KC-390 / C-390 Millenium (Embraer, Brazília)

878dbd2dd67f2cb77cc340a5bc2875e0.jpg

https://www.janes.com/article/88822...tretch-of-kc-390-military-certification-tests

"some tests may be pushed to 2020 depending on aircraft availability and the FAB supporting tests with equipment and crew."

wow , érdekes megközelítés de tetszik

"There are seven KC-390s in various states of assembly on the production line. FAB 1 is completely assembled, according to photos shown to reporters. FAB 2 is in final assembly with wings assembled, but no engines."

Ez melyik lenne a ketto repulni kepes prototipus kozul? :D

Szerinted a kc-390-es vagy a a400m van kiválasztva? Azért ezt a kettőt kérdezem mivel szerintem ezek felelnek meg az elvárásoknak.

A KC-390 nem letezik, mint opcio biztosan nem. Majd ha legalabb egy tucat repul belole, akkor talan opcio lesz.
Jelenleg a kormany altal elvart feltetelek alapjan ez a valasztas Atlas nemi varakozassal vs Super Hercules sulyos kompromisszumokkal, ennyi.

szegény Super Herky? megfelel nagyrészt az is:rolleyes:[/QUOTE]

Mivel 30-40 évre tervezik ezeknek a használatát, szerintem az olyan lenne mintha 2026-ban f35 helyett f16-ra váltanánk.

szegény Super Herky? megfelel nagyrészt az is:rolleyes:

Mivel 30-40 évre tervezik ezeknek a használatát, szerintem az olyan lenne mintha 2026-ban f35 helyett f16-ra váltanánk.
jójó tudom és egyet is értünk csak vicceltem :D de azért tegyük hozzá hogy a Herky is rohadt nagy ugrás lenne az ancsáról
Ne csúnyálkodjunk már, brutáljól néz ki ezzel a két színű festéssel!!
nem mondom hogy csúnya csak én pl a Falconok színeiben jobban látnám

• Tetszik
Reactions: Törölt tag