Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Aggasztónak találom a magyar és az amerikai kapcsolatok szándékos lerontását, sokan szoktak ujjal mutogatni a románokra szövetségi hűséget illetően, de biztosan állíthatom ma mértékadó katonai és politiki körökben az áruló szót a magyarokkal azonosítják. Ez már nem ravasz pávatánc, ez szövetségen kívüli érdekeke kiszolgálása.
Mit érdemel az áruló?
Magadtól kérdezd.Aggasztónak találom a magyar és az amerikai kapcsolatok szándékos lerontását, sokan szoktak ujjal mutogatni a románokra szövetségi hűséget illetően, de biztosan állíthatom ma mértékadó katonai és politiki körökben az áruló szót a magyarokkal azonosítják. Ez már nem ravasz pávatánc, ez szövetségen kívüli érdekeke kiszolgálása.
Mit érdemel az áruló?
Azt érdemli, hogy bezűzzák a kis ócskavasat.Aggasztónak találom a magyar és az amerikai kapcsolatok szándékos lerontását, sokan szoktak ujjal mutogatni a románokra szövetségi hűséget illetően, de biztosan állíthatom ma mértékadó katonai és politiki körökben az áruló szót a magyarokkal azonosítják. Ez már nem ravasz pávatánc, ez szövetségen kívüli érdekeke kiszolgálása.
Mit érdemel az áruló?
Szerinted.Próbáljátok menteni a menthetetlent, de nem megy.
Na akkor ez nem propaganda? Úgy vagyok a betyársereg tagokkal mint a földönkívüliekel... hallotam róluk de a 3. tipusú találkozás még hátra van... A cikkben meg úgy állítják be Mo.-ot mintha itt egész éves NSDAP dzsembori lenne az életünk. Ja meg az Al Jazeera agódik a zsidóinkért. LOL
Ezek sosem hazudnak. Olvasd őket továbbra is.Úgy nézem, a BND dolgozik tovább. Vagy a CIA?! Inkább BND lesz az...:
Azt írják, már hetekkel a szökés előtt felbukkantak a szerbiai magyar külképviselet autói abban a szállodában, ahol a volt macedón miniszterelnököt utoljára látták. A Deutsche Welle szerint már hetekkel Nikola Gruevszki szökése előtt, többször felbukkantak a szerbiai magyar külképviselet autói annak a szkopjei szállodának a mélygarázsában, ahol a volt macedón miniszterelnököt utoljára látták. Ebből arra következtetnek, hogy magyar diplomaták segédkezhettek megtervezni menekülését.
Deutsche Welle: Magyar diplomaták segíthettek megtervezni Gruevszki szökését
Mindig csak egy irányból és a butaságot. Nálunk van egy takarítónő. Szerinte a Föld lapos. Ezt többször elmondta már. És én mégsem ismételgetem őt. Meghallgatom és kacagok.Én csak híreket közlök. Amúgy hallottam róla..., bár nem vagyok jogász.
Nem tisztem nekem Pythont megvédeni, de szerintem hozott Ő már mindenfelől és mindenkiről híreket. Egyszerűen csak amit adott témában talál, berakja. Nekem nem szúrta a szemem sosem az itteni működése, szerintem nem részre hajló egyáltalán.Mindig csak egy irányból és a butaságot. Nálunk van egy takarítónő. Szerinte a Föld lapos. Ezt többször elmondta már. És én mégsem ismételgetem őt. Meghallgatom és kacagok.
Igazad lehet. Ezúton is elnézést kérek tőle.Nem tisztem nekem Pythont megvédeni, de szerintem hozott Ő már mindenfelől és mindenkiről híreket. Egyszerűen csak amit adott témában talál, berakja. Nekem nem szúrta a szemem sosem az itteni működése, szerintem nem részre hajló egyáltalán.
Az index a humor topikban is nívótlan, mivel viccesnek nem vicces, csak simán szar !Igazad lehet. Ezúton is elnézést kérek tőle.
Az Index sajnos kissé nívótlan ide, de a humor topikban isteni.