[BIZTPOL] Magyarország

bérhazudozó...nem voltam képes elolvasni a cikket, ezen viszont megakadt a szemem...
Idézet a cikkből:
"A nyugati médiumok egyöntetű megállapítása szerint a médiagólem létrehozásával tovább gyengül a sajtószabadság Magyarországon és sérülnek az alkotmányos ellensúlyok. Valóban, soha demokratikus országban ilyen sajtókonglomerátum még nem létezett."

eközben a fejlett nyugaton:
wikipédia:
https://en.wikipedia.org/wiki/Media_cross-ownership_in_the_United_States
Over time the amount of media merging has increased and the number of media outlets have increased. That translates to fewer companies owning more media outlets, increasing the concentration of ownership.[1] In 1983, 90% of US media was controlled by 50 companies; today, 90% is controlled by just 6 companies

Vagyis ebből egyenesen az következik, hogy az USA nem demokratikus ország.
Egyébként, hogy ettől miért gyengül a sajtószabadság azt nem fejti ki ez a gyökér.
A privátbankár, 444, 24.hu, hvg, retek klub, index, stb, stb. nincs betiltva... kinek vonyít ez a sz@rjancsi?
A saját cégüket kivonták a törvény alól. Gondolom ezen véletlenül átsiklottál. Nem sokára érvényes lesz a 48-as pont. "Törvény előtti egyenlőséget!"

Lényegtelen, kitalált okok miatt őket nem vizsgálhatja a versenyhivatal. Míg mindenki mást igen. Na itt van a megsértése a törvény előtti egyenlőségnek.
A libsi bolsi médiafölény így is úgy is megvan, nem értem minek kell hisztizni. A törvény előtti egyenlőség meg egy nagy baromság (és ezzel te is tisztában vagy szerintem...)
Főleg ezzel az őskomcsi bírói karral, úgyhogy ebbe inkább ne menjünk bele.

A libsi bolsi médiafölény így is úgy is megvan, nem értem minek kell hisztizni. A törvény előtti egyenlőség meg egy nagy baromság (és ezzel te is tisztában vagy szerintem...)
Főleg ezzel az őskomcsi bírói karral, úgyhogy ebbe inkább ne menjünk bele.
Jól fizet a Kormány, hogy szétkúrjátok ennek a haditechnikával foglalkozó oldalnak a tartalmát, folyamatosan feszültséget keltve a fórumozók között?
Vagy ingyen vagy ilyen hímivarszerv.

Lényegtelen, kitalált okok miatt őket nem vizsgálhatja a versenyhivatal. Míg mindenki mást igen. Na itt van a megsértése a törvény előtti egyenlőségnek.

Mióta vannak törvények,azóta mentesülnek alóla az alkotói,azok csak a nép számára kötelezőek.

• Tetszik
Reactions: Robur
https://magyaridok.hu/velemeny/a-soros-virus-3695819/
és a folytatás
https://magyaridok.hu/velemeny/a-soros-virus-ii-resz-3740417/

"Az első és legfontosabb lépés a profilozás. A célszemély karaktere, társadalmi státusa alapvetően meghatározza, hogy vele szemben milyen módszert választanak. Az idealista például könnyen motiválható egy tetszőlegesen kiválasztott eszmeiséggel. Rövid idő alatt magáévá teszi a nyílt társadalom ideáljának alapvetéseit, amelyeket aztán kompromisszumok nélkül képvisel bármilyen fórumon. Ő az, aki elfogadja, hogy a világ megérett az átalakításra, mely folyamatot néhány elkötelezett dollármilliárdos (jótékony filantrópok) irányítása mellett kell végrehajtani. A pénz- és/vagy hataloméhes típusok esetében van az az összeg és/vagy státus, amely elég vonzó számukra, hogy akár a hazájukat is elárulják érte. A harmadik típus a vezeklők esetében a meggyőzési forma, a pressziós alap, mikor fellelhető valami gyenge pont, amivel zsarolhatóvá, ezáltal irányíthatóvá válik az illető."

Magyarországon és néhány más uniós tagállamban veszélyben van a demokrácia, ezért a jövőben a jogállamiság betartásához kell kötni az uniós pénzek kifizetését - jelentette ki a német államminiszter egy német lapban megjelent írásában. A magyar kormányt rendszeresen bíráló Michael Roth a héten látogatott volna Budapestre, végül azonban lemondta az útját. Ezt hivatalosan betegséggel indokolta, valójában azonban politikai okokból maradhatott távol.
Megvonná Magyarországtól az uniós pénzeket a német államminiszter