Szerintem meg de, szép a kommunikáció, ez nekem eddig letolt gatyásnak tűnik a lényegi pontokat tekintve.
Ez minden bizonnyal így van, csak sajnos a szándék kevés, gyakorlatilag előre lépni nem tudtak érdemben semmit, SEMMIT. Akkor viszont hagyjuk a francba a nagy szabadságharcot az EU-val, meg kár az amúgy fasza Szíjjártó nyilatkozatokért is, amiért megdicsértem hogy milyen szépen odaáll és képviseli az érdekeinket ha kell gazdasági vonalon az EU-val szemben is, meg Pompeonak is milyen szépeket válaszolt! A lényegi kérdésekben a végén SEMMI előrelépés nincs egy Gyurcsány kormányhoz képest, se itt, se ott.
Ebben viszont szerintem tévedsz, pláne hogy az idő Kínának dolgozik, az oroszok még sokáig katonailag ebben a térségben bizony azok akik ha akarják a passzát szelet fújják, a gazdaságunk meg gyakorlatilag német lélegeztető köldökzsinóron függ. Ha a németeknek jól megy, és jóban vagyunk velük nekünk is jól megy, ha az első kettőből valamelyik lényegesen sérül, akkor mi is lemegyünk kavicsért rövid időn belül.