylegesen kormánygépnek készül, legyen rendes "ünnepies, magyaros festése". Nekem 606 és az Airbusok festésével sincs bajom, tetszenek úgy ahogy vannak. Max én matt felületet választottam volna.

Ha már ez esetleg ténylegesen kormánygépnek készül, legyen rendes "ünnepies, magyaros festése". Nekem 606 és az Airbusok festésével sincs bajom, tetszenek úgy ahogy vannak. Max én matt felületet választottam volna.
Legyen egyszerű fehér (esetleg vékony piros-fehér-zöld csíkkal az oldalán), és a felirat Hungarian Air Force One:D Tulipánok, csicsamicsák nélkül.