M
molnibalage
Guest
Ez a te véleményed. Fogalmazzunk úgy, hogy jellemző tartalmú kommentek alapján téged is belőttelek már...Aha, persze. Ellenkezz csak, megint te csináltál magadból hülyét![]()
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a te véleményed. Fogalmazzunk úgy, hogy jellemző tartalmú kommentek alapján téged is belőttelek már...Aha, persze. Ellenkezz csak, megint te csináltál magadból hülyét![]()
Gondoltam , hogy bejön az a szál , hogy Izraelt az USA katonai infóval ,és Pü.-leg támogatta , a másik oldalt meg a nagy Szovjetunió volt ,még személyi állománnyal is, de nem ez a lényeg.Én izraelt annyira nem bálványoznám. Megalakulásakor kb olyan terrorszervezetként működött, mint ma az Iszlám Állam, csak ők zsidók voltak. Németország az örökké tartó vezeklés miatt folyamatosan szállítja a legmodernebb technikákat, az USA meg pénzzel tömi őket, mert a másik terrorállam, Szaúd-Arábia mellett kell neki még egy hidfő, plusz ugya zsidók minden országgyűlésben tucatjával vannak, a szóval lobbi erős. És nem csak politikusaik vannak kb minden országban, hanem kiképzett, profi kémeik is, akik nem elhatárolódnak, meg lemondásra szólítják fel azt, aki nekik nem tetszik, hanem agyonlövik, levegőbe repítik. Nekünk nem ilyenek a lehetőségeink.
UUHHHH jobb ha vigyázol tomsinner,... hamar lecsap a bankalapács, s ez amolyan egyoldalú, tapló ellen nem, csak más ellen csapkod...
Ja presze. Biztosa azért készülnek csapatmunkában az írásaim...Szerinted valakit izgat ez? Neked mindenkivel meg mindennel bajod van.![]()
Szokás szerint te sem tudtál hozzátenni semmi értékeset a fórumhoz. Már megszoktam.UUHHHH jobb ha vigyázol tomsinner,... hamar lecsap a bankalapács, s ez amolyan egyoldalú, tapló ellen nem, csak más ellen csapkod...
Miért? Melyik topikban van keresnivalója?Lecsap, reméljük, helyesen. Antiszemita, turbómagyar hozzászólásoknak, amiket mostanában elereszt Tomsinner, semmi keresnivalójuk itt ebben a topikban
Amiket írtam, azok tények voltak, amiket mindenki ismer. Te kezdtél el kötekedni, ahogyan te állsz bele mindenkibe, mert annyira el vagy szállva magadtól. Néha kell hogy legyen valaki, aki emlékeztet arra, hogy nem vagy isten. Ha lecsap a bannkalapács azért mert tényeket írtam, meg mert felvettem a kesztyűt veled szemben, ám legyen. Túrbómagyarkodok? Mi a turbómagyarkodás, kedves ms07? Hogy lehetne APC helyett Pszht is írni? Aha, nyilván ezért is kikéne hogy járjon. Készülődök éjszakásba, befejeztem. Legalábbis addig míg nem áll megint belém valaki.Ja presze. Biztosa azért készülnek csapatmunkában az írásaim...
Szokás szerint te sem tudtál hozzátenni semmi értékeset a fórumhoz. Már megszoktam.
Miért? Melyik topikban van keresnivalója?
Na igen erről beszéltem.. a tisztességről, bár ez lehet nem sokat mond egyeseknek. A turbómagyarkodásért pl téged is dobni kellene, de de hát a kemény mag... az offtopicot nem én kezdtem... Amúgy mi volt itt antiszemita... meséld már el hátha a turbómagyarok is megértenek valamit eme cizellált dologból. Egy ország támogatásáról beszéltünk. Talán úgy tűnhet hasonló a geopolitikai helyzetünk Izraellel azért mégis teljesen más. Minket nem támogat egyetlen nagyhatalom sem.. szerencsére. Erre bedobni hogy Izraelt nem támogatják meg konteózni ....Lecsap, reméljük, helyesen. Antiszemita, turbómagyar hozzászólásoknak, amiket mostanában elereszt Tomsinner, semmi keresnivalójuk itt ebben a topikban
"This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed."Ide rakom, mert már nem Néphadsereg, Hponvédsgé. 1999. Szombathely.
Amiket írtam, azok tények voltak, amiket mindenki ismer. Te kezdtél el kötekedni, ahogyan te állsz bele mindenkibe, mert annyira el vagy szállva magadtól. Néha kell hogy legyen valaki, aki emlékeztet arra, hogy nem vagy isten. Ha lecsap a bannkalapács azért mert tényeket írtam, meg mert felvettem a kesztyűt veled szemben, ám legyen. Túrbómagyarkodok? Mi a turbómagyarkodás, kedves ms07? Hogy lehetne APC helyett Pszht is írni? Aha, nyilván ezért is kikéne hogy járjon. Készülődök éjszakásba, befejeztem. Legalábbis addig míg nem áll megint belém valaki.
