Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aggasztónak találom a magyar és az amerikai kapcsolatok szándékos lerontását, sokan szoktak ujjal mutogatni a románokra szövetségi hűséget illetően, de biztosan állíthatom ma mértékadó katonai és politiki körökben az áruló szót a magyarokkal azonosítják. Ez már nem ravasz pávatánc, ez szövetségen kívüli érdekeke kiszolgálása.
Mit érdemel az áruló?
Magadtól kérdezd.Aggasztónak találom a magyar és az amerikai kapcsolatok szándékos lerontását, sokan szoktak ujjal mutogatni a románokra szövetségi hűséget illetően, de biztosan állíthatom ma mértékadó katonai és politiki körökben az áruló szót a magyarokkal azonosítják. Ez már nem ravasz pávatánc, ez szövetségen kívüli érdekeke kiszolgálása.
Mit érdemel az áruló?
Azt érdemli, hogy bezűzzák a kis ócskavasat.Aggasztónak találom a magyar és az amerikai kapcsolatok szándékos lerontását, sokan szoktak ujjal mutogatni a románokra szövetségi hűséget illetően, de biztosan állíthatom ma mértékadó katonai és politiki körökben az áruló szót a magyarokkal azonosítják. Ez már nem ravasz pávatánc, ez szövetségen kívüli érdekeke kiszolgálása.
Mit érdemel az áruló?
Szerinted.Próbáljátok menteni a menthetetlent, de nem megy.
Na akkor ez nem propaganda? Úgy vagyok a betyársereg tagokkal mint a földönkívüliekel... hallotam róluk de a 3. tipusú találkozás még hátra van... A cikkben meg úgy állítják be Mo.-ot mintha itt egész éves NSDAP dzsembori lenne az életünk. Ja meg az Al Jazeera agódik a zsidóinkért. LOL
Ezek sosem hazudnak. Olvasd őket továbbra is.Úgy nézem, a BND dolgozik tovább. Vagy a CIA?! Inkább BND lesz az...:
Azt írják, már hetekkel a szökés előtt felbukkantak a szerbiai magyar külképviselet autói abban a szállodában, ahol a volt macedón miniszterelnököt utoljára látták. A Deutsche Welle szerint már hetekkel Nikola Gruevszki szökése előtt, többször felbukkantak a szerbiai magyar külképviselet autói annak a szkopjei szállodának a mélygarázsában, ahol a volt macedón miniszterelnököt utoljára látták. Ebből arra következtetnek, hogy magyar diplomaták segédkezhettek megtervezni menekülését.
Deutsche Welle: Magyar diplomaták segíthettek megtervezni Gruevszki szökését
Mindig csak egy irányból és a butaságot. Nálunk van egy takarítónő. Szerinte a Föld lapos. Ezt többször elmondta már. És én mégsem ismételgetem őt. Meghallgatom és kacagok.Én csak híreket közlök. Amúgy hallottam róla..., bár nem vagyok jogász.![]()
![]()
Nem tisztem nekem Pythont megvédeni, de szerintem hozott Ő már mindenfelől és mindenkiről híreket. Egyszerűen csak amit adott témában talál, berakja. Nekem nem szúrta a szemem sosem az itteni működése, szerintem nem részre hajló egyáltalán.Mindig csak egy irányból és a butaságot. Nálunk van egy takarítónő. Szerinte a Föld lapos. Ezt többször elmondta már. És én mégsem ismételgetem őt. Meghallgatom és kacagok.![]()
Igazad lehet. Ezúton is elnézést kérek tőle.Nem tisztem nekem Pythont megvédeni, de szerintem hozott Ő már mindenfelől és mindenkiről híreket. Egyszerűen csak amit adott témában talál, berakja. Nekem nem szúrta a szemem sosem az itteni működése, szerintem nem részre hajló egyáltalán.
Az index a humor topikban is nívótlan, mivel viccesnek nem vicces, csak simán szarIgazad lehet. Ezúton is elnézést kérek tőle.
Az Index sajnos kissé nívótlan ide, de a humor topikban isteni.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..