[HUN] Dassault Falcon 7X

Na jó, válasszatok:
s-l500.png

• Tetszik
Reactions: tindalos
Nem értem ….. hol a gép? Ok nyilvántartásban van, rendben. De hol van?
Nyalják falják fényezik?
Vagy lehet hogy mégis valami elektronikát kap keleten ott Libanon és Egyiptom környékén :-)

Nem értem ….. hol a gép? Ok nyilvántartásban van, rendben. De hol van?
Nyalják falják fényezik?
Vagy lehet hogy mégis valami elektronikát kap keleten ott Libanon és Egyiptom környékén :)

Allitolag Ferihegyen van mar honapok ota. Vegre valaki meg merte irni. Kivancsi vagyok, hogy a zoom -ot ezek utan meghivjak-e honvedsegi esemenyekre.... Pilota valoszinuleg nincs ra, a szurke Falconra sincs eleg. Pilotat kepezni meg egy gep is eleg, gondolom ezert nem volt surgos. Persze hogy nem repult ilyen lastrommal, most kapta, elotte mas volt. A miniszteri valaszban meg tobbesszam volt, amikor a gepekrol ir...

"Tervezik-e újabb Dassault Falcon 7X "business jet" beszerzését?"

(De azért az utolsó előtti mondatban többesszám szerepel. :rolleyes:)

• Tetszik
Reactions: fishbed and arcas
Allitolag Ferihegyen van mar honapok ota. Vegre valaki meg merte irni. Kivancsi vagyok, hogy a zoom -ot ezek utan meghivjak-e honvedsegi esemenyekre.... Pilota valoszinuleg nincs ra, a szurke Falconra sincs eleg. Pilotat kepezni meg egy gep is eleg, gondolom ezert nem volt surgos. Persze hogy nem repult ilyen lastrommal, most kapta, elotte mas volt. A miniszteri valaszban meg tobbesszam volt, amikor a gepekrol ir...

Ja és ott van hogy a gyári száma 21... innen kb. 3 perc és mindent tudsz a gépről.

2008-ban gyártották, 2009-ben adták át.

Korábbi lajstromok:

F-HMGC - Dassault Aviation
VP-BEH - Go Ahead Aviation
F-WWUR (ideiglenes gyári lajstrom)

27 May 2018
Lelystad (LEY / EHLE), Netherlands

f-hmgc-untitled-dassault-falcon-7x_PlanespottersNet_855452_4cd8b8285f.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed and arcas
(Van olyan hozzászólás az egyik helyen, hogy ez nem a 21 szériaszámú gép. Így a tévedés lehetősége fennáll.)

Pedig az interneten található digitális nyomok szerint ez a 21 szériaszámú gép volt....

2018.05.14-én repült Lelystad-ba átfestésre.
2018.06.08-án repült vissza Párizsba.
2018.07.23-án elrepült Párizsból Bordeaux-ba (ott van a gyár), majd vissza Párizsba.
2018.07.25-én este átrepült Párizsból Ferihegyre.

2018.09.25. Budapest - Párizs
2018.10.08. Párizs-Budapest
2018.10.09. Budapest - Tel Aviv
2018.10.11. Tel Aviv - Budapest
2018.10.14. Budapest - Zürich
2018.10.15. Zürich - Budapest

• Tetszik
Reactions: arcas
  • Tetszik
Reactions: arcas and zsolti
Igen. Meg akkor nem nézne így ki, ahogyan láttam ki van suvickolva veszettül ragyog :) fotót ne kérjetek.....

szerintem csak némi dekor lesz még rajta feliratok címer stb