Na igen erről beszéltem.. a tisztességről, bár ez lehet nem sokat mond egyeseknek. A turbómagyarkodásért pl téged is dobni kellene, de de hát a kemény mag... az offtopicot nem én kezdtem... Amúgy mi volt itt antiszemita... meséld már el hátha a turbómagyarok is megértenek valamit eme cizellált dologból. Egy ország támogatásáról beszéltünk. Talán úgy tűnhet hasonló a geopolitikai helyzetünk Izraellel azért mégis teljesen más. Minket nem támogat egyetlen nagyhatalom sem.. szerencsére. Erre bedobni hogy Izraelt nem támogatják meg konteózni ....
Reagáltak rá. Keress nyugodtan vissza. Divat lett az USA és Izrael szidása? A politikai korrektség jegyében amiket tettek, mind el kellett hallgatni. Ez szűnt meg, és ez zavar titeket, hogy már nincs egyoldalú propaganda.Divat lett Amerika, Izrael szidása, persze, vannnak érdekes húzásaik, de ahogy Molni is írta, más országok is megtesznek hasonlót, az persze nem baj... Csak a napi Izrael szidás legyen meg.... A nyelvtankodás: többször is próbálkoztál, a kutya se reagált rá. Mivel haditechnikában mindenki angolt használ, miért probléma, hogy APC? Kizárt, hogy Te mindenben magyar szavakat, rövidítéseket használsz. De menjél melózni, legyen béke![]()
"This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed."
Na,ako tételesen.Én izraelt annyira nem bálványoznám. Megalakulásakor kb olyan terrorszervezetként működött, mint ma az Iszlám Állam, csak ők zsidók voltak. Németország az örökké tartó vezeklés miatt folyamatosan szállítja a legmodernebb technikákat, az USA meg pénzzel tömi őket, mert a másik terrorállam, Szaúd-Arábia mellett kell neki még egy hidfő, plusz ugya zsidók minden országgyűlésben tucatjával vannak, a szóval lobbi erős. És nem csak politikusaik vannak kb minden országban, hanem kiképzett, profi kémeik is, akik nem elhatárolódnak, meg lemondásra szólítják fel azt, aki nekik nem tetszik, hanem agyonlövik, levegőbe repítik. Nekünk nem ilyenek a lehetőségeink.
Na,ako tételesen.
Az irgun egy zsidó terrorszervezet volt,tagjai nagyrészét a zsidó állam megalakukása után a zsidó biróság elitélte és börtönbezárta.
Az üres hülye propagandát hagyjuk meg a hazai állami,egykorvolt közszolgálati médiának.
Putyin meg KGB tag volt.Kövér meg MSZMP pártideológus.Bayer meg KISZ propagandista.Arafat PFSZ terrorista.Ben Gurion betiltotta mindkét terrorszervezetet.És a tagok amnesztiával szabadultak.Amihez vastagon hozzájárult az arab támadás a frissen megalakult államrawiki:
A Lehi és az Irgun közösen követték el a Deir Jaszin-i mészárlást. Merényletet követtek el Walter Guinness közel-keleti brit miniszter rezidens ellen, és további támadásokat hajtottak végre britek ellen.[16] 1948. május 22-én az izraeli kormány feloszlatta a szervezetet, tagságát pedig az Izraeli Védelmi Erőkbe olvasztotta. Szemben az Irgunnal, a Lehi nem volt hajlandó békésen feloszlani és árulónak tekintette a Dávid Ben-Gúriónhoz és Golda Meirhez hasonló mérsékelteket, amiért realista politikát folytattak és nem törekedtek a bibliai területű Izrael létrehozására.[17] Ezért a tagok egy része tovább folytatta a terrortevékenységet, például nagy nemzetközi felháborodást keltő merényletet hajtva végre Folke Bernadotte svéd ENSZ közvetítő ellen.[18] Izrael általános amnesztiát biztosított a Lehi volt tagjai számára 1949. február 14-én. 1980-ban katonai kitüntetést hoztak létre, ami a szervezet nevét viseli és azok kaphatják meg, akik részt vettek Izrael megalapításában.[19] Jichák Sámír, a szervezet egyik volt vezetője 1983-ban az ország miniszterelnöke lett.
Irgun és Hagana meg a Stern csoport tagjainak utóélete Izraelben. Erősnek érzem azt hogy bárki is ott elitélte volna amiket csináltak.Na,ako tételesen.
Az irgun egy zsidó terrorszervezet volt,tagjai nagyrészét a zsidó állam megalakukása után a zsidó biróság elitélte és börtönbezárta.
Az üres hülye propagandát hagyjuk meg a hazai állami,egykorvolt közszolgálati médiának.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..